Fundația ACASAConcurs de Grant pentru ONG-uri „INOVAŢIA Fundament pentru iniţierea ANTREPRENORIATULUI”

Centrul de Excelenţă ACASA (Training şi Consultanţă) din cadrul Asociaţiei pentru Caritate şi Asistenţă Socială „ACASA” lansează programul de grant „Dezvoltarea Antreprenoriatului Social”.

Scopul programului :

  • Susţinerea activităţilor şi iniţiativelor de Autofinanţare a ONG-urilor;
  • Suportul ONG-urilor  în elaborarea şi implementarea unui Plan de Afaceri.
    Citeste mai departe
    Categoria: Granturi

IREXCăutăm nume pentru programul de modernizare a bibliotecilor publice din Republica Moldova.

Dacă sunteți bibliotecar, student sau pur și simplu o persoană inovatoare și creativă, atunci puteți propune, până la 30 iunie 2012, un nume relevant şi uşor de reţinut pentru programul de modernizare a bibliotecilor publice din Moldova, care, în prezent se numește Global Libraries în Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

În cadrul Proiectului ”Educaţie şi instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii - II”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a lansat un nou cursul de instruire în domeniul antreprenorial “Managementul eficient al afacerii proprii”.

Cursul v-a fi desfăşurat în perioada lunilor iunie-iulie 2012, cu participarea a 25 de tineri, selectaţi în bază de concurs. Scopul acestui curs este de a oferi cunoştinţe tinerilor în domeniul antreprenorial, precum şi informaţii detaliate privind oportunităţile de iniţiere a unei afaceri proprii.
Citeste mai departe

Categoria:

ADR NORDMinisterul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor și Agenţia de Dezvoltare Regională Nord au dat startul ETAPEI DOI a celui de-al 2-lea Apel de Propuneri de Proiecte (APP 2)

ETAPA DOI constă în elaborarea și depunerea cererilor complete de finanțare în rezultatul notelor conceptuale selectate și aprobate de Consiliul Regional pentu Dezvoltare Nord. 


Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Un proiect național lansat pentru sprijinul centrelor de tineret

Pe data de 1 iunie, în incinta Centrului DACIA, s-a desfășurat conferința de lansare din cadrul Proiectului “Consolidarea capacităților centrelor de resurse pentru tineret în promovarea participării tinerilor”. La acest eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Local al Tinerilor din Soroca, cât și oficiali din partea autorităților publice locale, mass-media , alte organizații neguvernamentale și instituții publice.
Citeste mai departe

Categoria:

ONG MostenitoriiConcursul de mini-granturi "Creșterea nivelului de profesionalism al societății civile din Moldova”

Organizația Obșteasca a Copiilor și Tinerilor “Moștenitorii” (Bălți, Moldova) în colaborare cu Centrul pentru Democrație din Europa de Est (Varșovia, Polonia) anunță despre lansarea ediției II a concursului de mini-granturi “Creșterea nivelului de profesionalism al societății civile din Republica Moldova”, realizat cu suportul financiar al Fondului National Endowment for Democracy.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Un model pentru tinerii antrerenori

Ce face omul cînd are nevoie de bani? Pentru aşi întreţine familia, lasă casa, familia şi pleacă peste hotare în căutarea unui loc de muncă bine plătit. Aceasta este soluţia la majoritatea moldovenilor, însă nu şi la Alexandru Topor, un tînăr din satul Alexandru cel Bun, raionul Soroca. El a scris un proiect, a cîştigat un grant şi şi-a deschis propria afacere.

Sursa: http://www.sortv.mdCiteste mai departe
Categoria:


<< 1 ... 376 377 378 ... 389 >>