Guvernu BulgarGuvernul Bulgariei oferă burse de studii cetăţenilor Republicii Moldova de etnie bulgari

În baza Protocolului de colaborare între Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova şi Ministerul Învăţământului şi Ştiinţei din Republica Bulgaria, semnat la Sofia, la 18 septembrie 2003, Guvernul Republicii Bulgaria oferă cetăţenilor Republicii Moldova de etnie bulgari, pentru anul academic 2012/2013, 128 burse de studii în instituţiile de învăţământ superior de stat din Republica Bulgaria.

Examenele de admitere ale candidaţilor la studii din Republica Moldova vor fi organizate în incinta Universităţii de Stat din Taraclia „Grigori Ţamblac” în perioada 28-29 iunie 2012.
Citeste mai departe

Categoria:

Tinerei PromoveazaTinerii promovează schimbarea prin imagini la tema migraţiei şi diversităţii!

Alianţa Civilizaţiilor (Iniţiativa ONU) şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, Organizaţia Naţiunilor Unite în Moldova, OWH Studio şi Şcoala de Fotografie a lui Roman Rybaleov au plăcerea de a invita tinerii din Moldova să participe la Concursul Foto şi Video PLURAL + MOLDOVA 2012, exprimându-se pe marginea subiectelor ce ţin de migraţie şi diversitate.

Al patrulea an la rând PLURAL + MOLDOVA susţine generaţia tânără în eforturile ei de a aborda subiecte precum migraţia, integrarea, identitatea,


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Frorumul NationalFundaţia Est-Europeană organizează, la Chişinău, luni şi marţi, 25-26 iunie 2012, Forumul Naţional al Tinerilor din Republica Moldova.

120 de tineri din toate raioanele ţării se reunesc, la Chişinău, la Forumul Naţional pentru a prezenta problemele şi reuşitele lor şi pentru a discuta cu înalţi oficiali ai ţării politicile de tineret.

Deschiderea oficială a Forumului Naţional al Tinerilor: ora 9.30, luni, 25 iunie.

UNDE: Chișinău, Hotelul „Codru”, sala roz, intrarea din str. M.Cebotari, colţ cu str. 31 August

REPERE din AGENDA FORUMULUI:


Citeste mai departe

Categoria:

Fundația Soros MoldovaPROGRAMUL DE DREPT ANUNŢĂ UN CONCURS DE GRANT PENTRU SPORIREA TRANSPARENŢEI ÎN UTILIZAREA FONDURILOR PUBLICE ŞI A PATRIMONIULUI PUBLIC, ŞI PENTRU RESPONSABILIZAREA INSTITUŢIILOR VIZATE ÎN RAPOARTELE CURŢII DE CONTURI


Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova

Premiul pentru tineret, ediţia 2012

Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova anunţă concursul privind decernarea Premiului pentru tineret, ediția 2012, pentru realizări şi performanţe deosebite în domeniile cultural-artistic, tehnico-ştiinţific şi civic.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Școala de varăȘcoala de vară pentru 40 de tineri din Republica Moldova, România și Ucraina

În perioada  23-26 august în incinta taberei de odihna “Romantica” din Cahul se v-a desfășura Şcoala de Vară Internațională “Tinerii-promotori ai viitorului” din cadrul Euroregiunii “Dunărea de Jos”. 


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Ședinta Rețelei centrelor de resurse pentru tineretDupă o pauză de mai mulți ani, centrele de resurse pentru tineret, s-au întrunit recent, pe 15 iunie în municipiul Chișinău, în cadrul unei ședințe de lucru, cu scopul de a reactualiza activitatea acesteia pe interior și de a îmbunătăți procesul de comunicare și cooperare cu Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.
Citeste mai departe

Categoria:


<< 1 ... 348 349 350 ... 363 >>