Programul Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP), implementat de FHI 360,anunţă selectarea unei persoane pentru un program de stagiu neplătit de 2 luni pentru a oferi suport şi asistență echipei în procesul de desfăşurare a proiectului.

Stagiarul va:

 • câștiga experiență de muncă în cadrul unei organizaţii internaţionale;
 • lucra într-un mediu de lucru flexibil unde îşi va putea pune în valoare calităţile;
 • acumula experienţă de învăţare şi de dezvoltare personală;
 • primi suport şi ghidare din partea echipei;
 • cunoaşte cum funcţionează organizaţiile societăţii civilă din Republica Moldova;
 • afla mai multe despre activitățile FHI 360 în Republica Moldova;
 • la încheierea cu succes a programului, stagiarul va primi un certificat care va confirma participarea şi experienţa acumulată. 
  Citeste mai departe
  Categoria: Anunțuri

Academia New Media a organizat al V-lea training sâmbătă 20 aprilie la Soroca, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA. La începutul trainingului echipa a făcut cunoștință cu voluntarii centrului. Pentru a introduce tinerii în temă Radu Lisița a propus un brainstorming, pentru a afla care sunt așteptările tinerilor de la acest training. A urmat prezentarea lui Viorel Rodideal ” Introducere în New Media”, el a explicat conceptul New Media, avantajele acesteia, exemplificând câteva website-uri care au fost promovate cu succes pe internet și aducând date statistice despre cele mai vizitate website-uri din Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Consiliului pentru Cercetări Ştiinţifice şi Tehnologice al Republicii Turcia (TÜBITAK) oferă pentru anul 2013, burse de studii pentru masterat şi doctorat, în următoarele domenii:

 1. Ştiinţe ale naturii
 2. Inginerie şi Tehnologie
 3. Medicină,
 4. Agricultură
 5. Ştiinţe sociale şi umanitare
  Citeste mai departe
  Categoria: Burse

Fondul pentru Educaţia Romilor şi Fundaţia „Remembrance, Responsibility and Future” anunţă cel de-al zecelea an de desfăşurare a Programului ROMA EDUCATION FUND/SP de BURSE UNIVERSITARE în Drept şi Ştiinţe Umaniste (REF/LHP)

Termen limită de aplicare online – 20 MAI 2013 

Programul acordă burse universitare, pe bază de concurs, studenţilor Romi, care doresc să-şi urmeze studiile în învăţământul universitar. Bursele Universitare REF/LHP au menirea să acopere taxele de studii, costul cărţilor şi, parţial, cheltuielile pentru cazare. Bursa este prevăzută pentru un singur an universitar, cu posibilitatea prelungirii acesteia, în bază de concurs, pentru anul următor de studii.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

În cadrul Proiectului   ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire avansat de o zi în domeniul  “VÎNZĂRI CONSULTATIVE”.

Cursul are o durată de 7 ore total și este structurat după 9 module:

 • Modulul I – “ Implementarea sistemului de vînzări de succes  „Five Sales Steps” 
 • Modulul II - „Implementarea unui standard comunicaţional de excepţie la telefon pentru a intriga clientul şi a programa o întîlnire cu acesta”.
 • Modulul III –  “ Programarea unei relaţii de încredere cu clientul pentru fidelizarea acestuia şi vînzări repetate”.
 • Modulul IV – ”Introducerea elementelor de argumentare emoţională a produselor pentru o mai mare eficienţă în vînzări”.
 • Modulul V – “Motivarea angajaţilor pentru o implicare profundă şi acceptarea noii metode de lucru cu clienţii”.  
 • Modulul VI – ”Învățarea tehnicilor de vînzări corporative”
 • Modulul VII – ”Standardizarea discursului cu clientela pentru a programa conversaţia în direcţia dorită de companie”
 • Modulul VIII – ”Tips and Tricks în procesul de vânzare”
 • Modulul IX – ”Lucru cu obiecțiile
  Citeste mai departe
  Categoria: Anunțuri

Acum aveți posibilitatea să aplicați și să participați la un training din cadrul Academiei New Media, care va avea loc în orașul Soroca, sâmbătă, 20 aprilie 2013.

În cadrul acestui training veți avea șansa unică să vă familiarizați cu noțiuni din domeniu on-line necunoscute, să învățați lucruri noi despre promovarea on-line,  despre formarea și amplasarea conținutului pe un blog sau website.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

“Nu trăieşti decât o dată, dar dacă o faci cum trebuie, o dată este suficient.” – Mae West. Nimeni nu îţi poate spune şi nu îţi poate dicta cum să-ţi trăieşti viaţa, în afară de tine însuţi, dar care sunt lucrurile pe care ar trebui să le poţi afirma despre tine, vei afla în continuare.

1. Sunt mândru de mine, de cum sunt şi de cum am ajuns până în acest moment.

Asta nu înseamnă că trebuie să te lauzi şi să le arăţi tuturor persoanelor din jurul tău acest lucru. Înseamnă doar că eşti mai mult decât împăcat cu tine însuţi şi cu alegerile făcute de tine, înseamnă că te-ai acceptat aşa cum eşti. Înseamnă că eşti mulţumit de rezultatele atâtor ani de munca şi chiar dacă nu ai ajuns exact aşa cum îţi închipuiai, ai ajuns să fii aşa cum trebuie să fii.
Citeste mai departe

Categoria: Știri


<< 1 ... 360 361 362 ... 397 >>