Anunţ de selectare a participanţilor pentru Şcoala de Vară „Uniţi prin Diversitate”

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova anunţă concurs pentru selectarea a 50 de copii și tineri pentru Şcoala de Vară „Uniţi prin Diversitate”. Școala de vară este activitate parte a proiectului ”Dialog Intercultural în Moldova” implementat de CNTM în perioada 2010-2012 cu susţinerea financiară a Fundaţiei Elveţiene pentru Copii “Pestalozzi”.
Citeste mai departe

Categoria:

Cel mai important lucru din viața unui om este sănătatea, de aceea recent în incinta CRT DACIA  a avut loc seminarul informativ  „Un mod de viață sănătos”, moderat de Bezărău Ana. În cadrul seminarului au participat 15 tineri dornici de a cunoaște cât mai multe  despre un mod de viață sănătos.

Pe parcursului seminarului, au fost prezentate noțiuni despre dietele, fructele  și legumele care sunt benefice pentru oragnism și nu în ultimul rând despre cum să ne protejăm sănătatea în timpul iernii. De asemenea, au fost precizate și discutate sfaturile medicilor și nutriționiștilor, pro sau contra unui regim alimentar bazat doar pe anumite alimente și excluderea din meniu a alimentelor carnivore.
Citeste mai departe

Categoria:

Totul despre voluntariat

O grupă de 21 de studenţi de la Colegiul Pedagogic „Mihai Eminescu”, Soroca, au participat la un seminar cu tema „Totul despre voluntariat”, la data de 12 aprilie, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, cu scopul de a informa tinerii despre activitatea voluntarului şi legislaţia în vigoare, care face parte din cadrul programului „Voluntariat şi promovarea modului sănătos de viaţă”. Moderatorul activităţii a fost Grosu Anna, coordonatorul programului. Pe parcursul activităţii  s-a dat răspuns la următoarele întrebări: „Ce este voluntariatul?; Cum poţi deveni voluntar?; În ce domeniu poţi activa ca voluntar?; Care sînt drepturile mele ca voluntar?; Care sînt responsabilităţile mele ca voluntar?” şi nu în ultimul rând s-a pus în discuţie legea cu privire la voluntariat.
Citeste mai departe

Categoria:

ANUNŢ PENTRU TNERII ACTIVI DIN RAIONULSOROCA

Se anunță concurs de selectare a tinerilor pentru a participa în cadrul Schimbului Intercultural care se va desfășura în ”Satul Copiilor”, Trogen, Elveţia în perioada 13-27 Noiembrie 2012

PROFILUL PARTICIPANTULUI:

  1. Să fie născuţi în anii 1996-1997;
  2. Să fie din localităţile raionului Soroca;
  3. Să fie activ implicaţi în viaţa înstituţiei unde învaţă;
  4. Să fie disponibil să călătorească peste hotare pe perioada stabilită pentru schimbul intercultural;
  5. Cunoașterea limbilor Româna sau Rusă.
    Citeste mai departe
    Categoria: Concursuri

Săptămîna Naţională a Voluntaritului (SNV) “Hai în gaşca voluntarilor!”

Inspirată, în 2007, din experienţa Statelor Unite ale Americii, Canadei şi Australiei – Săptămîna Naţională a Voluntaritului (SNV) “Hai în gaşca voluntarilor!”

a devenit deja o tradiţie şi în Republica Moldova.

Al VI-lea an consecutiv Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat cu implicarea mass-mediei, persoanelor publice, organizaţiilor din diverse domenii, businessului şi cetăţenilor cu spirit civic realizează SNV, eveniment unic la nivel naţional de promovare a voluntariatului şi participării civice a cetăţenilor.
Citeste mai departe

Categoria:

Anunț de selectarea a studenților pentru programul de studii emPower Martie-Decembrie 2013

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) anunţă concurs pentru selectarea a 8 tineri pentru a participa în concursul de selectare a studenților pentru programul de instruire “EmPower”. “EmPower” este un curs de studiu pentru 9 luni în Elveţia și este desfășurat de către Fundația Elvețiană pentru Copii ”Pestalozzi” (PCF) în parteneriat cu CNTM.

Programul este parte a proiectului ”Dialog Intercultural în Moldova” care este implementat de CNTM. Programul de studii va începe în luna Martie și se va termina în luna Decembrie 2013. Scopul programului este de a oferi cunoştinţe în domeniul educaţiei şi a problemelor interculturale.
Citeste mai departe

Categoria:

Alianţa Centrelor Comunitare de Acces la Informaţieşi Instruire în Republica Moldova, în cadrul campaniei Hai pe NET Moldova! anunţă lansarea unui concurs de materiale foto, video şi power point cu genericul „Hai pe NET MOLDOVA!”.

Scopul concursului: Conştientizarea opiniei publice în ceea ce priveşte importanța incluziunii digitale, a oportunitaților şi avantajelor utilizării tehnologiilor informaţionale, atît în plan profesional, cît şi personal.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


<< 1 ... 345 346 347 ... 355 >>