SSL_Winrock

Winrock Moldova, în parteneriat cu Misiunea OSCE în Moldova, va organiza în perioada 5-12 August, Şcoala de Vară pentru Dezvoltarea Capacităţilor de Lider (SSL), care se va desfăşura la o tabără din or. Vadul-lui-Vodă. Acest proiect complex şi interactiv este destinat tinerelor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 21 de ani de pe ambele maluri ale râului Nistru.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Admiterea cetăţenilor RMAdmiterea cetăţenilor Republicii Moldova în instituţiile de învăţămînt superior din Ucraina

Dosarele candidaților pentru studii de doctorat se vor depune la Ministerul Educației în perioada 10-25 mai curent.

Concursul de admitere se va desfășura în conformitate cu Regulamentul de organizare şi desfăşurare a admiterii în instituţiile de învăţămînt superior din Republica Moldova.

Centrul de depunere a actelor pentru participare la concurs şi de organizare a probelor de concurs este la Universitatea de Stat din Moldova (blocul nr.1.str.M.Kogălniceanu, 65). Perioada de depunere a actelor 16.07-27.07.2012.


Citeste mai departe

Categoria:

Locuri vacante din şcoli vor fi supliniteLocurile vacante din școli vor fi suplinite cu încă 671 de tineri specialiști

În timp ce absolvenții liceelor și colegiilor aleg o specialitate, tinerii specialiști și-au luat deja repartizarea la locul lor de muncă. Potrivit datelor prezentate de către Direcţiile de învăţămînt în anul de studii 2012-2013, 733 de tineri specialiști se pot angaja în școli.

Nicolae Ghenciu, șef direcție resurse umane, formare continuă și atestare din cadrul Ministerului Educației, a anunțat că locurile vacante au fost repartizate instituţiilor superioare şi colegiilor pedagogice, conform specialităţilor.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

CRT DACIAStudii la Academia Diplomatică a MAE al Federaţiei Ruse

Pentru anul de studii 2012/2013, Academia Diplomatică oferă cetăţenilor Republicii Moldova 10 locuri, cu scutirea taxei de studii. Cazarea în cămin se oferă contra plată. Bursa nu este asigurată.

Oferta este destinată celor care au absolvit deja o facultate (deţinătorilor diplomelor de licenţă cu durata de 4 ani şi ai diplomelor de master);
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

CRT DACIAConcurs de granturi mici pentru dezvoltarea instituţională a organizaţiilor de tineret

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului lansează un concurs de granturi mici pentru dezvoltarea instituțională a organizațiilor de tineret membre și ne-membre CNTM. Scopul programului de granturi mici este de a oferi suport organizațiilor de tineret în fortificarea capacității interne, în special ce ţine de planificarea strategică, viabilitate financiară, advocacy pentru participarea tinerilor, buna guvernare. CNTM va susține 10 granturi în valoare maximă de 10 mii lei, cu o perioadă de implementare de pînă la 2 luni.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

25 de specialişti de tineret au participat, la Soroca, în perioada 2-5 iulie 2012, la un training axat pe formele de participare şi promovare a tinerilor, organizat de Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA”.

Pentru prima dată în ultimii cinci ani de zile specialiştii de tineret din cadrul Centrelor de Resurse pentru Tineret au avut posibilitate de a participa la o instruire la tema “Formele de participare a tinerilor şi rolul centrelor de tineret”, care a reunit specialişti din domeniul de tineret din Basarabeasca, Căuşeni, Criuleni, Edineţ, Făleşti, Leova, Sângerei şi satul Cremenciug din raionul Soroca.
Citeste mai departe

Categoria:

Ambasada SUA

Programul de granturi pentru democrație anunță o nouă competiție

Ambasada Statelor Unite ale Americii are plăcerea de a anunţa o nouă competiţie deschisă pentru obţinerea granturilor în cadrul programului de granturi mici pentru susţinerea iniţiativelor democratice. Ambasada invită ONG-urile şi mijloacele independente de informare în masă din Moldova să prezinte proiecte care ar contribui la dezvoltarea democraţiei şi societăţii civile în Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi


<< 1 ... 333 334 335 ... 349 >>