Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA solicită oferte comerciale pentru procurare echipament sportiv

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA implementează proiectul "Fondul pentru Tineri Soroca" suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei în cadrul căruia oferă granturi grupurilor de iniţiativă din raionul Soroca. La moment CRT DACIA este la etapa de implementare a Programului de Granturi Mici runda VI 2017.

Scopul concursului: Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziţionarea un aparat de fitness pentru exterior care va fi plasat pe stadionul Gimnaziului „Şolcani” din raionul Soroca.

Sarcina tehnică: 

#

Denumirea echipamentului sportiv

Descrierea

Unităţi

1.

Aparat de fitness pentru exterior utilizat pentru practicarea sportului.

Aparatul trebuie să fie complex care să includă posibilitatea de e efectua exerciţii pentru antrenarea brațelor, pieptului, spatelui, mușchilor abdominali drepți şi oblici, inferiori şi a abdomenului. Aparatul trebuie să includă prioritar o scară, un leagăn şi bare orizontale.

1

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 13 noiembrie 2017, orele 10:00.

Aşteptăm oferta d-stră la adresa stela.babici@yahoo.com sau la numărul de fax: 0230 92964 sau se va depune personal la sediul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA: str. M. Sadoveanu nr.21, Soroca, Republica Moldova.

Pentru întrebări: Inga Burlacu, contabil şef, pe adresa e-mail: crtdacia.contabilitate@yahoo.com sau la numărul de telefon: 0230 23619.