Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa Centrului DACIA vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante cu perspective și salarii motivante. Grăbește-te să vii la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA pentru a fi angajat.

Se caută tineri specialiști pentru următoarele locuri vacante:
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine.

Importanța familiei este de necontestat, întrucât ea reprezintă pilonul de bază în construcția viitorului, este spațiul sacru unde se întâlnesc generații și tradiții.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, anunţă începerea procesului de selectare a participanților la Treningul de formare a tinerilor formatori de opinie ”Mituri și realități despre violența în familie”. Vor fi selectați 20 de tineri, în bază de concurs, şi formaţi ca lideri formatori de opinie. Treningul va fi organizat în cadrul Centrului DACIA, cu o durată de 3 zile, şi va include instrumente metodologice inovaţionale de formare, bazate pe ateliere practice, simulare, lucru în grupuri,
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în parteneriat cu Centrul de Studii Politice Europene (CEPS) lansează cel de-al treilea apel de participare în cadrul concursului de eseuri „Youth Essay Prize Competition” pe tematici ce țin de Acordurile de Asociere și ZLSAC dintre Moldova, Georgia, Ucraina și Uniunea Europeană. Apelul se adresează tinerilor cu vârsta până la 30 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, Ucrainei sau Georgiei.

Organizatorii concursului menționează obligativitatea
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Agenția Națională pentru Curriculum şi Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 12–14 aprilie 2018, în incinta Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din municipiul Chişinău, Olimpiada Republicană la Limba și literatura română (alolingvi).

La concurs au participat 133 de elevi ai claselor a IX-a – XII-a din toate raioanele și municipiile din țară.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Comisia Europeană a lansat premiul Uniunii Europene în domeniul sănătății, ediția 2018, pentru organizațiile nonguvernamentale, care vor contribui la lupta împotriva tutunului, în special prin oprirea tinerilor de a fuma.

ONG-urile care doresc să participe trebuie să prezinte inițiativele, acțiunile, campaniile realizate privind promovarea normelor fără fumat, eforturile de reducere a accesibilității produselor din tutun, de sensibilizare a
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 15 martie 2018, conform declarațiilor agenților economici. Doritorii sunt îndemnați să acceseze  „Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forței de Muncă” (conform declaraţiilor agenţilor economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


1 2 ... 101 >>