COMUNICAT DE PRESĂ

Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA” anunţă desfăşurarea “Laboratorului  de formare a abilităţilor de relaţionare cu mass-media”, activitate ce este realizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea oportunităţilor de participare a femeilor la nivel rural”.

Laboratorul de formare a abilităţilor de relaţionare cu mass-media se va desfăşura în perioada 2–3 iulie 2011, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.

Prin această activitate, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, îşi propune să ofere posibilitatea femeilor şi fetelor care au voinţa de a se implica în politică, să participe la o activitate unde vor fi instruite în domeniul de relaţionarea cu mass-media. Pentru o perioadă de 2 zile participantele vor avea de însuşit cunoştinţe la temele:                        

  • procesul comunicării;
  • cum să ne prezentăm publicului;
  • comunicarea mesajului către public;
  • relaţiile cu mass-media;
  • comunicatul de presă;
  • ciclu de viaţă a unui articol;
  • interviul.

Scopul major al Laboratorul de formare a abilităţilor de relaţionare cu mass-media este ca participantele să înveţe cum să stabilească relaţii bune cu mass-media şi cum să se promoveze eficient prin intermediul acestora. Laboratorul este o continuitate a şcolii de liderism politic, o altă activitate recent desfăşurată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul aceluiaşi proiect.

La finele activităţii, rezultatul aşteptat, este ca participantele să aplice cunoştinţele acumulate în practică prin publicarea unor articole în presa locală, în special în Ziarul raional Realitatea şi Publicaţia Independentă „Observatorul de Nord”.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare:

Babici Stela
Director de proiect
  
(+373 6) 8338284,
(+373 230) 93064
stela.babici@yahoo.com

Proiectul „Dezvoltarea oportunităţilor de participare a femeilor la nivel rural” este implimentat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova (FSM) şi Agenţiei Suedeze de Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida).