Dragi tineri, lucrători și specialiști de tineret, reprezentanți din cadrul autorităților publice, mass-media, instituții și organizații donatoare din țară și peste hotare, politicieni și lideri neformali, care sunt implicați în domeniul tineret din Republica Moldova,

Cu un deosebit respect, echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Vă aduce sincere felicitări cu ocazia tuturor sărbătorilor de iarnă.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

CONCURS DE SELECTARE A LICEELOR PENTRU PROIECTUL "ABILITAREA ELEVILOR ÎN VEDEREA IMPLICĂRII ÎN PROCESUL DECIZIONAL"

Fundația Soros-Moldova lansează în 2018 o nouă inițiativă, care prevede antrenarea elevilor în buna guvernare a instituției de învățământ, inclusiv prin sporirea rolului Consiliului elevilor în luarea deciziilor. Inițiativa este susținută financiar de Fondul Youth Exchange și Programul de Sprijinire a Educației al Fundațiilor pentru o Societate Deschisă
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

POSTUL VACANT: Asistent de proiect.

PROIECT: „Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”.

CONTEXT: Postul vacant de Asistent de Proiect, este oferit în cadrul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, la implementarea Proiectului „Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”, proiect care va fi lansat în ianuarie 2018, scopul căruia este de a antrena elevii în buna guvernare a instituției de învățământ, inclusiv prin sporirea rolului Consiliului elevilor în luarea deciziilor. Proiectul „Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”, este implementat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, și susținut financiar de Fundația Soros-Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ion Babici, Președintele Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Vă doreşte din numele întregii echipe, să rămâneți mereu la fel de energici, plini de viaţă, creativi şi frumoși, să faceţi faţă tuturor provocărilor şi să savuraţi viaţa din plin!

Să aveţi parte de multe realizări, fericire, șanse de afirmare şi un viitor aşa cum vi-l doriţi! Bucuraţi-vă din plin de anii de studenţie, implicaţi-vă în cât mai multe activităţi interesante şi încercaţi să răsturnaţi munţii pentru a face o schimbare pozitivă în societatea în care trăim!

Vă felicităm cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, zi plină de speranţe. Să aveţi parte de realizări fructuoase şi succese în tot ce depuneţi suflet!

 
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a efectuat, ieri, o vizită la Liceul Academiei de Știinte a Moldovei.

În cadrul acestei vizite, Monica Babuc a discutat
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Durata anului de studii este de 33 de săptămâni în învăţământul primar și de 35 de săptămâni în învăţământul gimnazial şi liceal, repartizate pe semestre relativ egale. În clasele terminale a IX-a şi a XII-a, durata anului de studii este de 34 de săptămâni, potrivit articolului 22 din Codul Educației.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA solicită oferte comerciale pentru procurarea echipamentului tehnic

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA implementează proiectul "Fondul pentru Tineri Soroca" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei, în cadrul căruia oferă granturi grupurilor de iniţiativă din raionul Soroca. La moment CRT DACIA este la etapa de implementare a Programului de Granturi Mici runda VI 2017.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


1 2 ... 97 >>