Dacă îți dorești studii de calitate și diplomă recunoscută la nivel european, înscrie-te la programul de burse pentru studenții străini inițiat de „Stipendium Hungaricum”. Guvernul Ungariei a anunțat deschiderea perioadei de depunerea a dosarelor pentru anul de studii 2018-2019. 

Ungaria oferă educație de înaltă calitate în inima Europei. În prezent, ofertele de educație în Ungaria sunt în creștere. Pe lângă calitatea studiilor și a diplomelor recunoscute în întreaga Europă și dincolo de aceasta, studenții sunt atrași de prețuri accesibile și un mediu prietenos de viață.

Dacă vrei să-ți continui studiile de licență, masterat și doctorat peste hotarele, grăbește-te să te înscrii la programul de burse oferit de statul ungar. Cetățenii Republicii Moldova sunt eligibili în baza unui program de cooperare în domeniile educației și științei dintre Ministerul Educației al Republicii Moldova și Ministerul Capacităților Umane al Ungariei. Programul pentru anii 2017-2019 a fost semnat la Budapesta, la 10 martie 2017.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online este 18  februarie 2018, ora 12.00.

Depunerea online se va face la accesarea link-ului. 

Informații suplimentare pot fi găsite aici.