Premiul JCS International Young Creatives a fost conceput pentru a descoperi, recunoaște și promova talente tinere din întreaga lume, creând în același timp o conversație globală în jurul Păcii.

Tema din acest an este „Women Peacemakers” (Femei pentru pace), iar video trebuie să graviteze în jurul acesteia.

 

Criteriile de eligibilitate sunt:

# Solicitantul trebuie să aibă cel puțin 18 ani la completarea formularului de înscriere.
# Solicitantul nu trebuie să fi împlinit vârsta de 30 de ani la data de 31 decembrie 2017.
# Solicitantul nu poate fi un angajat sau o rudă a unui membru al personalului JCS International și/ sau al Academiei Internaționale de Artă și Științe ale Televiziunii.
# Trebuie să ai o cetățenie diferită de cea americană, însă chiar și cetățeniile duble sunt acceptate.
# Utilizarea materialelor neautorizate nu este acceptabilă. Participanții sunt responsabili pentru obținerea tuturor eliberărilor și a consimțământului necesare pentru a permite utilizarea și exploatarea videoclipului, înainte de depunere.
# Materialul care a fost vândut anterior sau este plagiat nu poate fi trimis.
# Toți doritorii, trebuie să își transmită formularele de participare până pe 14 august 2017.

Jurizarea:

# Primul tur al selecției se face prin vot popular. Orice persoană poate să voteze o singură dată pentru o intrare; Totuși, aceștia pot vota pentru mai multe înregistrări.
# Runda finală este judecată personal de un juriu invitat de Academia Internațională de Arte și Științe de Televiziune, după consultarea cu JCS International. Deciziile se vor baza pe povestea originală care ilustrează tema anului, dezvoltarea caracterelor, creativitate și cunoașterea competențelor. Decizia juraților este definitivă.

În urma concursului, 3 finaliști vor câștiga o excursie la New York, în luna noiembrie, pentru a primi premiul JCS International Young Creatives la World Television Festival Nominee Medal Ceremony alături de premiul internațional Emmy. De asemenea, vor fi invitați să participe la Gala Internațională a Premiilor Emmy care se va desfășura luni, 20 noiembrie.

Cum te înscrii?

# Solicitantul trebuie să filmeze o peliculă originală de un minut (inclusiv creditele, dacă este cazul) pe tema anului: „Femeile pentru pace”;
# Videoclipul trebuie trimis în limba engleză (produs sau subtitrat);
# Solicitantul trebuie să fie creatorul videoclipului;
# Toți candidații trebuie să completeze formularele de intrare;
# Participanții individuali pot introduce mai multe videoclipuri. Totuși, doar unul dintre videoclipurile lor poate fi selectat pentru runda finală;
# Toți participanții trebuie să se informeze despre regulile concursului;
# Și să completeze formularul de înscriere;

Filmulețul poate fi făcut de pe orice dispozitiv, chiar de pe telefonul tău mobil.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 3 octombrie.

Pentru mai multă informație, accesează rubrica FAQ  a concursului sau site-ul sau oficial.

Organizatorii concursului au pregătit pentru viitorii participanți și un video, care îi informează pe scurt despre oportunitate:

https://www.youtube.com/watch?v=ZBPsawAiQlQ