Ești activ civic în spațiul digital, iar videoclipurile YouTube, podcasturile, blogurile, desenele animate sau meme-urile îți sunt cunoscute? Locuiești în Moldova, Germania, Franța, Belarus, Ucraina, Georgia, Armenia, Azerbaidjan sau Rusia? Dorești să-și împărtășești experiența în domeniul jurnalismului civic cu colegii din Europa și să afli mai multe despre metodele de combatere a discursului
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

La data de 21 iunie 2018, echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA a fost în vizită de lucru în satul Cosăuți, raionul Soroca.

Scopul vizitei, fiind prezentarea serviciilor oferite de Centrul DACIA tinerilor.

La inițiativa consilierului local Boico Valeriu şi a tânărului consilier din Consiliul Raional Soroca Cojocaru Dumitru, în cadrul ședinței Consiliului Local a primăriei Cosăuţi
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La finele acestei luni, la Baza de odihnă “Dacia Marine”, va vea loc un seminar pentru voluntari, „Originile milei”, organizat de Centrul Republican al Voluntarilor.

Potrivit organizatorilor, „Originile milei” este un proiect care se bazeză pe ajutorul persoanelor în vârstă și include trei domenii: îngrijire la domiciliu, școala de reparație, socializare. Pentru a eficientiza lucrul voluntarilor, în cadrul acestui proiect vom desfășura un seminar cu un specialist israelian.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Sunteți jurnalist și scrieți pe teme sociale în presa scrisă și online din Republica Moldova? Participați în perioada 12-13 iulie 2018 la Programul de instruire „Violența în familie – senzațional versus echidistant”, organizat de Centrul de Drept al Femeilor (CDF) în colaborare cu Centrul pentru Jurnalism Independent.

Instruirea îi va avea drept formatori pe cei mai buni specialiști din domeniu. Experții vor prezenta fenomenul
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În luna iulie CID NATO organizează două Școli de Securitate NATO la Bălți și Cahul. În cadrul Școlii vor fi discutate Conceptele de Securitate și apărare, Arhitectura regională și națională de Securitate, Rolul organizațiilor internaționale în asigurarea securității, în special NATO.

“Școala de Securitate NATO și Simularea procesului de luare a deciziilor NATO” reprezintă o patformă pentru studenți, tineri profesioniști, reprezentanți ai societății civile și partide politice din diverse regiuni ale Republicii Moldova. 
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Zeci de copii au participat, la data de 17 iunie, la Ziua internațională a tatălui, organizată de Inspectoratul de Poliție Soroca în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și Consiliul Raional Soroca.

La eveniment au participat atât angajații inspectoratului cu copii lor, dar și alți doritori. Participanții s-au întrecut la diferite competiții: fotbal, proba de rezistență, proba bucătarilor .
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa Centrului DACIA vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante cu perspective și salarii motivante. Grăbește-te să vii la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA pentru a fi angajat.

Se caută tineri specialiști pentru următoarele locuri vacante:
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


1 2 ... 390 >>