POSTUL VACANT: Șofer cu maşină proprie

PERIOADA DE ANGAJARE: iulie-decembrie 2018

CERINȚE MINIME:

  • Posesor permis de conducere (categoria B);
  • Posesor automobil.
  • fără antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat);
  • cunoștințe minime de mecanică auto.
    Citeste mai departe
    Categoria: Anunțuri

Durata anului de studii este de 33 de săptămâni în învăţământul primar și de 35 de săptămâni în învăţământul gimnazial şi liceal, repartizate pe semestre relativ egale. În clasele terminale a IX-a şi a XII-a, durata anului de studii este de 34 de săptămâni, potrivit articolului 22 din Codul Educației.

Anul școlar 2018-2019 are următoarea structură:

semestrul I 3 septembrie – 21 decembrie 2018;
semestrul II 09 ianuarie – 31 mai 2019.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei se organizează program educațional cu genericul „Altfel de școală la muzeu”, adresat elevilor și studenților. Obiectivul principal al programului este învățarea în și prin muzeu, în contextul valorificării patrimoniului cultural-istoric.

Participarea la proiectele educaționale ale muzeului este pe bază de programare, iar înscrierile se pot face de luni până joi, între orele 10.00 – 17.00, la tel. 022240426 sau adresa de e-mail (muzeuldeistorie@gmail.com).
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Admiterea este tot mai aproape pentru toți studenții, atât pentru cei care-și doresc să urmeze un curs de licență, cât și pentru cei care au decis că vor să învețe un program de masterat, doctorat sau rezidențiat. Iată care sunt condițiile de înscriere la universitățile din România.

#LICENȚĂ

a) Cerere-formular de înscriere propriu fiecărei instituții de învățământ superior;
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa Centrului DACIA vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante cu perspective și salarii motivante. Grăbește-te să vii la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA pentru a fi angajat.

Se caută tineri specialiști pentru următoarele locuri vacante:
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

 

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA implementează proiectul „Fondul pentru Tineri Soroca” cu suportul Fundaţiei Est-europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei în cadrul căruia va fi organizată Școala devară YouthBank 2018.

Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

La finele acestei luni, la Baza de odihnă “Dacia Marine”, va vea loc un seminar pentru voluntari, „Originile milei”, organizat de Centrul Republican al Voluntarilor.

Potrivit organizatorilor, „Originile milei” este un proiect care se bazeză pe ajutorul persoanelor în vârstă și include trei domenii: îngrijire la domiciliu, școala de reparație, socializare. Pentru a eficientiza lucrul voluntarilor, în cadrul acestui proiect vom desfășura un seminar cu un specialist israelian.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 2 3 ... 104 >>