În perioada 1-31 martie curent, Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate (Centrul PAS) în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei, Primăria Municipiului Chişinău şi IPNA Teleradio-Moldova organizează un concurs pentru copii, adolescenţi şi tineri cu tematica “Spaţii publice şi locuri de joacă, odihnă, educaţie şi de muncă libere de tutun!”. Scopul concursului este creșterea gradului de sensibilizare privind riscurile fumatului şi expunerea la fumul de tutun pentru formarea în societate a înţelegerii că tutunul distruge sub orice formă şi sub orice mască. La concurs sunt invitaţi să participe elevii din învăţământul preuniversitar, secundar profesional, mediu de specialitate şi superior.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Ministerul Educației demarează, pe 1 martie, ediția 2013 a Olimpiadei Naționale, la care vor participa în jur de trei mii de elevi din învățământul preuniversitar. Concursul va fi organizat la Chișinău și Comrat, la 17 discipline de studii, în perioada martie-aprilie. Câștigătorii locurilor I vor fi premiați în cadrul unui eveniment festiv, organizat la sfârșitul lunii aprilie, cu participarea conducerii Ministerului Educației. Elevii care vor ocupa locurile II, III și cei care vor obține mențiuni, vor fi premiați la sfârșitul fiecărui concurs în parte.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

În data de 26 februarie, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA a avut loc atelierul de lucru pentru părţile cointeresate la nivel locat în domeniul prevenirii violenţei şi abuzului domestic. Au fost revizuite rezultatele obţinute în cadrul proiectului “Prevenirea violenţei şi abuzului domestic prin eforturi comunitare noi” (Advance). Atelierul s-a organizat cu scopul de a face un schimb de informaţie între toate structurile implicate la nivel de raionul Soroca în prevenirea violenţei domestice, asistenţei victimelor şi lucrul cu agresorii, inclusiv stabilirea mecanismelor de cooperare în formatul proiectului şi asistenţei propuse de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

După intonarea imnului Republicii Moldova, Octavian Ţîcu a depus jurmîntul în prezenţa Preşedintelui ţării, Nicolae Timofti şi Prim-ministrului, Vlad Filat. Preşedintele ţării i-a urat noului Ministru mult succes în importanta activitate pe care urmează să o desfăşoare, menţionînd că domeniul tineretului şi sportului este unul foarte important. La rîndul său, Octavian Ţîcu a spus că a acceptat această funcţie pentru că sportul este viaţa lui. Ministrul a precizat că va veni cu mai multe modificări la Ministerul Tineretului şi Sportului, inclusiv la capitolul cadre.  Premierul i-a dorit lui Octavian Țîcu succese în realizarea obiectivelor pe care și le-a propus și l-a asigurat de sprijinul său.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Asociația Obștească „Institutul IDEA”, organizatoarea seriilor de proiecte:

Clubul IDEA (a.2009-2010)

Parlamentul Virtual(a.2009)

Academia Ideilor(3 ediții, a.2010-2013)

Cupa IDEA la fotbal (7 ediții, a. 2011-2013)

are plăcerea să te invite la un eveniment inedit, ce va avea loc în data de 23 martie 2013, ora 11:00-16:00, în incinta Summit Events (str. Tighina 49/3). 
Citeste mai departe

Categoria: Știri

CONCURS DE ANGAJARE

Pentru specialişti din domeniul Tehnologiilor Informaţionale

Postul vacant: Specialist Șef, Serviciul Instruire și acces la informație

Perioada de angajare: 12 luni

Domeniul de încadrare:

 • administrarea echipamentelor, soft-urilor, și rețelelor din cadrul instituției;
 • organizarea și desfășurarea instruirilor din domeniul tehnologiilor informaționale;
 • administrarea și dezvoltarea paginii web a instituției;
 • elaborarea și dezvoltarea instrumentelor de informare a tinerilor;
 • planificarea strategică a activităţilor din cadrul serviciului.
  Citeste mai departe
  Categoria: Concursuri

Întreprinderea Mixtă “ Fabrica de brînzeturi din Soroca” S.A.  face parte din Grupul francez “ LACTALIS”, liderul mondial în producerea caşcavalurilor, anunţă postul vacant :                                                               

 1. Maistru produse lactate.
 2. Maistru brînzar.
 3. Maistru brînzar la maturarea brînzei.
  Citeste mai departe
  Categoria: Concursuri


<< 1 ... 367 368 369 ... 397 >>