La data de 14 noiembrie, în incinta Gimnaziul Vulcăneşti s-a desfăşurat Școala Taților, unde, „Taţii pregătesc plăcinte împreună cu fetele lor”. Aceasta a fost realizată de Gulica Lidia, coordonator local, în cadrul Proiectului ”Promovarea sporită a participării copiilor romi în educație”, implementat în parteneriat și cu suportul Reprezentanței UNICEF din Moldova. Părinții implicați sunt de etnie romă, și deoarece mulți din tații nu au timp liber suficient pentru a se implica în
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Dacă ești pasionat de arta scrisului și vrei să faci primii pași în acest domeniu, nu ezita să participi la „I love to write day”. Sărbătoarea internațională, creată de autorul american John Riddle, a fost implementată la 15 noiembrie 2002 și se va desfășura pentru prima dată la Chișinău. 

„I love to write” are scopul să cultive dragostea pentru scris în
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a semnat acorduri de parteneriat privind dezvoltarea Centrelor de Tineret cu autoritățile publice locale din 9 raioane ale țării

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și 9 autorități ale administrației publice locale de nivelul II au semnat marți, 14 noiembrie curent, acorduri de parteneriat privind dezvoltarea Centrelor de Tineret.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) au relansat, pe 14 noiembrie, un produs pe piața mediatică din Republica Moldova destinat antreprenorilor și consultanților în afaceri din Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană - Business Portal la Centrul de Excelență în domeniul TIC „Tekwill”.

Site-ul businessportal.md oferă un spectru larg de instrumente
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a efectuat, ieri, o vizită la Liceul Academiei de Știinte a Moldovei.

În cadrul acestei vizite, Monica Babuc a discutat
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Cu prilejul Săptămânii Educației Internaționale (13-17 noiembrie), Centrul de Informații Universitare (CIU) promovează educația internațională prin intermediul unei serii de activități și evenimente concepute pentru tinerii din Moldova.

Pentru a celebra beneficiile educației internaționale și a schimbului de studenți din întreaga lume, CIU vă invită la
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Durata anului de studii este de 33 de săptămâni în învăţământul primar și de 35 de săptămâni în învăţământul gimnazial şi liceal, repartizate pe semestre relativ egale. În clasele terminale a IX-a şi a XII-a, durata anului de studii este de 34 de săptămâni, potrivit articolului 22 din Codul Educației.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 2 3 ... 363 >>