Ești energic(ă), talentat(ă), motivat(ă) să faci schimbări pozitive în localitatea ta?

Îţi place să faci voluntariat, să-ţi faci noi prieteni şi să fii util(ă) comunităţii?

Doreşti să devii un lider iscusit, parte a unei echipe de succes?

Te invităm să participi la o nouă rundă a concursului de selectare a membrilor echipei Fondului pentru Tineri Soroca! Noi, echipa Fondului pentru Tineri Soroca, apreciem talentul şi calităţile tale, totodată te provocăm să descoperi lucruri noi şi să-ţi dezvolţi personalitatea.

Cine poate aplica?

Tinerii cu vârsta între 14-25 ani, care locuiesc în localităţile raionului Soroca și orașul Soroca.

Cum poţi deveni membru?

Descarcă Formularul de aplicare, completează-l şi trimite-l împreună cu copia actului de identitate până la 30 septembrie 2017, ora 17.00, prin e-mail la adresa crtdacia@gmail.com sau stela.babici@yahoo.com personal prezintă formularul, la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA (or. Soroca, str. Mihai Sadoveanu nr. 21).

Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Soroca, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la sfârșitul lunii septembrie 2017.

Fondul pentru Tineri Soroca este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Soroca, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din mai 2013 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.

Echipa Fondului pentru Tineri Soroca a reuşit în cele 6 runde ale Programului de Granturi, să finanţeze peste 50 de proiecte, acestea fiind implementate de grupuri de inițiativă formate din tineri. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul.

Programul „Fondul pentru Tineri Soroca” este coordonat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca, Primăria orașului Soroca şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

Pentru informaţii suplimentare nu ezita să ne contactezi la:
tel: (+373 230) 23619

tel/fax: (+373 230) 92964

tel/mob: (+373) 67301202

http://www.youthsoroca.md

crtdacia@gmail.com

Persoană de contact: Babici Stela, Director de proiect.