Sesiune de informare cu privire la Programul Transnațional pentru Europa de Sud-Est 2007-2013, licitație adițională pentru partenerii din Republica Moldova. Miercuri, 24 aprilie la Cimișlia a avut loc cea de-a doua sesiune de informare cu privire la licitația adițională pentru partenerii din R. Moldova din cadrul Programului Transnațional pentru Europa de Sud-Est 2007-2013. Pentru licitația de proiecte pot aplica toate organizațiile non-profit din țară și Administrațiile locale, regionale și centrale. Suma proiectului nu trebuie să fie mai mică de 100 000 euro (90 % din bugetul total) iar 10 % din buget trebuie să constituie fonduri de cofinanțare și urmează a fi asigurate de către partenerul IEVP (Instrument european de vecinătate și parteneriat).
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Concurs CRT DACIA_CNRTSELECTAREA PARTICIPANŢILOR la Stagiul de formare Tinerii Decid!

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA (CRT DACIA) în parteneriat cu Centrul Naţional de Resurse pentru Tineri (CNRT) anunţă începerea procesului de selectare a participanţilor la Stagiul de formare pentru educatorii de la egal la egal Tinerii Decid!

Stagiul de formare Tinerii decid! este parte a proiectului Tinerii decid în privinţa democraţiei! Participarea tinerilor la procesele electorale, finanţat de Comisia Europeană şi implementat de Institutul pentru Dezvoltarea Tinerilor KULT în parteneriat cu CNRT la nivel național și CRT DACIA la nivel local.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

CRT DACIA_CNRT_parteneriatTinerii din Soroca vor beneficia de sprijin în cadrul unei iniţiative de participare a tinerilor în procesul electoral, promovată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat cu Centrul Naţional de Resurse pentru Tineri.

La data 19 aprilie 2013, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a semnat un acord de cooperare în cadrul iniţiativei „Tinerii decid în privinţa democraţiei! Participarea tinerilor în procesul electoral”.


Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Programul Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP), implementat de FHI 360,anunţă selectarea unei persoane pentru un program de stagiu neplătit de 2 luni pentru a oferi suport şi asistență echipei în procesul de desfăşurare a proiectului.

Stagiarul va:

 • câștiga experiență de muncă în cadrul unei organizaţii internaţionale;
 • lucra într-un mediu de lucru flexibil unde îşi va putea pune în valoare calităţile;
 • acumula experienţă de învăţare şi de dezvoltare personală;
 • primi suport şi ghidare din partea echipei;
 • cunoaşte cum funcţionează organizaţiile societăţii civilă din Republica Moldova;
 • afla mai multe despre activitățile FHI 360 în Republica Moldova;
 • la încheierea cu succes a programului, stagiarul va primi un certificat care va confirma participarea şi experienţa acumulată. 
  Citeste mai departe
  Categoria: Anunțuri

Academia New Media a organizat al V-lea training sâmbătă 20 aprilie la Soroca, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA. La începutul trainingului echipa a făcut cunoștință cu voluntarii centrului. Pentru a introduce tinerii în temă Radu Lisița a propus un brainstorming, pentru a afla care sunt așteptările tinerilor de la acest training. A urmat prezentarea lui Viorel Rodideal ” Introducere în New Media”, el a explicat conceptul New Media, avantajele acesteia, exemplificând câteva website-uri care au fost promovate cu succes pe internet și aducând date statistice despre cele mai vizitate website-uri din Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Consiliului pentru Cercetări Ştiinţifice şi Tehnologice al Republicii Turcia (TÜBITAK) oferă pentru anul 2013, burse de studii pentru masterat şi doctorat, în următoarele domenii:

 1. Ştiinţe ale naturii
 2. Inginerie şi Tehnologie
 3. Medicină,
 4. Agricultură
 5. Ştiinţe sociale şi umanitare
  Citeste mai departe
  Categoria: Burse

Fondul pentru Educaţia Romilor şi Fundaţia „Remembrance, Responsibility and Future” anunţă cel de-al zecelea an de desfăşurare a Programului ROMA EDUCATION FUND/SP de BURSE UNIVERSITARE în Drept şi Ştiinţe Umaniste (REF/LHP)

Termen limită de aplicare online – 20 MAI 2013 

Programul acordă burse universitare, pe bază de concurs, studenţilor Romi, care doresc să-şi urmeze studiile în învăţământul universitar. Bursele Universitare REF/LHP au menirea să acopere taxele de studii, costul cărţilor şi, parţial, cheltuielile pentru cazare. Bursa este prevăzută pentru un singur an universitar, cu posibilitatea prelungirii acesteia, în bază de concurs, pentru anul următor de studii.
Citeste mai departe

Categoria: Burse


<< 1 ... 332 333 334 ... 370 >>