Echipa BEC și-a propus să organizeze un concert pe data de 1 septembrie, unde poate participa orice tânăr care vrea să se promoveze și să-și facă numele și creația auzită în societate. În cadrul evenimentului, muzicienii începători, dar și cei a căror nume nu este cunoscut, dar au un talent deosebit, vor putea beneficia de o rampă de lansare în lumea muzicală.

Muzicienii, interpreții sau trupele vor fi selectate în funcție de stilul abordat, iar ulterior vor fi organizate și alte evenimente cu participarea lor. Dacă vrei să participi, trimite-le un mesaj organizatorilor la adresa de email grupulbec@gmail.com, însoțit de o înregistrare audio/video, făcută chiar și pe telefonul mobil.

BEC este o platformă creată pentru manifestarea degajată a artiștilor și a artei și pentru crearea unui mediu cultural favorabil dezvoltării tinerilor talentați și cu perspectivă. Echipa tinde să valorifice produsul artistic al tinerilor la justa valoare și să încerce să dezvolte și în societate acest lucru. Toate detaliile despre platformă și eveniment, aflați pe pagina de facebook.