Curs antreprenoriat CRT DACIAConcurs de selectarea participanţilor pentru Cursul „Managementul Eficient al Afacerii Proprii”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, anunţă selectarea participanţilor pentru Cursul de Lungă Durată cu tematica „Managementul Eficient al Afacerii Proprii”, care va începe la data de 03 octombrie 2011. Cursul va fi desfăşurat în cadrul  Proiectului “Educaţie şi Instruire în Domeniul Activităţii Antreprenoriale şi Angajării în Câmpul Muncii - II”, finanţat de Winrock Internaţional.

Scopul acestui curs este de a le oferi tinerilor cunoştinţe în domeniul activităţii antreprenoriatului, precum şi informaţii detaliate privind oportunităţi de iniţiere a unei afaceri proprii.

Cursul include 5 module de instruire:

  • dezvoltarea ideii de afaceri;
  • noţiuni de marketing şi cercetare de piaţă;
  • aspecte legislative cu privire la antreprenoriat şi politicile fiscale;
  • ţinerea evidenţei activităţii de antreprenoriat;
  • managementul financiar şi planificarea afacerii.

Durata cursului este de 96 ore (aproximativ 1 lună).

În cadrul cursului vor fi oferite suplimentar consultaţii individuale pentru fiecare participant, iar la sfârşitul cursului fiecare din ei vor elabora un plan de afaceri, care va fi apreciat de către un comitet de selecţie, format din reprezentanţi ai structurilor de resort din acest domeniu. Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA va organiza prezentarea celor mai bune planuri de afaceri elaborate de către tineri, care vor putea beneficia de un grant în sumă de 1500 USD, pentru lansarea afacerii proprii.

Poţi participa dacă ai vârsta de 18 – 35 ani şi dacă ai dorinţa să-ţi realizezi ideea ta. Nu ezita să te înscrii în acest program chiar acum, completând şi trimiţând formularul de participare până la data de 23 septembrie 2011, pentru detalii contactează-ne direct la sediu pe str. Mihai Sadoveanu nr. 21, or. Soroca sau la telefonul (+373 230) 23619 sau (+373 230) 93007.

Formular de participare