Studenții din Moldova, alături de cei din Belarus, Rusia și Ucraina, sunt invitați să participe la programul Vizite de Studiu în Polonia (Study Tours to Poland).

Programul este organizat de Fundația Polono-Americană pentru Libertate, Fundația BORUSSIA, Colegiul Jan Nowak-Jezioranski și Fundația Educație pentru Democrație și se va desfășura în lunile aprilie – mai 2018.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Ești tânăr ambițios cu aptitudini de lider? Câștigă o bursă All Bar None. Programul în cauză este o inițiativă menită să asigure faptul ca tinerii remarcabili din toate țările lumii să fie reprezentați la Summit-ul One Young World 2018 de la Haga.

Anul acesta au fost selectate 125 de țări, care au fost mai
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Șase instituții de învățământ din Republica Moldova vor primi anul acesta 57 de milioane de lei pentru reparații.  Proiectul Hotărârii de Guvern privind finanţarea lucrărilor de renovare a instituțiilor de învățământ primar, gimazial și liceal din subordinea autorităților publice locale în anul 2018,  a fost propus spre consultări publice.

Astfel, instituțiile de învățământ care vor beneficia de suport
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Dacă îți dorești o experiență internațională în domeniul jurnalismului radio, o poți obține prin intermediul unui stagiu de voluntariat în Macedonia. Centrul Republican pentru Copii și Tineret  în colaborare cu Consiliul Tineretului din Prilep caută un voluntar pentru „SEV Prilep” în Macedonia.

Dacă ești interesat să petreci un timp în străinătate și să
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

20 de licee și gimnazii vor beneficia de asistență în cadrul proiectului „Școala Mea” în anul 2018. Pe parcursul întregului an, acestea vor învăța cum să implice comunitatea în soluționarea problemelor școlii și cum să devină mai transparente în gestionarea bugetelor. Anunțul a fost făcut astăzi, 19 ianuarie, de către Centrul Analitic Independent Expert-Grup.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a organizat astăzi, 19 ianuarie, Gala tinerelor talente, ediția 2017. Evenimentul a avut loc în incinta Muzeului Național de Artă a Moldovei.

În deschiderea festivității, secretarul de stat Andrei Chistol a menționat că cei mai talentați tineri vor fi în continuare sprijiniți pentru a-și dezvolta aptitudinile și a excela. „Acești elevi nu doar reușesc să ne încânte cu măiestria lor, dar și să promoveze imaginea Republicii Moldova peste hotare.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

De o super discotecă cu tematica ”Black&White”, au avut parte tinerii din Soroca, la data 18 ianuarie 2018, în incinta Palatului de Cultură. După titlu și vestimentație, tinerii au venit îmbrăcați alb-negru.

”O seară pentru noi tinerii, o seară în care uităm de griji, o seară în care distracția este pe primul loc,” a menționat Andrei Covalciuc, tânăr prezent la eveniment.
Citeste mai departe

Categoria: Știri


1 2 ... 370 >>