Curs pentru tineri antreprenori_Centrul DACIA

Joi, 18 Aprilie 2012

În cadrul Proiectului ”Educaţie şi instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii - II”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire în domeniul antreprenorial “Managementul eficient al afacerii proprii”.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Concurs raional de TVC 2012: “Se mai întâmplă pe la noi”

La data de 29 aprilie va avea loc finala TVC 2012 în care vor concura 4 echipe: “Bufnița” – Colegiul de Arte, “Eldorado” – Liceul Teoretic ”Ion Creangă”, „Moldovenii” - Liceul Teoretic „Constantin Stere” și “Rătăciții” din satul Volovița. Echipele vor fi premiate după următoarele criterii: premiul mare – un videoproiector cu ecran, premiul pentru participare - 800 de lei pentru fiecare echipă plus alte premii speciale.

Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Curs de instruire avansată 1 C contabilitate

Marți, 17 Aprilie 2012

În cadrul Proiectului ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire avansată “Eficientizarea evidenţei contabile şi a managementului financiar prin implementarea programului specializat 1C Contabilitate”.

Cursul are o durată de 50 ore total și este structurat după modulele:

  • Modulul I – Componentele programei 1C Contabilitate. Lansarea programei. Structura ferestrei de lansare. Meniurile ferestrei programei. Meniurile documentelor. Marcarea pentru ştergere. Durata: 4 ore academice.
    Citeste mai departe
    Categoria: Oportunități

Oferta de angajare_CRT DACIA

Postul vacant: Asistent de proiect

Marți, 17 Aprilie 2012

În scopul implementării proiectelor „Educaţie şi Instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii – II” și ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs pentru suplinirea unui post de asistent de proiect.

Perioada de angajare: 18 luni

Cerinţe şi responsabilităţi:

 Anunţ de selectare a participanţilor pentru Şcoala de Vară „Uniţi prin Diversitate”

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova anunţă concurs pentru selectarea a 50 de copii și tineri pentru Şcoala de Vară „Uniţi prin Diversitate”. Școala de vară este activitate parte a proiectului ”Dialog Intercultural în Moldova” implementat de CNTM în perioada 2010-2012 cu susţinerea financiară a Fundaţiei Elveţiene pentru Copii “Pestalozzi”.
Citeste mai departe

Categoria:

Cel mai important lucru din viața unui om este sănătatea, de aceea recent în incinta CRT DACIA  a avut loc seminarul informativ  „Un mod de viață sănătos”, moderat de Bezărău Ana. În cadrul seminarului au participat 15 tineri dornici de a cunoaște cât mai multe  despre un mod de viață sănătos.

Pe parcursului seminarului, au fost prezentate noțiuni despre dietele, fructele  și legumele care sunt benefice pentru oragnism și nu în ultimul rând despre cum să ne protejăm sănătatea în timpul iernii. De asemenea, au fost precizate și discutate sfaturile medicilor și nutriționiștilor, pro sau contra unui regim alimentar bazat doar pe anumite alimente și excluderea din meniu a alimentelor carnivore.
Citeste mai departe

Categoria:

Totul despre voluntariat

O grupă de 21 de studenţi de la Colegiul Pedagogic „Mihai Eminescu”, Soroca, au participat la un seminar cu tema „Totul despre voluntariat”, la data de 12 aprilie, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, cu scopul de a informa tinerii despre activitatea voluntarului şi legislaţia în vigoare, care face parte din cadrul programului „Voluntariat şi promovarea modului sănătos de viaţă”. Moderatorul activităţii a fost Grosu Anna, coordonatorul programului. Pe parcursul activităţii  s-a dat răspuns la următoarele întrebări: „Ce este voluntariatul?; Cum poţi deveni voluntar?; În ce domeniu poţi activa ca voluntar?; Care sînt drepturile mele ca voluntar?; Care sînt responsabilităţile mele ca voluntar?” şi nu în ultimul rând s-a pus în discuţie legea cu privire la voluntariat.
Citeste mai departe

Categoria:


<< 1 ... 387 388 389 ... 397 >>