CRT DACIAConcurs de granturi mici pentru dezvoltarea instituţională a organizaţiilor de tineret

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului lansează un concurs de granturi mici pentru dezvoltarea instituțională a organizațiilor de tineret membre și ne-membre CNTM. Scopul programului de granturi mici este de a oferi suport organizațiilor de tineret în fortificarea capacității interne, în special ce ţine de planificarea strategică, viabilitate financiară, advocacy pentru participarea tinerilor, buna guvernare. CNTM va susține 10 granturi în valoare maximă de 10 mii lei, cu o perioadă de implementare de pînă la 2 luni.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

25 de specialişti de tineret au participat, la Soroca, în perioada 2-5 iulie 2012, la un training axat pe formele de participare şi promovare a tinerilor, organizat de Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA”.

Pentru prima dată în ultimii cinci ani de zile specialiştii de tineret din cadrul Centrelor de Resurse pentru Tineret au avut posibilitate de a participa la o instruire la tema “Formele de participare a tinerilor şi rolul centrelor de tineret”, care a reunit specialişti din domeniul de tineret din Basarabeasca, Căuşeni, Criuleni, Edineţ, Făleşti, Leova, Sângerei şi satul Cremenciug din raionul Soroca.
Citeste mai departe

Categoria:

Ambasada SUA

Programul de granturi pentru democrație anunță o nouă competiție

Ambasada Statelor Unite ale Americii are plăcerea de a anunţa o nouă competiţie deschisă pentru obţinerea granturilor în cadrul programului de granturi mici pentru susţinerea iniţiativelor democratice. Ambasada invită ONG-urile şi mijloacele independente de informare în masă din Moldova să prezinte proiecte care ar contribui la dezvoltarea democraţiei şi societăţii civile în Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Guvernu BulgarGuvernul Bulgariei oferă burse de studii cetăţenilor Republicii Moldova de etnie bulgari

În baza Protocolului de colaborare între Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova şi Ministerul Învăţământului şi Ştiinţei din Republica Bulgaria, semnat la Sofia, la 18 septembrie 2003, Guvernul Republicii Bulgaria oferă cetăţenilor Republicii Moldova de etnie bulgari, pentru anul academic 2012/2013, 128 burse de studii în instituţiile de învăţământ superior de stat din Republica Bulgaria.

Examenele de admitere ale candidaţilor la studii din Republica Moldova vor fi organizate în incinta Universităţii de Stat din Taraclia „Grigori Ţamblac” în perioada 28-29 iunie 2012.
Citeste mai departe

Categoria:

Tinerei PromoveazaTinerii promovează schimbarea prin imagini la tema migraţiei şi diversităţii!

Alianţa Civilizaţiilor (Iniţiativa ONU) şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, Organizaţia Naţiunilor Unite în Moldova, OWH Studio şi Şcoala de Fotografie a lui Roman Rybaleov au plăcerea de a invita tinerii din Moldova să participe la Concursul Foto şi Video PLURAL + MOLDOVA 2012, exprimându-se pe marginea subiectelor ce ţin de migraţie şi diversitate.

Al patrulea an la rând PLURAL + MOLDOVA susţine generaţia tânără în eforturile ei de a aborda subiecte precum migraţia, integrarea, identitatea,


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Frorumul NationalFundaţia Est-Europeană organizează, la Chişinău, luni şi marţi, 25-26 iunie 2012, Forumul Naţional al Tinerilor din Republica Moldova.

120 de tineri din toate raioanele ţării se reunesc, la Chişinău, la Forumul Naţional pentru a prezenta problemele şi reuşitele lor şi pentru a discuta cu înalţi oficiali ai ţării politicile de tineret.

Deschiderea oficială a Forumului Naţional al Tinerilor: ora 9.30, luni, 25 iunie.

UNDE: Chișinău, Hotelul „Codru”, sala roz, intrarea din str. M.Cebotari, colţ cu str. 31 August

REPERE din AGENDA FORUMULUI:


Citeste mai departe

Categoria:

Fundația Soros MoldovaPROGRAMUL DE DREPT ANUNŢĂ UN CONCURS DE GRANT PENTRU SPORIREA TRANSPARENŢEI ÎN UTILIZAREA FONDURILOR PUBLICE ŞI A PATRIMONIULUI PUBLIC, ŞI PENTRU RESPONSABILIZAREA INSTITUŢIILOR VIZATE ÎN RAPOARTELE CURŢII DE CONTURI


Citeste mai departe

Categoria: Granturi


<< 1 ... 367 368 369 ... 383 >>