Ion Babici, Președintele Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Vă doreşte din numele întregii echipe, să rămâneți mereu la fel de energici, plini de viaţă, creativi şi frumoși, să faceţi faţă tuturor provocărilor şi să savuraţi viaţa din plin!

Să aveţi parte de multe realizări, fericire, șanse de afirmare şi un viitor aşa cum vi-l doriţi! Bucuraţi-vă din plin de anii de studenţie, implicaţi-vă în cât mai multe activităţi interesante şi încercaţi să răsturnaţi munţii pentru a face o schimbare pozitivă în societatea în care trăim!

Vă felicităm cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, zi plină de speranţe. Să aveţi parte de realizări fructuoase şi succese în tot ce depuneţi suflet!

 
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a efectuat, ieri, o vizită la Liceul Academiei de Știinte a Moldovei.

În cadrul acestei vizite, Monica Babuc a discutat
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Durata anului de studii este de 33 de săptămâni în învăţământul primar și de 35 de săptămâni în învăţământul gimnazial şi liceal, repartizate pe semestre relativ egale. În clasele terminale a IX-a şi a XII-a, durata anului de studii este de 34 de săptămâni, potrivit articolului 22 din Codul Educației.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA solicită oferte comerciale pentru procurarea echipamentului tehnic

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA implementează proiectul Fondul pentru Tineri Soroca, în cadrul căruia oferă granturi grupurilor de iniţiativă din raionul Soroca. La moment CRT DACIA este la etapa de implementare a Programului de Granturi Mici runda VI 2017.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Învingătorii și-au primit premiile. Sâmbătă, 11 noiembrie 2017 a fost organizat jocul City Quest, unde au participat tineri din 6 instituții de învățământ și au format 6 echipe,  echipa 7 a fost formată din voluntarii Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiecare echipă a fost constituită din 10 tineri.  Echipele finaliste  s-au clasat în felul următor: pe locul I echipa Liceul Teoretic „Petru Rareș”, primind un premiu bănesc în sumă de 700 de lei, locul II a fost câștigat de către echipa de la Liceul Teoretic „Constantin Stere”, astfel au câștigat un premiu bănesc de 600 de lei, iar pe locul III a fost echipa de la Colegiului
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Cabinetul de miniștri a aprobat în ședința de astăzi programul de stat „Prima Casă”. Acesta va permite tinerelor familii să-și procure locuințe în credit, achitând în avans doar 10%, iar statul va asigura 50% din valoarea creditului. Premierul Pavel Filip a ținut să sublinieze cât de important este programul dat, mai ales în condițiile în care unul din principalele motive ale
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat lista disciplinelor școlare la care elevii din licee, colegii, școli profesionale și centrele de excelență din Republica Moldova vor susține tezele semestriale în anul școlar 2016-2017.

La fel ca și în anii trecuți, elevii vor avea de susținut teze în
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


1 2 ... 97 >>