Comisia Europeană a lansat premiul Uniunii Europene în domeniul sănătății, ediția 2018, pentru organizațiile nonguvernamentale, care vor contribui la lupta împotriva tutunului, în special prin oprirea tinerilor de a fuma.

ONG-urile care doresc să participe trebuie să prezinte inițiativele, acțiunile, campaniile realizate privind promovarea normelor fără fumat, eforturile de reducere a accesibilității produselor din tutun, de sensibilizare a
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

În perioada 10-11 aprilie 2018, voluntarii Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, au participat la un seminar informativ despre dreptul tinerilor la libera exprimare, informare și participare. Activitatea dată a fost organizată la inițiativa echipei Centrului Media pentru Tineri, care promovează accesul tinerilor la informație și oferă instruiri în educație mediatică și în crearea produselor media și foto.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La data de 10 aprilie 2018, în incinta Palatului de Cultură, a fost organizat Concursului de muzică sacră „Cu noi este Dumnezeu”. Membrii Fondului pentru tineri au organizat pentru toți  Loteria Iepurașului. La loterie au participat toți doritorii. Costul unui bilet pentru participare a fost de 20 lei,  pentru oricare bilet extras, participanții au primit premii, fie că este vorba de un balon cu emblema
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 15 martie 2018, conform declarațiilor agenților economici. Doritorii sunt îndemnați să acceseze  „Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forței de Muncă” (conform declaraţiilor agenţilor economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Începând cu viitorul an de studii, în grădinițe și scoli va fi introdus un nou modul educațional: securitatea rutieră. Disciplina va fi obligatorie pentru toți elevii, transmite IPN.

Secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Angela Cutasevici, a declarat pentru IPN că, din 5 aprilie, începe activitatea grupurilor de lucru formate în acest sens, care vor lua deciziile legate de introducerea modulului educațional, din 1 septembrie 2018.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

În cadrul şedinţei de lucru a Comisiei Naţionale de Examene din 2 aprilie au fost aprobate Centrele de Bacalaureat și Centrele Republicane de Evaluarea pentru sesiunea din 2018. 

Conform deciziei, absolvenţii treptei liceale vor susţine, în acest an, examenele de bacalaureat în 92 centre de bacalaureat, dintre care 62 centre în raioane şi 30 în
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Cristina este o tânără tenace, comunicativă şi receptivă. Fiind originară din municipiul  Soroca, a absolvit Universitatea de Stat din Chişinău, obținând o diplomă de studii la specialitatea Asistența Socială. După finisarea studiilor, s-a întors acasă pentru a-şi găsi un loc de muncă.

„Cea mai mare problemă cu care se confruntă tinerii când merg la angajare, este lipsa experienței de muncă.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 2 3 ... 383 >>