Finala TVC 2012Marea finală a Concursului raional ”Tineri, Veseli și Curajoși” a avut loc recent la data de 29 aprilie, unde sau întrecut în arta umorului tineri din cadrul a trei echipe, „Bufnița” de la Colegiul de Arte, „Eldorado” de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” și echipa „Moldovenii” de la Liceul Teoretic „Constantin Stere”. Finala s-a dovedit a fi una plină de emoții și tensiune maximă în holul Palatului de Cultură din orașul Soroca, unde suporterii echipelor iau susținut cu aplauze, iar ceilalți spectatori au simțit cu adevărat ce înseamnă o competiție, pentru care tinerii au muncit și au dat dovadă de calități necesare pentru a deveni învingători.
Citeste mai departe

Categoria:

Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova

Chişinău, 02 mai 2012 –  Ministrul Tineretului și Sportului Ion Cebanu a semnat astăzi un ordin, cu  privire la  aprobarea  Planului de acţiuni pe anii 2012 - 2013 al  Ministerului pentru implementarea Strategiei naţionale anticorupţie pe anii 2011-2015 aprobată prin Hotărîrea Parlamentului nr.154 din 21.07.2011.
Citeste mai departe

Categoria:

Centrul DACIA_dialog interculturalRecent, pe 25 aprilie, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, s-au desfășurat activități de promovarea dialogului intercultural, unde au fost implicați circa 41 de tineri din instituțiile de învățământ din orașul Soroca.
Citeste mai departe

Categoria:

“Gutuia de Aur – Le Coing d’Or” – 2012

A fost lansată cea de-a VII-a ediţie a concursului pentru tinerii francofoni “GUTUIA DE AUR – LE COING D’ OR” – 2012, cu genericul „Préserver le patrimoine national – sauvegarder notre richesse commune.

OBIECTIVELE CONCURSULUI:

  • promovarea diversităţii culturale prin filierea francofoniei;
  • descoperirea şi susţinerea tinerelor talente printre liceeni şi studenţi;
  • susţinerea şi încurajarea eforturilor spre democratizare a tinerilor. 
    Citeste mai departe
    Categoria: Concursuri

"Are we different?". S-a prelungit perioada de înscriere!

Asociațiile C.R.E.E.D. și AXIS te provoacă la schimb! Cel mai nou proiect al nostru, "Are we different?", este un schimb de tineri, derulat în cadrul programului de finanțare Tineret în Acțiune, sub-acțiunea 3.1a, Cooperare cu țări partenere. Schimbuul de tineri  implică două țări: România și Republica Moldova. Proiectul constă în implicarea a 20 de tineri prin activități de voluntariat desfășurate în aer liber pe o perioada de 14 zile.


Citeste mai departe

Categoria:

Concurs internaţional pentru elevi şi cadre didactice cu genericul „Pace şi Cooperare

Fundaţia spaniolă „Pace şi Cooperare”, în comun cu Ministerul Afacerilor Externe şi Cooperării din Regatul Spania, anunţă ediţia2012 aConcursului internaţional pentru elevi şi cadre didactice din învăţământ preuniversitar „Pace şi Cooperare”.

Tematicile ediţiei 2012 a concursului:

sport ca cheie pentru înțelegere şi pace,


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Lansarea competiției pentru proiecte moldo-estone 2012

Ministerul de Externe al Estoniei a lansat competiția pentru proiectele de cooperare în 2012-2013. Pentru perioada 2011/2015, Estonia a plasat Republica Moldova în lista statelor prioritare pentru asistenţa externă, prin mecanismul Cooperare pentru Dezvoltare, administrat de Ministerul de Externe al Estoniei. Astfel, autorităţile publice centrale și locale, organizaţiile neguvernamentale şi alte entităţi au posibilitatea aplicării pentru proiecte bilaterale, cu impact direct în Republica Moldova.


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


<< 1 ... 386 387 388 ... 397 >>