Festivalul de Film Latino de la San Diego (SDLFF) caută o nouă imagine iconică care surprinde esența anuală a filmului, muzicii și artei latino. Designeri profesioniști, artiști și studenți din întreaga lume sunt invitați să producă un design poster comemorativ care să reprezinte istoria și
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

De Ziua Internțională a Tineretului, programul european Erasmus+ a deschis oficial primul infocentru din Republica Moldova. Obiectivul principal al rețelei este informarea tinerilor și organizaţiilor de tineret despre oportunităţile programului Erasmus+ și susținerea lor în implementarea proiectelor Erasmus+: Youth in Action.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

AVI-Moldova te provoacă să fii voluntar în Europa Centrală și de Vest: Belgia, Germania sau Austria. Taberele de lucru marca SCI (Service Civil International) îți propun următoarele oportunități, iar dacă te regăsești în una din ele, nu sta mult la îndoială și înscrie-te.

„Gipsy Fun Fair Gitannekesfoor” – Belgia (Herselt), 25 august
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Toți studenții care-și doresc să-și petreacă productiv, dinamic și distractiv timpul în perioada cuprinsă între 21 și 27 august 2017, au oportunitatea de a deveni participanți la școala de vară „Click pe Tineri”. Acest proiect se axează  pe oameni activi și energici, care sunt pasionați sau fac parte din domeniul organizațiilor nonguvernamentale.

Prima ediție a școlii de vară va aborda managmentul
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Dacă vrei să afli cum se „creează” un reportaj radio sau TV, să descoperi secretele unei fotografii reușite sau să cunoști cum să te prezinți corect în fața camerei de luat vederi, cel mai bun loc unde poți învăța toate aceste lucruri e Școala de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ), care a lansat o nouă etapă de înscrieri.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În vederea promovării educației interculturale, începând cu anul 2010 CNTM organizează Schimburi interculturale, iar din 2013 – școli de vară în „Satul Copiilor”, în cadrul cărora tinerii din Moldova dezvoltă competențele interculturale și cunosc culturile altor popoare. Pentru buna desfășurare a  schimbului intercultural în perioada 14 octombrie - 2 noiembrie, CNTM selectează un grup de șase facilitatori.

Facilitatorii au următoarele responsabilități:
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Proiectul ”Consolidarea sectorului de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova III”

CONCURSUL DE SELECTARE A CENTRELOR DE TINERET

în cadrul Proiectului ”Consolidarea sectorului de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova III”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, lansează concursul de selectare a centrelor de tineret în cadrul Proiectului ”Consolidarea sectorului de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova, susținut financiar de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova. Proiectul are drept scop de a contribui la dezvoltarea și eficientizarea activității prestatorilor de servicii prietenoase pentru tineri din Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


<< 1 2 3 ... 349 >>