Concurs de achiziționarea Serviciilor de catering Nr. CRT18009Concurs pentru achiziționarea serviciilor prin metoda cererii ofertelor de prețuri 

Denumirea organizației contractante: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Sediul organizației contractante: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova. Persoana de contact: Babici Ion, Președinte CRT DACIA, tel: +373 69014443, e-mail: ibabici@gmail.com.

Obiectul achiziției: servicii de catering pentru alimentarea a 75 de copii, inclusiv 4 profesori în cadrul unei școli de vară cu o durată de 15 zile. Numărul concursului: CRTD18009.

Cerințele față de serviciile solicitate

Denumirea serviciilor Conținutul pachetului alimentar Cantitatea
Servicii de catering pentru alimentarea participanților din cadrul unei școlii de vară
A. Una pauză de suc per zi, ce va include: un suc în ambalaj de tip Tetra Pak de 0,2 l și o gustare, care poate să includă la propunerea furnizorului diverse produse alimentare de tip plăcinte, croissane, cornulețe, tartine, etc.
 
B. Una pauză de prânz per zi, ce va include: felul II, salată și o băutură, inclusiv pâine. Acest tip de mâncare urmează a fi oferit în ambalaj special, ce va include și ustensilele necesare pentru a lua masa.
 
Locul unde vor fi prestate servicii va fi sediul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, cu adresa str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca. Prețul pachetului alimentar prezentat de furnizor va include și costurile de transportare a produselor alimentare către instituția beneficiară.
79 de persoane * 15 zile

Termenul-limită de prezentare a ofertelor: 26 iulie 2018.

Data/ora desfășurării concursului: 27 iulie 2018, 14:00.

Criteriile de evaluare a ofertelor: valoarea ofertei ca cost și calitate.

Termenul și condițiile de achiziționare: serviciile urmează a fi livrate în perioada: 30/31 iulie, 1/2/3/6/7/8/9/10/13/14/15/16/17 august 2018.

Valuta și modul de achitare: Lei moldovenești, transfer bancar.

Condiții de participare la concurs: Ofertele comerciale se expediază în formă scanată cu amprenta ștampilei, semnăturii persoanei de contact, inițialele și datele de contact a furnizorului la adresa electronică  crt.dacia@gmail.com cu indicația în titlul mesajului ”concurs de achiziție Nr. CRTD18009”, sau direct la sediul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA. Furnizorul va atașa la oferta sa comercială meniul alimentar detaliat pentru toate 15 zile solicitate de beneficiar.

Limba în care se prezintă ofertele comerciale: limba română.

Descarcă AICI modelul de ofertă comrcială.