Echipa Centrului ”DACIA” vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante cu perspective și salarii motivante. Grăbește-te să  profiți de toate serviciile oferite în cadrul proiectului ”FOCUS III”

Locurile vacante care ar putea să te intereseze:

Organizațiile Societății Civile sunt invitate să participe la Târgul ONG-urilor, care va fi organizat în cadrul campaniei  “SUSȚINE ONG-ul care te reprezintă”.

Campania este realizată în cadrul Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova implementat de FHI 360 şi susţinut de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) cu scopul sensibilizării publicului larg despre eforturile și realizările organizațiilor societății civile (OSC) în îmbunătățirea vieții beneficiarilor lor. 
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

 Absolvenții de liceu care doresc să-și testeze cunoștințele au posibilitatea să se familiarizeze cu modelele testelor de examen. În acest scop, am hotărât să ajutăm elevii și să publicăm modele de teste şi baremuri de corectare pentru fiecare disciplină din cadrul examenelor de BAC. 

În acest an, absolvenții treptei liceale vor susține proba examenului de bacalaureat la limba străină pe data de 12 iunie, iar rezolvarea cât mai multor teste va contribui la pregătirea ta pentru susținerea examenului maturității.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Serviciul Unic de Urgență 112 va înlocui toate numerele de urgență de până acum. Sistemul automat va determina locația apelantului.

La fel, inscripția va fi modificată și pe panourile informativedin apropierea mai multor instituții publice, unde oamenii vor avea posibilitatea de a se informa și documenta.

Astfel, sintagma „În caz de incendiu apelați 901” va fi înlocuită cu sintagma „În caz de urgență apelați 112”. Despre implementarea Serviciului unic de urgență 112 vor fi informați cetățenii și în cadrul raziilor de intruire cu diferite tematici, pe care le efectuează salvatorii și pompierii.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Un incendiu poate izbucni foarte uşor şi se poate extinde cu o viteză înspăimântătoare. Doar în câteva minute o clădire poate fi devastată de flăcări. Astfel, înțelegerea caracteristicilor de bază ale incendiului și învățarea practicilor adecvate de securitate pot fi cheia supraviețuirii unui incendiu casnic sau într-o clădire.

Pentru a nu deveni victima incendiilor, mai ales în perioada rece, când riscurile de a izbucni un incendiu sunt mai mari, am selectat o serie de reguli
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Se caută tineri specialiști pentru următoarele

LOCURI VACANTE:

  • vânzător-consultant;
  • asistent medical;
  • barmen, chelner, bucătar;
  • cusătorese;
  • frizer;
  • psiholog;
    Citeste mai departe
    Categoria: Anunțuri

Ziua de 8 Martie este un prilej în plus de a onora Femeia. Oricare ar fi numele care o definește - mamă, fiică, soţie, bunică - Femeia este cea care ne inspiră și ne încurajează. Vă doresc să aveţi parte de
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 2 3 ... 100 >>