Dezbateri Soroca

Autorităţile din raionul Soroca nu alocă tot bugetul necesar Centrului de Tineret „DACIA”

În cadrul dezbaterii desfăşurată de CNTMla Sorocaasupra eficienţei utilizării banilor destinaţi Centrului de Resurse pentru Tineri „Dacia”, expertul local, Sergiu Găină a relatat faptul că autorităţile locale au alocat doar 386,6 mii lei Centrului, ceea ce reprezintă doar 52% din suma totală care ar trebui să o recepţioneze.Centrul Regional de Resurse pentru Tineri „Dacia” beneficiază de doar 52% din totalul sumei care a fost alocată, conform normativelor Ministerului Finanţelor. Autorităţile locale declară că au decis redistrcţionarea a celorlalţi bani – 345,91 mii lei pentru primăriile din componenţa raionului Soroca, pentru activităţi de tineret.
Citeste mai departe

Categoria:

Burse MUSKIE


Burse Edmund S. Muskie

Guvernul Statelor Unite ale Americii anunţa Programul de burse pentru studii post-universitare Edmund S. Muskie (Muskie) pentru anul 2012. Termenul-limită de depunere a documentelor este 2 noiembrie 2011.

Lansat în 1992 de Congresul SUA pentru a încuraja dezvoltarea democratică şi economică în Eurasia, Programul de burse pentru studii post-universitare Edmund S. Muskie este un program al Biroului Educaţie şi Cultură al Departamentului de Stat, SUA, administrat de IREX (Consiliul pentru Cercetări şi Schimburi Internaţionale).  


Citeste mai departe
Categoria: Burse

Stagiere profesori

Programul de stagiere pentru profesori în Marea Britanie

Liga Naţională de Dezbateri Preuniversitare în colaborare cu Headmasters`Conference din Marea Britanie anunţă un program de stagiu de un an academic (2012-2013) pentru studenţii ultimului an de stidiu şi profesorii din Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria:

Burse SUA Marea BritanieProgramul de burse în SUA şi Marea Britanie

A fost anunţat programul de burse de studii pentru anul academic 2012-2013 în SUA şi Marea Britanie. Programul dat oferă posibilitatea de a obţine burse de studiu în şcoli private din SUA şi Marea Britanie.

Pentru SUA sunt 2 programe de studii: ASSIST şi DAVIS. Programul ASSIST oferă posibilitatea de a face studii în şcoli private în SUA în decurs de un an. Bursa include plata pentru studii, cazare şi alimentare, bilet avion tur-retur. Elevii selectati vor achita o taxa de 1250 Dolari SUA plus costul vizei şi taxa SEVIS.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Burse Cehia

CEHIA OFERĂ 13 BURSE DE STUDII PENTRU MOLDOVENI. AFLĂ CUM POŢI PARTICIPA LA SELECŢIE.

Cehia oferă cetăţenilor Republicii Moldova 13 burse universitare şi postuniversitare pentru anul de studii 2012- 2013.

6 burse sunt acordate pentru studii superioare de licenţă  (ciclul I - bachelor), cu durata de 3 – 4 ani în domeniile: agricultură, economie, inginerie, mediul ambiant/ecologie, managementul resurselor umane şi medicină.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

LeaderSHECOMUNICAT DE PRESĂ
,,Tinerele de azi – Liderii de mâine!
 
La 10 octombrie 2011 a fost lansată perioada de aplicare în cadrul proiectului ,,LeaderSHE – Young Women Leaders’ Academy” –  proiect inovativ orientat spre fetele tinere cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, care doresc să participe la schimbarea comunităţii şi să contribuie la dezvoltarea democraţiei participative în Republica Moldova prin dezvoltarea capacităţilor de lider.
 

MTSConcurs de selectare a 10 reprezentanţi ai societăţii civile pentru a fi incluşi în componenţa Comisiei guvernamentale pentru politicile de tineret
În conformitate cu punctul nr.3 al Hotărîrii Guvernului nr.733 din 29.09.2011 Cu privire la crearea Comisiei guvernamentale pentru politicile de tineret, Ministerul Tineretului şi Sportului anunţă concurs de selectare a 10 reprezentanţi ai societăţii civile pentru a fi incluşi în calitate de membri ai comisiei nominalizate.  
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 394 395 396 397 >>