INVITAȚIE LA CONCURS PENTRU ACHIZIȚIONAREA SERVICIILOR PRIN METODA CERERII OFERTELOR DE PREȚURI

DENUMIREA ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

SEDIUL ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Tinerii care își doresc să facă parte din Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca, mandatul 2018-2019, sunt rugați să-și depună candidatura la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, pentru participarea la alegerile locale din 26 septembrie 2018.

Termenul limită de înaintare a candidaturii este 18 septembrie 2018.

Alegerile locale au loc în fiecare an în toate instituțiile de învățământ din municipiul Soroca în aceiași zi.

Vă așteptăm pentru completarea cererii de înscriere la sediul, Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, care se află pe str. Mihai Sadoveanu 21, mun. Soroca, MD-3006, Republica Moldova.

Persona de contact: Ursachi Carolina, Coordonator, Serviciul  Participarea Tinerilor din mun. Soroca, tel: (+373 230) 23619, (+373 68) 481 309, e-mail: carolinaursachi89@gmail.com.

Nu RATA cea mai tare EXPERIENȚĂ din viața ta!Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri

Context: Postul vacant de ”Coordonator serviciul de asistență socială și formarea deprinderilor de viață independentă”, care este oferit de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Serviciul de formare și integrare pe piața muncii a tinerilor FOCUS”, implementate cu suportul Fundației Guvernului și Societății Civile a Principatului Liechtenstein (LED).
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Dacă ești în căutărea unui loc de muncă stabil și pe termen lung cu pachet social, salariu atractiv și posibilitatea de a crește pe plan professional: Grăbeștete, ai șansa să fii angajat chiar din prima zi cu ajutorul  echipei proiectului "Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii FOCUS III".

Locurile de muncă vacante

Potrivit datelor Web Ranking Universities, ediția lunii iulie 2018, Universitatea de Stat din Moldova ocupă primul loc în topul celor mai bune universități din Republica Moldova. Ceea ce ține de cele mai bune universități din lume, nici o universitate din Moldova nu se regăsește acolo.

În top 10 cele mai bune universități din lume, opt sunt din Statele Unite ale Americii, iar două din Marea Britanie. Astfel, pe primul loc se clasează Universitatea „Harvard”, la fel această universitate se afla pe primul loc.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Denumirea organizației contractante: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

Sediul organizației contractante: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova. 

Persoana de contact: Babici Ion, Președinte CRT DACIA, tel: +373 69014443, e-mail:ibabici@gmail.com.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

DENUMIREA ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

SEDIUL ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE (adresa depunerii ofertelor și desfășurării concursului): str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova, e-mail: crt.dacia@gmail.com, web: http://www.youthsoroca.md.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


1 2 ... 104 >>