Învingătorii și-au primit premiile. Sâmbătă, 11 noiembrie 2017 a fost organizat jocul City Quest, unde au participat tineri din 6 instituții de învățământ și au format 6 echipe,  echipa 7 a fost formată din voluntarii Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiecare echipă a fost constituită din 10 tineri.  Echipele finaliste  s-au clasat în felul următor: pe locul I echipa Liceul Teoretic „Petru Rareș”, primind un premiu bănesc în sumă de 700 de lei, locul II a fost câștigat de către echipa de la Liceul Teoretic „Constantin Stere”, astfel au câștigat un premiu bănesc de 600 de lei, iar pe locul III a fost echipa de la Colegiului
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Cabinetul de miniștri a aprobat în ședința de astăzi programul de stat „Prima Casă”. Acesta va permite tinerelor familii să-și procure locuințe în credit, achitând în avans doar 10%, iar statul va asigura 50% din valoarea creditului. Premierul Pavel Filip a ținut să sublinieze cât de important este programul dat, mai ales în condițiile în care unul din principalele motive ale
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat lista disciplinelor școlare la care elevii din licee, colegii, școli profesionale și centrele de excelență din Republica Moldova vor susține tezele semestriale în anul școlar 2016-2017.

La fel ca și în anii trecuți, elevii vor avea de susținut teze în
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA solicită oferte comerciale pentru procurare echipament muzical

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA implementează proiectul "Fondul pentru Tineri Soroca" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei în cadrul căruia oferă granturi grupurilor de iniţiativă din raionul Soroca. La moment CRT DACIA este la etapa de implementare a Programului de Granturi Mici runda VI 2017.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA solicită oferte comerciale pentru procurare echipament sportiv

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA implementează proiectul "Fondul pentru Tineri Soroca" suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei în cadrul căruia oferă granturi grupurilor de iniţiativă din raionul Soroca. La moment CRT DACIA este la etapa de implementare a Programului de Granturi Mici runda VI 2017.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA solicită oferte comerciale pentru procurarea unei mese de tenis.

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA implementează proiectul "Fondul pentru Tineri Soroca" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei,  în cadrul căruia oferă granturi grupurilor de iniţiativă din raionul Soroca. La moment CRT DACIA este la etapa de implementare a Programului de Granturi Mici runda VI 2017.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, care implementează proiectul "Fondul pentru Tineri Soroca" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA, în cadrul căruia oferă granturi grupurilor de iniţiativă din raionul Soroca, anunţă un concurs public de selectare a unei companii pentru procurarea de corpuri de iluminat.


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 2 3 ... 97 >>