Training ”Planificarea strategică”, 22-23 august 2013

Reprezentanții din cadrul instituțiilor prestatoare de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova au participat recent la o formare în domeniul planificării strategice. Activitatea a fost organizată de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Consolidarea capacităților instituționale a centrelor de resurse pentru tineret din Republica Moldova”, susținut financiar de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Dragi elevi, dragi studenți, bine ați revenit la școală!

Aveți în față un nou an de studii, un nou început, o nouă posibilitate de a vă valorifica potențialul și de a demonstra că sunteți cei mai buni. Nu permiteți plictiselii să vă fure timpul. Căutați și neapărat veți găsi lucruri interesante. Nu ezitați să adresați întrebări și insistați să aflați răspunsurile la ele. Fiţi pregătiţi să greşiți, iar apoi s-o luaţi de la capăt – aceasta este singura cale spre succes. Fiți curajoși și perseverenți, și rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu vă fie frică să experimentați și să creați ceva nou! Iar noi, adulții, ne vom strădui ca școala să devină pentru voi un loc în care să mergeți cu plăcere.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Dragi elevi, stimaţi profesori şi părinţi!

Echipa  Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA vă felicită cu începutul unui nou an școlar. O nouă toamnă impresionantă, generoasă, caldă şi solemnă. Natura îmbrăcată în haine aurii a coborât peste plaiul nostru cu paleta de arome și cunoștințe. 
A fi elev este o preocupare foarte serioasă. Ea cere multă muncă, disciplină, dăruire dar mai ales pasiune. Nu e deloc uşor să devii elev, să înveţi, deoarece a învăţa înseamnă a fi profund, iar profunzimea cere un efort tenace.
Nu uitaţi că şcoala este aceea ce vă formează ca oameni şi vă deschide drumul în viaţă.

Succese!!!


Citeste mai departe
Categoria: Comunicate

Asociația "Centrul de Promovare Turistică" Iași , lansează concursul de pictură intitulat "Golia în artă".

Concursul este organizat cu scopul promovării Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia , precum și a descoperirii și promovării valorilor locale, rămase încă anonime .

Partenerii noștri la această activitate vor fi Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași, iar partener media va fi TVR Iași.

Concursul se va desfășura pe 2 categorii de vârstă  și anume 7-14 ani si 14-40 ani.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

POPSID_CRT DACIALa data de 14 august 2013, aflându-se într-un turneu prin Republica Moldova, Formația-orchestră POPSID din Estonia, a oferit cetățenilor din orașul Soroca oportunitatea să savureze un spectacol muzical inedit cu piese neobișnuite, interpretate live de 54 de artisti ai formației, plin de entuziasm și dornici de a călători și a promova cultura estoniană.
Acest turneu al Formației POPSID a fost susținut de către Ambasada Republicii Moldova în Estonia, iar în orașul Soroca, gazda ospeților estonieni a fost Consiliul Raional Soroca și Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

“O idee bună poate da roade oriunde.” Cu această frază ne-a întâmpinat Șefa Secției de Economie Glodeni, Maluda Violeta.

În acest an Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a organizat un curs de instruire pentru tinerii antreprenori care ar dori să-și inițieze sau să-și extindă afacerea proprie. O bună parte au și obținut granturile solicitate. Zvonurile despre acest lucru s-au împrăștiat repede, fapt care i-a determinat și pe alți țineri să-și dorească participarea la curs.

”Cineva își dorește extinderea afacerii, alții vor să o ia de la zero. Ne bucură dorința tinerilor, atâta doar că nu prea are cine le ajuta. Să găsești un sponsor în ziua de azi pentru a începe o afacere este foarte greu.”, ne comunică doamna Maluda.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

POPSID

Trupa estoniană POPSID formată din 50 de tineri vor susține pe data de 14 august, un concert indedit în orașul Soroca. Concertul va începe la ora 20:30, și va avea loc la Teatrul de Vară de lîngă Palatul de Cultură a orașului Soroca. Turneul formaţiei POPSID în Republica Moldova este organizat de Ambasada Republicii Moldova în Estonia. Tinerii din Trupa POPSID vor vizita mai multe localități pitorești din Moldova și vor susține concerte în municipiul Chișinău și orașul Soroca. Pentru desfășurarea concertului din orașul Soroca sa implicat și a contribuit Consiliul Raional Soroca și Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, care invită toți doritorii, să vină și să admireze creația neobișnuită a tinerilor estonieni din trupa POPSID. Descarcă: anunțul despre concert. 

Despre POPSID:
Popsid - Austin Powers' Theme: http://www.youtube.com/watch?v=_cVFsRUGZNc 
Popsid - Minnie the Moocher: http://www.youtube.com/watch?v=Vl5JmDlRrQM 
Popsid - tattoo: http://www.youtube.com/watch?v=z496xDkYxyE
 

Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 332 333 334 ... 383 >>