Burse SUA Marea BritanieProgramul de burse în SUA şi Marea Britanie

A fost anunţat programul de burse de studii pentru anul academic 2012-2013 în SUA şi Marea Britanie. Programul dat oferă posibilitatea de a obţine burse de studiu în şcoli private din SUA şi Marea Britanie.

Pentru SUA sunt 2 programe de studii: ASSIST şi DAVIS. Programul ASSIST oferă posibilitatea de a face studii în şcoli private în SUA în decurs de un an. Bursa include plata pentru studii, cazare şi alimentare, bilet avion tur-retur. Elevii selectati vor achita o taxa de 1250 Dolari SUA plus costul vizei şi taxa SEVIS.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Burse Cehia

CEHIA OFERĂ 13 BURSE DE STUDII PENTRU MOLDOVENI. AFLĂ CUM POŢI PARTICIPA LA SELECŢIE.

Cehia oferă cetăţenilor Republicii Moldova 13 burse universitare şi postuniversitare pentru anul de studii 2012- 2013.

6 burse sunt acordate pentru studii superioare de licenţă  (ciclul I - bachelor), cu durata de 3 – 4 ani în domeniile: agricultură, economie, inginerie, mediul ambiant/ecologie, managementul resurselor umane şi medicină.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

LeaderSHECOMUNICAT DE PRESĂ
,,Tinerele de azi – Liderii de mâine!
 
La 10 octombrie 2011 a fost lansată perioada de aplicare în cadrul proiectului ,,LeaderSHE – Young Women Leaders’ Academy” –  proiect inovativ orientat spre fetele tinere cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, care doresc să participe la schimbarea comunităţii şi să contribuie la dezvoltarea democraţiei participative în Republica Moldova prin dezvoltarea capacităţilor de lider.
 

MTSConcurs de selectare a 10 reprezentanţi ai societăţii civile pentru a fi incluşi în componenţa Comisiei guvernamentale pentru politicile de tineret
În conformitate cu punctul nr.3 al Hotărîrii Guvernului nr.733 din 29.09.2011 Cu privire la crearea Comisiei guvernamentale pentru politicile de tineret, Ministerul Tineretului şi Sportului anunţă concurs de selectare a 10 reprezentanţi ai societăţii civile pentru a fi incluşi în calitate de membri ai comisiei nominalizate.  
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Consiliul National al Tinerilor din MoldovaCOMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova organizează marţi, 11 octombrie 2011, dezbaterea publică privind eficienţa şi mecanismul de utilizare a bugetului alocat pentru Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” în baza raportului preliminar elaborat pentru prima jumătate a anului 2011.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Concurs internaţional francofonCea de-a 6-a ediţie a concursului Chansons sans Frontières

Chansons sans Frontières este un concurs internaţional froncofon de creaţie a unui text pentru o piesă muzicală. Lansat în 2005 având la bază un principiu foarte simplu de a scrie un text pentru un cîntec, acest concurs, gratuit şi accesibil pentru toţi a ajuns la cea de-a 6-a ediţie.


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Burse pentru JurnaliştiBursele Europene JTI pentru Jurnalişti

Lansarea ediţiei 2011-2012

Fundaţia Euromonitor pentru Excelenţă, cu sprijinul Agenţiei AD Media Consult, anunţă continuarea programului  Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti prin lansarea ediţiei 2011-2012.

Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti reprezintă un program de încurajare şi facilitare a pregătirii profesionale şi se adresează jurnaliştilor care doresc să capete o expertiză profesională în problematica europeană. Acest program îi ajută pe  participanţi să aprofundeze înţelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcţionarea instituţiilor, relaţionarea între Statele Membre, precum şi maniera în care este abordată problematica europeană de către media occidentală.


Citeste mai departe

Categoria: Burse


<< 1 ... 360 361 362 363 >>