CRT_DACIAConcurs pentru selectarea unui grup de experți în domeniul juridic

Fundaţia Soros-Moldova implementează Proiectul"Abilitarea juridică a comunităţilor rurale prin intermediul unei reţele de parajurişti comunitari" (în continuare Proiect), cu sprijinul financiar al Guvernului Suediei.În cadrul proiectului a fost creată o rețea formată din 25 de parajuriști comunitari din diferite zone rurale ale ţării, a căror activitate este direcționată spre crearea mecanismelor de abilitare juridică a populaţiei rurale pentru a utiliza legea în protejarea intereselor sale, precum şi pentru a evita escaladarea problemelor cu caracter juridic şi a ridica capacitatea de soluţionare a problemelor la nivel de comunitate, cât mai aproape de momentul apariţiei acestora prin implicarea membrilor comunităţii în procesul decizional la nivel comunitar.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Asociația Oberliht invită doritorii să-și depună candidaturaCRT_DACIA

Asociația Tinerilor Artiști Oberliht (http://www.oberliht.com) invită doritorii să-și depună candidatura pentru realizarea unui stagiu de la 3 la 6 luni. Stagiarul va deveni parte a echipei și va avea posibilitatea să participe la următoarele acțiuni și proiecte organizate de Asociația Oberliht: Proiectul SPACES (Zone Publice Durabile pentru Cultură în Țările din Est): http://www.spacesproject.net în cadrul căruia vor fi organizate următoarele activități:


Citeste mai departe

Categoria: Știri

La multi ani!!! CRT_DACIA


Citeste mai departe
Categoria: Comunicate

Centru DACIA, urat și colindat!CRT_DACIA_URAT_SI_COLINDAT

Atmosferă de sărbătoare la Centru de Resurse pentru Tineret DACIA din orașul Soroca! În ajun de an nou, mai mulți elevii de la Colegiul Pedagogic, echipați cu viori, un acordeon, fluier și tobă au venit cu uratul și colindatul. Ei au interpretat un buchet de melodii frumoase, specifice sărbătorilor de iarnă.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

CRT_DACIA_EXAMENE_2013A fost aprobat orarul sesiunii de examene a anului 2013

Ministerul Educaţiei a aprobat orarul și desfășurătorul sesiunii de examene 2013.Astfel, evaluările finale în învăţămîntul primar se vor desfăşura în perioada dintre 22-30 aprilie a anului viitor, examenele de absolvire a ciclului gimnazial vor avea loc între 3-13 iunie, iar examenele de bacalaureat între 4 şi 21 iunie 2013.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

2012 - un an fructuos pentru Centru de Resurse pentru Tineret "DACIA"

CRT_DACIA_UN_AN_FRUCTUOS

Joi, 20 decembrie, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA,Consiliul Local al Tinerilor din orașul Soroca, a avut o ședință, în care a fost raportat, planul de acțiuni desfășurat pe parcursul anului 2012. Agenda ședinței a cuprins 3 subiecte: 
  1. Prezentarea activităților consiliului local al tinerilor

  2. Înmânarea certificatelor de gratitudine

  3. Planul de acțiuni pentru anul 2013.


   Citeste mai departe
   Categoria: Știri

Voluntarul Anului 2012

A devenit deja o frumoasă tradiție ca la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA să fie desfășurat concursul ” Voluntarul Anului”. Ajuns la cea de-a 6 ediție, concursul și-a desemnat câștigătorii. Evenimentul a fost organizat cu mult fast, aici tinerii voluntari nu au depus muncă ci s-au odihnit.
Pentru început ei au urmărit un filmuleț din fotografii, ce a cuprins activitățile în care au fost implicați pe parcursul anului 2012.


Citeste mai departe

Categoria: Știri


<< 1 ... 359 360 361 ... 383 >>