Dragi tineri Y-PEER,

Y-PEER Moldova are deosebita plăcere de a vă informa că au fost deschise aplicările pentru Festivalul Naţional de Teatru Social, ediția a IX-a.

Festivalul Național de Teatru Social 2018 va avea următoarele tematici:

1. Necesitatea educaţiei pentru sănătate în şcoală, inclusiv sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor, prevenirea infecţiilor cu transmitere sexuală şi HIV, a sarcinii neplanificate, problemele în perioada adolescenţei, respectarea regulilor de igienă și promovarea unui mod de viață sănătos.

2. Importanța informării tinerilor cu privire la ghidarea în carieră, luând decizii responsabile în alegerea unei profesii de viitor în baza cunoștințelor și aptitudinilor personale.

3. Prevenirea violenței sub orice aspect (în familie, la școală și în societate) precum și prevenirea discriminării pe bază de sex sau orientare sexuală, statut social, discriminarea persoanelor cu dizabilităţi şi alte aspecte. ​ ​

Vă încurajăm să formați o echipă și să aplicați la Festivalul Național de Teatru Social iar echipele de tineri, interesați să participe, pot să expedieze formularul de aplicare (atașat la mesaj) până la data de 31 martie 2018, la adresa de e-mail: ypeer.fnts@gmail.com sau să completeze formularul online, accesând link-ul: https://goo.gl/forms/ 7Y700WdxVJIRPfmP2 .

Anunțul festivalului și formularul de aplicare îl găsiți în documentul atașat la mesaj. Pentru mai multe detalii contactaţi: Cristian Babin şi Mihai Susarenco, Coordonatorii Festivalului Naţional de Teatru Social 2018, la numerele de telefon: 062111905, 062111907, sau prin email la ypeer.fnts@gmail.com.