European Partnership for DemocracyFONDUL COMUN 2012-2013 CONCURS DE SELECTARE A PROIECTELOR

În urma implementării cu succes şi a experienţei pozitive a Programului Fondul Comun 2010-2011, Parteneriatul European pentru Democraţie (EPD), împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, are plăcerea de a lansa o nouă rundă a Fondului Comun 2012-2013.

Principalul scop al Programului
 este de a susţine proiecte ce au la bază ideea Parteneriatului UE-Moldova, prin care va fi consolidat nivelul de democraţie, va fi împărtăşită experienţa semnificativă acumulată de alte ţări în procesul de tranziţie spre democraţie şi vor fi dezvoltate noi parteneriate.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Contabili cu acte în regulă. 20 de tinere şi-au primit certificatele de absolvent ai cursurilor de contabilitate, organizate de Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia”. Cursurile fac parte din proiectul „Locuri de muncă pentru tineri. Sursa: SOR-TV.

Cursul a durat 50 ore total și a fost structurat pe cinci modulele. Beneficiarii cursului sunt persoane tinere, din localitățile raionului Soroca, care au deja studii de contabilitate, dar nu cunosc să opereze cu Programul de contabilitate 1C.

 


Citeste mai departe

Categoria:

Schimb de experienta_Moldova_Georgia_Serbia

În cadrul sesiunii cu genericul "Creșterea implicării și participării tinerilor la viaţa comunităţii prin eforturi comune în Republica Moldova, Serbia şi Georgia", finanțat în cadrul Programului Est-Est fără frontiere, al Fundației Soros, un grup de reprezentanți ai sectorului asociativ din Georgia și Serbia au vizitat Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. În cadrul acestei vizite oaspeții au avut posibilitatea să facă cunoștință cu experiența centrului în domeniul activității de tineret, inclusiv a consiliului local al tinerilor și să facă schimb de opinii la ideii de colaborare de viitor dintre tineri tuturor țărilor implicate în acest proiect.


Citeste mai departe

Categoria:

Centrul European pentru Drept Necomercial (ECNL) anunţă posibilitatea efectuării unui stagiu  de o săptămînă la oficiul ECNL din Budapesta. Stagiarul/ra va efectua cercetări în domeniul cadrului juridic al societaţii civile cu susţinerea şi expertiza angajaţilor ECNL; va avea acces la resursele ECNL; va participa la întruniri cu reprezentanţi ai OSC-lor din Ungaria. ECNL va acoperi cheltuielile de transport Chişinău - Budapesta, precum şi cheltuielile de cazare şi hrană pentru perioada de timp respectivă. Nu se va oferi onorariu. Limba de lucru în cadrul stagiului este limba engleză. 
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Burse În atenţia candidaţilor, cetăţeni ai Republicii Moldova de etnie bulgară, la studii superioare în Republica Bulgaria!

În baza Protocolului de colaborare între Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova şi Ministerul Învăţământului şi Ştiinţei din Republica Bulgaria, semnat la Sofia, la 18 septembrie 2003, Guvernul Republicii Bulgaria oferă cetăţenilor Republicii Moldova de etnie bulgari, pentru anul academic 2012/2013, 128 burse de studii în instituţiile de învăţământ superior de stat din Republica Bulgaria.


Citeste mai departe

Categoria: Burse

Transfer de experiență și bune practici pentru prestatorii de servicii sociale

În cadrul Programului ”Dezvoltarea Serviciilor integrate de asistență socială la nivel de comunitate și raion” a Fondului de Investiții Sociale din Moldova, finanțat de Comisia Europeană, la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA s-a realizat un stagiu pentru specialiștii din 29 de Centre Comunitare cu servicii sociale din 13 raioane din Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria:

Fundația ACASAConcurs de Grant pentru ONG-uri „INOVAŢIA Fundament pentru iniţierea ANTREPRENORIATULUI”

Centrul de Excelenţă ACASA (Training şi Consultanţă) din cadrul Asociaţiei pentru Caritate şi Asistenţă Socială „ACASA” lansează programul de grant „Dezvoltarea Antreprenoriatului Social”.

Scopul programului :

  • Susţinerea activităţilor şi iniţiativelor de Autofinanţare a ONG-urilor;
  • Suportul ONG-urilor  în elaborarea şi implementarea unui Plan de Afaceri.
    Citeste mai departe
    Categoria: Granturi


<< 1 ... 383 384 385 ... 397 >>