Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA solicită oferte comerciale pentru procurare echipament sportiv

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA implementează proiectul Fondul pentru Tineri Soroca, în cadrul căruia oferă granturi grupurilor de iniţiativă din raionul Soroca. La moment CRT DACIA este la etapa de implementare a Programului de Granturi Mici runda VI 2017.

Scopul concursului: Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziţionarea un aparat de fitness pentru exterior care va fi plasat pe stadionul Gimnaziului „Şolcani” din raionul Soroca.

Sarcina tehnică: 

#

Denumirea echipamentului sportiv

Descrierea

Unităţi

1.

Aparat de fitness pentru exterior utilizat pentru practicarea sportului.

Aparatul trebuie să fie complex care să includă posibilitatea de e efectua exerciţii pentru antrenarea brațelor, pieptului, spatelui, mușchilor abdominali drepți şi oblici, inferiori şi a abdomenului. Aparatul trebuie să includă prioritar o scară, un leagăn şi bare orizontale.

1

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 13 noiembrie 2017, orele 10:00.

Aşteptăm oferta d-stră la adresa stela.babici@yahoo.com sau la numărul de fax: 0230 92964 sau se va depune personal la sediul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA: str. M. Sadoveanu nr.21, Soroca, Republica Moldova.

Pentru întrebări: Inga Burlacu, contabil şef, pe adresa e-mail: crtdacia.contabilitate@yahoo.com sau la numărul de telefon: 0230 23619.