Dragi tineri, lucrători și specialiști de tineret, reprezentanți din cadrul autorităților publice, mass-media, instituții și organizații donatoare din țară și peste hotare, politicieni și lideri neformali, care sunt implicați în domeniul tineret din Republica Moldova,

Cu un deosebit respect, echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Vă aduce sincere felicitări cu ocazia tuturor sărbătorilor de iarnă. Se încheie un an și începe altul, cu lecții învățate și noi provocări de viitor, unde din nou sunt pline de speranțe, proiectele noastre pentru o misiune deosebită - ”o viață decentă pentru tineri”.

Mulțumim tuturor, pentru dorința de a ne ajuta, contribuind astfel la realizarea mult mai eficientă a intervențiilor noastre, focusate spre tinerii din Republica Moldova. Fie ca în noul an, tinerii din Republica Moldova să valorifice și mai multe oportunități, să-și construiască încrezuți cariera, și să fie plenar implicați în dezvoltarea țării, iar noi să le fim parteneri fideli în acest proces, să contribuim cu o paletă variată de culori, ca ei să-și picteze tabloul succesului pentru anul 2018.

La mulți ani!