Consiliul National al Tinerilor din MoldovaCOMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova organizează marţi, 11 octombrie 2011, dezbaterea publică privind eficienţa şi mecanismul de utilizare a bugetului alocat pentru Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” în baza raportului preliminar elaborat pentru prima jumătate a anului 2011.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Concurs internaţional francofonCea de-a 6-a ediţie a concursului Chansons sans Frontières

Chansons sans Frontières este un concurs internaţional froncofon de creaţie a unui text pentru o piesă muzicală. Lansat în 2005 având la bază un principiu foarte simplu de a scrie un text pentru un cîntec, acest concurs, gratuit şi accesibil pentru toţi a ajuns la cea de-a 6-a ediţie.


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Burse pentru JurnaliştiBursele Europene JTI pentru Jurnalişti

Lansarea ediţiei 2011-2012

Fundaţia Euromonitor pentru Excelenţă, cu sprijinul Agenţiei AD Media Consult, anunţă continuarea programului  Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti prin lansarea ediţiei 2011-2012.

Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti reprezintă un program de încurajare şi facilitare a pregătirii profesionale şi se adresează jurnaliştilor care doresc să capete o expertiză profesională în problematica europeană. Acest program îi ajută pe  participanţi să aprofundeze înţelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcţionarea instituţiilor, relaţionarea între Statele Membre, precum şi maniera în care este abordată problematica europeană de către media occidentală.


Citeste mai departe

Categoria: Burse

Burse de Merit 2011 - pentru cei mai buni studenţi ai ţării a XVI-ea  Aniversare

Burse de Merit 2011

Centrul de Informaţii Universitare anunţă concursul Burse de Merit – 2011 pentru cei mai buni studenţi ai ţării, organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova, cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank SA şi Сompaniei Orange Moldova.

Cei mai buni studenţi şi masteranzi vor beneficia de 50 de burse anuale în valoare de 12000 lei. Studenţii de la ultimul an de studii (ciclul licenţă) vor beneficia de 35 de burse, iar pentru studenţii masteranzi de la primul an de studii (ciclul masterat) sunt disponibile 15 burse.


Citeste mai departe

Categoria: Burse

Curs de antreprenoriat_CRT DACIAComunicat de presă - 29. 09. 2011

25 de tineri  din oraşul Soroca şi localităţile limitrofe vor beneficia de un curs de lungă durată în antreprenoriat.

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA Soroca, anunţă că la data de 03 octombrie 2011, la orele 10.00 în incinta Centrului, va avea loc lansarea cursului de lungă durată în antreprenoriat, care este desfăşurat în cadrul proiectului “Educaţie şi Instruire în Domeniul Activităţii Antreprenoriale şi Angajării în Câmpul Muncii - II”, finanţat de Winrock Internaţional.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Concurs Premiul TineretAtenţie – premiul pentru tineret 2011!

Cetăţenii Republicii Moldova, inclusiv grupuri de cetăţeni din cel mult cinci persoane, cu vîrsta cuprinsă între 16-30 ani, organizaţii de şi pentru tineret de nivel naţional sau local, care au avut realizări şi performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, au toată şansa să devină Laureați al Premiului pentru tineret şi să primească un premiu bănesc în sumă de 12,0 (doisprezece) mii lei conform hotărîrii Colegiului Ministerului Tineretului şi Sportului. 


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Post vacantCentrul de Resurse pentru Tineret DACIA angajează Specialist Principal

02.09.2011. Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA angajează full-time, o persoană motivată şi cu experienţă în poziţia de Specialist Principal în cadrul „Serviciului de participare civică şi apărare a drepturilor omului”. Scopul serviciului dat, este de a spori nivelul de participare şi implicare a tinerilor în comunitate prin intermediul Consiliilor Locale de Tineret.

 
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 395 396 397 >>