Pentru specialist în domeniul Deservirii Publice

Post vacant: Barman

Perioada de angajare: 12 luni

Competenţa:  pregătirea băuturilor comandate de clienţi

Cerinţe: 

- studii necesare: pregătire de bază, studii medii - specializare + cursuri de specializare oferite gratis de conducerea restaurantului;

- experienţa ( stagii ): constituie o prioritate;

- calităţi personale (aptitudini, capacităţi):  onestitate și confidenţialitate.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Centrul de Drept al Avocaţilor (CDA) recrutează studenți de la facultățile de drept pentru implicarea în cadrul Clinicii Juridice pentru Refugiaţi şi Apatrizi. Clinica Juridică este un proiect al CDA finanțat de Reprezentanța Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați în Moldova (UNHCR în Moldova) și urmează a fi implementat începând cu acest an. Proiectul vine să ofere studenţilor posibilitatea de a cunoaşte aspectele teoretice şi practice cu privire la problematica dreptului refugiaţilor şi apatridiei. 
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Anunț de selectare - curs de instruire referitor la Convenția privind eliminarea tuturor formelor de discriminare împotriva femeilor (CEDAW), 2-3 aprilie 2013, Vadul lui Vodă, Republica Moldova Oficiul Națiunilor Unite al Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului (OHCHR), UN Women și PNUD (Proiectul "Suport pentru Reformarea Sectorului Justiției în Moldova (componenta Capacitatea Tinerilor și Guvernarea Democratică)") invită femeile din grupurile marginalizate, inclusiv femeile de etnie romă, femeile cu dizabilități, femeile care trăiesc cu HIV/SIDA, femeile aparținând minorităților religioase, femeile migrante, refugiate și apatride, femeile care sunt lesbiene, bisexuale sau transsexuale și/sau femei reprezentante ale altor grupuri marginalizate să aplice pentru a lua parte la Cursul de Formare și Consultare referitor la Convenția privind eliminarea tuturor formelor de discriminare împotriva femeilor (CEDAW), care va avea loc în perioada 2-3 aprilie, 2013.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Asociaţia Promo-LEX lansează Programul de Granturi Mici pentru susţinerea iniţiativelor civice din regiunea transnistreană a Moldovei. Programul este parte componentă a proiectului "Promovarea drepturilor omului și consolidarea societății civile din regiunea transnistreană a Republicii Moldova", implementat graţie suportului financiar oferit de către Fondul Naţional pentru Democraţie (NED).  Scopul programului: încurajarea dezvoltării organizațiilor societății civile şi susţinerea inițiativelor civice la nivel local prin intermediul activităţilor de promovare a drepturilor omului și valorilor democratice.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Proiectul "WeBridge" anuţă concursul "Podurile Prieteniei". Scopul acestei competiţii este de a consolida încrederea dintre tinerii de pe malul drept şi cel stâng ale Nistrului prin  reflectarea bunelor practici de cooperare dintre tineri de pe ambele maluri. La concurs pot fi depuse lucrări care descriu relaţiile dintre tinerii celor două maluri precum: cooperări de succes, schimb de experienţe, probleme ce au fost rezolvate prin eforturi comune, propuneri de idei care ar contribui la consolidarea încrederii în rândul tinerilor.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Consiliul ONG, în parteneriat cu Comisia Atlantică Slovacă și Centrul pentru Drept Necomercial din Budapesta, vă invită la un atelier de lucru, care va avea ca temă de discuție "Durabilitatea financiară a organizațiilor societății civile din Republica Moldova". Evenimentul va avea loc la 28 februarie 2013, în intervalul de timp 9:30 - 16:15 și sunt invitați vorbitori din Slovacia, Ungaria și Republica Moldova. Atelierul are ca scop sprijinirea actorilor locali în procesul de identificare a surselor de finanțare, a procedurilor de atragere de fonduri, oferind o imagine de ansamblu a bunelor practici de colectare de fonduri în Slovacia și Ungaria.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova în colaborare cu Parlamentul Republicii Moldova lansează proiectul social „Stagiar în Parlament". În cadrul acestui program vor fi selectaţi 10 tineri pentru un stagiu de trei luni în comisiile parlamentare. Pe parcursul acestei perioade tinerii vor putea să-şi demonstreze abilităţile intelectuale dar şi să studieze mecanismul de funcţionare a comisiilor parlamentare cît și al întregului secretariat al Parlamentului din Republica Moldova. Timp de trei luni de stagiere, tinerii vor activa în şapte comisii parlamentare, iar CNTM le va asigura o bursă lunară. De asemenea, CNTM va organiza o vizită de studiu, în Ucraina unde stagiarii vor face schimb de experienţă cu alți tineri stagiarii  din Rada Ucrainiană.
Citeste mai departe

Categoria: Știri


<< 1 ... 366 367 368 ... 395 >>