Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri ,CEDA, cu suportul financiar al Fundaţia Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) lansează Programul de Granturi pentru absolvenții Instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

La Berlin se organizează o școală internațională de vară pentru studenții și tinerii artiști care vor să învețe timp de două săptămâni de la profesioniști consacrați în domeniul arhitecturii. Cursurile se vor ține într-o locație proiectată în stil Bauhaus.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Universitatea din București va asigura cazare gratuită, în căminele proprii, în limita locurilor disponibile, pentru maxim trei nopți, candidaților la admiterea din această vară, informează un comunicat de presă al instituției de învățământ superior, scrie agerpres.


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În perioada 24-30 iunie 2017, Asociația Oberliht organizează, la Chișinău, Școala de Vară „Artă, Critică și Societate Civilă”. Școala de vară va examina modalitățile prin care arta poate fi folosită pentru a contribui la soluționarea problemelor sociale actuale: migrație, dezvoltare comunitară, reconciliere, dreptul la oraș, excluziune și sărăcie, dar și altele.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

PNUD Moldova va organiza școala de vară „Chișinău Loading”, în perioada 24 iulie  -  7 august, pentru 20 persoane, pasionate deopotrivă de urbanism și inovații. Participanții vor fi implicați în experimente inovative pentru a promova dezvoltarea durabilă urbană.

La exercițiu sunt invitați să participe studenți, pentru a dezvolta prototipuri pentru servicii sau produse noi și testa funcționalitatea acestora, fiindu-le acordat un buget de 200$ per idee/prototip.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

La solicitarea mai multor elevi, API a decis să extindă termenul de prezentare a lucrărilor la concursul pentru elevi cu genericul „Importanța presei independente pentru dezvoltarea democratică a Moldovei“. Lucrările pot fi trimise până la data de 20 iunie, ora 18.00.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Pentru studenții care vor mai mult decât o ștampilă de la practica de vară, laboratorul de 3D printing din cadrul Atelier 99 propune stagiu de practică de 4 săptămâni pentru 5 studenți. Stagiarii, ghidați de mentori, vor învăța despre modelare 3D, pregătirea modelelor pentru imprimanta 3D și cum operezi o imprimantă 3D.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


1 2 ... 334 >>