US AIR FORCE ACADEMYUnited States Military Academy West PointCetăţenii Republicii Moldova au posibilitatea să participe la concursul de admitere la studii pentru anul 2013 la două dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţămînt militar superior din SUA - Academia Militară West Point şi Academia Militară a Forţelor Aeriene.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Trening_Angajarea in cimpul muncii_Centrul DACIATinerii trebuie să se instruiască pentru angajarea în câmpul muncii.

În fiecare an, sute de absolvenți ai diferitor instituții de învățământ din Republica Moldova intră pe piața forței de muncă, dar mulți dintre ei nu pot să se angajeze, astfel Centrul DACIA în parteneriat cu reprezentanța Winrock Moldova în cadrul Proiectului  ”Educație și instruire în domeniul activității antreprenoriale și angajării în câmpul muncii”, susținut financiar de către Fundaţia Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein, au realizat și realizează mai multe activități pentru a consolida abilitățile tinerilor pentru angajarea în câmpul muncii.
Citeste mai departe

Categoria:

Pe data de 11 septembrie 2012, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a dat startul la primul training pentru sensibilizarea, sporirea gradului de conştientizare şi a poziţiei de lider în abordarea violenţei în familie, unde au participat 30 de persoane, dintre care sunt studenţi, şomeri, antreprenori. Sesiunea a fost organizată în cadrul proiectului Prevenirea Violenţei şi Abuzului Domestic prin Eforturi Comunitare Noi - ADVANCE.

În cadrul acestui training au fost abordate subiecte ce ţin de specificul problemei violenţei în familie, cauzele menţinerii acestui fenomen,instituţiile ce oferă asistenţă victimelor violenţei în familie, cum arată portretul femeii supuse violenţei în familie, profilul psihologic al agresorului, portretul copiilor abuzaţi în familie, liderism-ul în abordarea violenţei în familie, autoevaluarea şi cultivarea respectului de sine.


Citeste mai departe

Categoria:

Programului de schimb academic - FLEX”.

Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional anunţă desfăşurarea ediţiei 2013-2014 al „Programului de schimb - FLEX”. Programul este finanţat în întregime  de Guvernul SUA şi oferă elevilor din Republica Moldova posibilitatea de a petrece un an academic în SUA – GRATUIT!

Participanţii îşi vor face studiile într-un liceu din SUA şi vor trăi într-o familie americană. Programul se petrece în bază de concurs deschis, finaliştii fiind selectaţi de către o comisie independentă din SUA, alcătuită din experţi în domeniul învăţământului internaţional şi al schimbului academic.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Scoala de Vară a Tânărului Consilier; CRT DACIA, Editia 2012Centrul de Resurse pentru Tineret ”DACIA” în cadrul Proiectului “Consolidarea capacităţilor centrelor de resurse pentru tineret în promovarea participării tinerilor”, a organizat pe perioada 06-10 august 2012, Școala de Vară a Tânărului Consilier unde au participat în jur la 70 de reprezentanți ai centrelor de resurse pentru tineri și a consiliilor locale ale tinerilor.
Citeste mai departe

Categoria:

Ești tânăr, ambițios, ai idei și dorințe de a-ți deschide propria afacere, dar nu știi unde poți apela pentru o consultație sau pentru un suport financiar? Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, prin programele sale te poate ajuta să-ți rezolvi problema în cauză. Doar aici poți găsi răspuns la întrebările:

  • Ce trebuie să cunosc ca să-mi deschid propria afacere?
  • De unde pot lua banii pentru început?
  • Unde trebuie să mă adresez pentru a-mi înregistra afacerea?

  • Citeste mai departe
    Categoria:

Bursele Guvernului MexiculuiBursele Guvernului Mexicului

Guvernul Statelor Unite Mexicane oferă cetăţenilor Republicii Moldova 2 burse de studii, anul academic 2012/2013. 

Programul „Bursele de studii pentru străini ale Ministerului Afacerilor Externe al Mexicului 2013” include un spectru larg de domenii şi specialităţi de studiu.
Citeste mai departe

Categoria:


<< 1 ... 345 346 347 ... 363 >>