24 de tineri din toată Moldova au participat la Soroca la un training de consolidarea consiliilor locale ale tinerilor

Reprezentanți din cadrul consiliilor locale ale tinerilor delegați de 12 centre de resurse pentru tineret din Moldova, au participat la o sesiune de instruire la tema “Managementul consiliilor locale ale tinerilor”, unde s-au reunit tineri din localitățile Criuleni, Lăpușna, Basarabeasca, Fălești, Edineț, Sângerei, Leova, Bălți, Cahul , Ungheni, Cremenciug și Soroca.
Citeste mai departe

Categoria:

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a organizat un curs master clas pentru frizerii din Soroca

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, a organizat la data de 20 iulie 2012, în incinta frizeriei ”Princess” din orașul Soroca, un curs de master clas pentru frizeri. Activitatea a fost desfăşurată în cadrul proiectului “Locuri de muncă pentru tineri”, implementat la nivel național de Winrock Moldova și susținut financiar de Fundația Argidius din Elveția. Cursul a fost organizat la solicitările tinerilor frizeri din oraș, unde a fost invitat modelierul frizer Crăciun Alexandru de la Compania KEEN.
Citeste mai departe

Categoria:

Concurs al ofertelor de pret privind achizitionarea serviciilor Concurs prin cererea ofertelor de preţuri nr. 3070-op/12

Autoritate contractantă: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA

Adresa: or. Soroca, str. Mihai Sadoveanu 21, MD-3006

Tel: 0/230/23619, Fax: 0/230/92964

Membru al grupului de lucru, responsabil de procedura de achiziţie: Babici Ion
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Fundatia Soros MoldovaProgramul Egalitate şi Participare Civică (EPC) al Fundaţiei Soros-Moldova anunţă lansarea concursului de selectare a participanţilor în cadrul unui program de instruire în domeniul anti-discriminare, destinat în principal juriştilor şi avocaţilor. Reprezentanţii altor profesii juridice, cum ar fi judecătorii şi procurorii, de asemenea sunt eligibili să participe.

Echipa de formatori care vor pregăti şi livra acest program va fi formată din trei formatori din România cu o bogată experienţă în domeniu şi un formator naţional.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

SSL_Winrock

Winrock Moldova, în parteneriat cu Misiunea OSCE în Moldova, va organiza în perioada 5-12 August, Şcoala de Vară pentru Dezvoltarea Capacităţilor de Lider (SSL), care se va desfăşura la o tabără din or. Vadul-lui-Vodă. Acest proiect complex şi interactiv este destinat tinerelor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 21 de ani de pe ambele maluri ale râului Nistru.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Admiterea cetăţenilor RMAdmiterea cetăţenilor Republicii Moldova în instituţiile de învăţămînt superior din Ucraina

Dosarele candidaților pentru studii de doctorat se vor depune la Ministerul Educației în perioada 10-25 mai curent.

Concursul de admitere se va desfășura în conformitate cu Regulamentul de organizare şi desfăşurare a admiterii în instituţiile de învăţămînt superior din Republica Moldova.

Centrul de depunere a actelor pentru participare la concurs şi de organizare a probelor de concurs este la Universitatea de Stat din Moldova (blocul nr.1.str.M.Kogălniceanu, 65). Perioada de depunere a actelor 16.07-27.07.2012.


Citeste mai departe

Categoria:

Locuri vacante din şcoli vor fi supliniteLocurile vacante din școli vor fi suplinite cu încă 671 de tineri specialiști

În timp ce absolvenții liceelor și colegiilor aleg o specialitate, tinerii specialiști și-au luat deja repartizarea la locul lor de muncă. Potrivit datelor prezentate de către Direcţiile de învăţămînt în anul de studii 2012-2013, 733 de tineri specialiști se pot angaja în școli.

Nicolae Ghenciu, șef direcție resurse umane, formare continuă și atestare din cadrul Ministerului Educației, a anunțat că locurile vacante au fost repartizate instituţiilor superioare şi colegiilor pedagogice, conform specialităţilor.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 346 347 348 ... 363 >>