"Are we different?". S-a prelungit perioada de înscriere!

Asociațiile C.R.E.E.D. și AXIS te provoacă la schimb! Cel mai nou proiect al nostru, "Are we different?", este un schimb de tineri, derulat în cadrul programului de finanțare Tineret în Acțiune, sub-acțiunea 3.1a, Cooperare cu țări partenere. Schimbuul de tineri  implică două țări: România și Republica Moldova. Proiectul constă în implicarea a 20 de tineri prin activități de voluntariat desfășurate în aer liber pe o perioada de 14 zile.


Citeste mai departe

Categoria:

Concurs internaţional pentru elevi şi cadre didactice cu genericul „Pace şi Cooperare

Fundaţia spaniolă „Pace şi Cooperare”, în comun cu Ministerul Afacerilor Externe şi Cooperării din Regatul Spania, anunţă ediţia2012 aConcursului internaţional pentru elevi şi cadre didactice din învăţământ preuniversitar „Pace şi Cooperare”.

Tematicile ediţiei 2012 a concursului:

sport ca cheie pentru înțelegere şi pace,


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Lansarea competiției pentru proiecte moldo-estone 2012

Ministerul de Externe al Estoniei a lansat competiția pentru proiectele de cooperare în 2012-2013. Pentru perioada 2011/2015, Estonia a plasat Republica Moldova în lista statelor prioritare pentru asistenţa externă, prin mecanismul Cooperare pentru Dezvoltare, administrat de Ministerul de Externe al Estoniei. Astfel, autorităţile publice centrale și locale, organizaţiile neguvernamentale şi alte entităţi au posibilitatea aplicării pentru proiecte bilaterale, cu impact direct în Republica Moldova.


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Curs pentru tineri antreprenori_Centrul DACIA

Joi, 18 Aprilie 2012

În cadrul Proiectului ”Educaţie şi instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii - II”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire în domeniul antreprenorial “Managementul eficient al afacerii proprii”.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Concurs raional de TVC 2012: “Se mai întâmplă pe la noi”

La data de 29 aprilie va avea loc finala TVC 2012 în care vor concura 4 echipe: “Bufnița” – Colegiul de Arte, “Eldorado” – Liceul Teoretic ”Ion Creangă”, „Moldovenii” - Liceul Teoretic „Constantin Stere” și “Rătăciții” din satul Volovița. Echipele vor fi premiate după următoarele criterii: premiul mare – un videoproiector cu ecran, premiul pentru participare - 800 de lei pentru fiecare echipă plus alte premii speciale.

Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Curs de instruire avansată 1 C contabilitate

Marți, 17 Aprilie 2012

În cadrul Proiectului ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire avansată “Eficientizarea evidenţei contabile şi a managementului financiar prin implementarea programului specializat 1C Contabilitate”.

Cursul are o durată de 50 ore total și este structurat după modulele:

  • Modulul I – Componentele programei 1C Contabilitate. Lansarea programei. Structura ferestrei de lansare. Meniurile ferestrei programei. Meniurile documentelor. Marcarea pentru ştergere. Durata: 4 ore academice.
    Citeste mai departe
    Categoria: Oportunități

Oferta de angajare_CRT DACIA

Postul vacant: Asistent de proiect

Marți, 17 Aprilie 2012

În scopul implementării proiectelor „Educaţie şi Instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii – II” și ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs pentru suplinirea unui post de asistent de proiect.

Perioada de angajare: 18 luni

Cerinţe şi responsabilităţi:


<< 1 ... 359 360 361 ... 370 >>