Încercați de emoții de bucurie și totodată de melancolie, odată cu încheierea mandatului de activitate 2016-2017, membrii și consilierii Consiliului Local al Tinerilor din Soroca și-au ridicat binemeritatele certificate la 30 mai, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.

Acestea au fost înmânate tinerilor de către echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA şi Primăria oraşului Soroca. Natalia Cojocari, Specialist în problemele Tineretului şi Sportului Primăria oraşului Soroca, le-a urat tinerilor succese în continuare și multe realizări în domeniul de activitate pe care îl vor alege.

Acești tineri și-a susținut examenele cele mai importante ale vieții. Să poți să comunici liber, să poți să organizezi o activitate, să poți să lucrezi în echipă și multe alte abilități au fost formate pe parcursul activității lor de către tinerii consilieri. Cel mai important este ca acești tineri să preia ștafeta politicienilor în guvernarea țării la toate nivelele. Ei sunt sinceri, optimiști și plini de idei. Le dorim succes și perseverență în cariera lor de mai departe.

Din numele Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, le mulțumim pentru serviciul de voluntariat depus pentru folosul comunității și le solicităm acestor tineri sprijinul lor în continuare. O mare parte din consilieri vor absolvi în acest an liceul, iar alții urmează până la absolvire să candideze și la următorul mandat. “Cred că am reușit să facem multe în această perioadă, să sprijinim evenimentele dedicate tinerilor și să-i implicăm în realizarea lor.

Urez o vacanță frumoasă tuturor și viitorilor consilieri răbdare și o echipă la fel de bună cum a fost a noastră”, a conchis vicepreședintele Consiliului Local al Tinerilor din Soroca, Biţa Ana. Vă reamintim că, mandatul Consiliului Local al Tinerilor expiră după un an de activitate.