La data de 9 noiembrie tinerii din municipiul Soroca, au dansat pe melodiile interpretei Aliona Moon, în cadrul evenimentului de încheiere a Decadei Naționale a Tineretului, organizat în incinta Palatului de  Cultură. La eveniment au participat mai mulți tineri talentați și interpreți din orașul Soroca, printre care Teleatnic Corina și Juravliov Ivan, dansatori de la Colegiul ”Mihai Eminescu”, care au încântat publicul. Atmosfera a fost încinsă de către Aliona Moon.

 

În cadrul galei au fost premiați cu diplome cei mai sârguincioși și activi tineri, care sunt model pentru cei din jur. Diplomele le-au fost înmânate de către Secretarul Consiliului Raional Soroca, Zabrian Stela, Natalia Cojocari, Specialist în Primăria municipiului Soroca și Babici Stela, Director executiv al Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, care au felicitat tinerii, și au menționat recunoștința de a avea astfel de tineri în oraşul nostru, iar prin nominalizarea le-a asigurat încrederea şi susţinerea de care au nevoie pentru a continua să crească în domeniile lor de activitate, aducându-şi contribuţia personală în comunitatea noastră şi nu numai.

Astfel, au fost nominalizați la gala de decernare a premiilor: Pentru performanțe deosebite obținute în domeniul activism civic în anul 2017 au fost nominalizați: Ciubuc Vlada, Teleatnic Corina, Babici Mădălina, Naval Ana, Dobrovolschii Daniel . Pentru performanțe deosebite obținute în domeniul mass-media pentru tineri în anul 2017 a fost premiat: Șterbate Vadim. Pentru performanţe deosebite obţinute în domeniul sportului în anul 2017 au fost nominalizati: Corbu Ecaterina și Donici Ion. Pentru performanţe deosebite obţinute în domeniul proiectelor de tineret au fost decernate premii pentru: Grupului de inițiativă „Fără violență”, Colegiul ”Mihai Eminescu” și Grupului de inițiativă “4Team” Liceul Teoretic ”Petru Rareș”. Concertul s-a finalizat cu o discotecă.

Evenimentele din cadrul Decadei Naționale a Tineretului la Soroca care au adus tinerii în prim-plan pe parcursul acestor zile, au fost organizate de către Primăria municipiului Soroca, Consiliul raional Soroca și Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

Parteneri media: „Ziarul Nostru” și „Observatorul de Nord”.