ANUNŢ PENTRU TNERII ACTIVI DIN RAIONULSOROCA

Se anunță concurs de selectare a tinerilor pentru a participa în cadrul Schimbului Intercultural care se va desfășura în ”Satul Copiilor”, Trogen, Elveţia în perioada 13-27 Noiembrie 2012

PROFILUL PARTICIPANTULUI:

  1. Să fie născuţi în anii 1996-1997;
  2. Să fie din localităţile raionului Soroca;
  3. Să fie activ implicaţi în viaţa înstituţiei unde învaţă;
  4. Să fie disponibil să călătorească peste hotare pe perioada stabilită pentru schimbul intercultural;
  5. Cunoașterea limbilor Româna sau Rusă.
    Citeste mai departe
    Categoria: Concursuri

Săptămîna Naţională a Voluntaritului (SNV) “Hai în gaşca voluntarilor!”

Inspirată, în 2007, din experienţa Statelor Unite ale Americii, Canadei şi Australiei – Săptămîna Naţională a Voluntaritului (SNV) “Hai în gaşca voluntarilor!”

a devenit deja o tradiţie şi în Republica Moldova.

Al VI-lea an consecutiv Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat cu implicarea mass-mediei, persoanelor publice, organizaţiilor din diverse domenii, businessului şi cetăţenilor cu spirit civic realizează SNV, eveniment unic la nivel naţional de promovare a voluntariatului şi participării civice a cetăţenilor.
Citeste mai departe

Categoria:

Anunț de selectarea a studenților pentru programul de studii emPower Martie-Decembrie 2013

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) anunţă concurs pentru selectarea a 8 tineri pentru a participa în concursul de selectare a studenților pentru programul de instruire “EmPower”. “EmPower” este un curs de studiu pentru 9 luni în Elveţia și este desfășurat de către Fundația Elvețiană pentru Copii ”Pestalozzi” (PCF) în parteneriat cu CNTM.

Programul este parte a proiectului ”Dialog Intercultural în Moldova” care este implementat de CNTM. Programul de studii va începe în luna Martie și se va termina în luna Decembrie 2013. Scopul programului este de a oferi cunoştinţe în domeniul educaţiei şi a problemelor interculturale.
Citeste mai departe

Categoria:

Alianţa Centrelor Comunitare de Acces la Informaţieşi Instruire în Republica Moldova, în cadrul campaniei Hai pe NET Moldova! anunţă lansarea unui concurs de materiale foto, video şi power point cu genericul „Hai pe NET MOLDOVA!”.

Scopul concursului: Conştientizarea opiniei publice în ceea ce priveşte importanța incluziunii digitale, a oportunitaților şi avantajelor utilizării tehnologiilor informaţionale, atît în plan profesional, cît şi personal.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

FII STAGIAR ÎN PARLAMENT

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova în colaborare cu Parlamentul Republicii Moldova lansează proiectul social „Stagiar în Parlament". În cadrul acestui program vor fi selectaţi 10 tineri pentru un stagiu de trei luni în comisiile parlamentare. Pe parcursul acestei perioade tinerii vor putea să-şi demonstreze abilităţile intelectuale, dar şi să intercepteze mecanismul de funcţionare a comisiilor parlamentare cît și al întregului aparat al Parlamentului din Republica Moldova.


Citeste mai departe

Categoria:

VoluntariatVoluntariatul, recunoscut ca experiență de muncă la angajare

Experiența acumulată în timpul studenției v-a ajuta tinerilor să se angajeze în câmpul muncii. Guvernul a aprobat Regulamentul privind aplicarea Legii cu privire la voluntariat. Acesta prevede că activitatea de voluntariat v-a fi recunoscută ca experiență de muncă la angajarea în câmpul muncii. 
Citeste mai departe

Categoria:

Guvernul Republicii Letonia, în baza Acordului între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Letonia privind cooperarea în domeniul educaţiei, culturii, tineretului şi sportului, oferă burse de studii şi cercetare pentru studenţi şi cadre didactice, în instituţiile de învăţământ superior din Letonia, în anul academic 2012 - 2013.

Totodată, Republica Letonă oferă studenţilor şi cadrelor didactice din Republica Moldova burse pentru participarea la următoarele Şcoli de vară:


Citeste mai departe

Categoria: Burse


<< 1 ... 388 389 390 ... 397 >>