Concurs Premiul TineretAtenţie – premiul pentru tineret 2011!

Cetăţenii Republicii Moldova, inclusiv grupuri de cetăţeni din cel mult cinci persoane, cu vîrsta cuprinsă între 16-30 ani, organizaţii de şi pentru tineret de nivel naţional sau local, care au avut realizări şi performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, au toată şansa să devină Laureați al Premiului pentru tineret şi să primească un premiu bănesc în sumă de 12,0 (doisprezece) mii lei conform hotărîrii Colegiului Ministerului Tineretului şi Sportului. 


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Post vacantCentrul de Resurse pentru Tineret DACIA angajează Specialist Principal

02.09.2011. Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA angajează full-time, o persoană motivată şi cu experienţă în poziţia de Specialist Principal în cadrul „Serviciului de participare civică şi apărare a drepturilor omului”. Scopul serviciului dat, este de a spori nivelul de participare şi implicare a tinerilor în comunitate prin intermediul Consiliilor Locale de Tineret.

 
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

BurseBURSE SUPLIMENTARE PENTRU TINERI DIN FAMILII DEZAVANTAJATE

Centrul de Informaţii Universitare (CIU) anunţă cel de-al doilea an de desfăşurare a Proiectului “Burse Suplimentare pentru Tinerii din Familii Dezavantajate”, organizat cu suportul financiar al Fondului de Urgenţă / Fundaţiile pentru o Societate Deschisă şi administrat local de Fundaţia Soros-Moldova, fiind susţinut de Ministerul Educaţiei şi de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei din RM.


Citeste mai departe

Categoria: Burse

Curs antreprenoriat CRT DACIAConcurs de selectarea participanţilor pentru Cursul „Managementul Eficient al Afacerii Proprii”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, anunţă selectarea participanţilor pentru Cursul de Lungă Durată cu tematica „Managementul Eficient al Afacerii Proprii”, care va începe la data de 03 octombrie 2011. Cursul va fi desfăşurat în cadrul  Proiectului “Educaţie şi Instruire în Domeniul Activităţii Antreprenoriale şi Angajării în Câmpul Muncii - II”, finanţat de Winrock Internaţional.


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

FLEX

Filiala Consiliilor Americane pentru Învăţământ Internaţional: ACTR/ACCELS anunţă lansarea ediţiei 2012-2013 a „Programului de schimb - FLEX". Programul este finanţat în întregime de către Guvernul SUA şi le oferă elevilor din Republica Moldova posibilitatea de a se afla un an academic în SUA, studiind un liceu american, locuind împreună cu o familie gazdă americană . Beneficiarii burselor FLEX sunt selectaţi în SUA de către o comisie independentă alcătuită din experţi din domeniul învăţământului în baza aptitudinilor raportate în documentele de aplicare.

Solicitanţii eligibili trebuie să se pre-înregistreze la http://americancouncils.md/flex_reg.


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

altalt

Concurs de aplicare pentru calitatea de tânăr parlamentar! 

Vineri, 5 August 2011, Institutul Tineretului Guvernator a convocat o conferinţă de presă cu privire la deschiderea concursului de aplicare pentru calitatea de tânăr parlamentar în cadrul Forumului Legislativ de Tineret al RM –PARLAMENTUL TINERILOR de Legislatura a III-a. Concursul vizează tinerii din RM, cu vârsta cuprinsă între 16-23 de ani, din întreaga republică, care pot să-şi înainteze candidatura de membru al Forumul-ui.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

COMUNICAT DE PRESĂ

Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA” anunţă desfăşurarea “Laboratorului  de formare a abilităţilor de relaţionare cu mass-media”, activitate ce este realizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea oportunităţilor de participare a femeilor la nivel rural”.

Laboratorul de formare a abilităţilor de relaţionare cu mass-media se va desfăşura în perioada 2–3 iulie 2011, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate


<< 1 ... 397 398 399 >>