La finele acestei luni, la Baza de odihnă “Dacia Marine”, va vea loc un seminar pentru voluntari, „Originile milei”, organizat de Centrul Republican al Voluntarilor.

Potrivit organizatorilor, „Originile milei” este un proiect care se bazeză pe ajutorul persoanelor în vârstă și include trei domenii: îngrijire la domiciliu, școala de reparație, socializare. Pentru a eficientiza lucrul voluntarilor, în cadrul acestui proiect vom desfășura un seminar cu un specialist israelian.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa Centrului DACIA vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante cu perspective și salarii motivante. Grăbește-te să vii la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA pentru a fi angajat.

Se caută tineri specialiști pentru următoarele locuri vacante:
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Recent în municipiul Soroca s-a fost desfășurat în premieră prima ediție a Iarmarocului “Produs de Soroca” și Festivalul concurs național al orchestrelor de fanfară ”Fanfara Argintie” ediția XV-a.

Evenimentul a combinat promovarea evenimentelor culturale cu produsele autohtone, astfel accentuând profilul turistic al municipiului Soroca și promovând produsele și serviciile locale.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Dacă ești mereu în criză de timp și nu reușești să-ți organizezi activitățile zilnice astfel încât să le reușești pe toate, participă la acest training, unde vei afla metode utile pentru a-ți menaja corect timpul și a le reuși pe toate. 

Acest training este pentru tine, dacă:
– Ai tendința să-ţi tot amâni planurile;
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Planifică-ți o carieră, de succes, în diverse domenii de formare profesională!
Crează-ți viitorul pe care îl vrei tu!
Devii un specialist de calitate la Colegiul ”Mihai Eminescu” din Soroca.

Oferta educațională pentru anul de studii 2018 – 2019

 I. Procesul educațional
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Absolvenții care vor să își continue studiile la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testimițanu” vor avea posibilitatea să se înscrie la specialitatea „Asistență medicală generală”. Studiile vor avea o durată de 4 ani. Specialitatea este deja prezentă în planul de admitere pentru vara anului 2018.

Cursul de „Asistență medicală generală” a devenit posibil datorită suportului autorităților publice centrale și
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Asociația Promo-LEX invită reprezentanții autorităților publice locale, instituțiilor de învățământ și organizațiilor neguvernamentale la Școala de Vară “Bugetarea Participativă - Democrația în Acțiune”. Școala de Vară este organizată în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate, implementat de Asociația Promo-LEX cu suportul financiar de către  Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


1 2 ... 102 >>