DENUMIREA ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

SEDIUL ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE (adresa depunerii ofertelor și desfășurării concursului): str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova, e-mail: crt.dacia@gmail.com, web: http://www.youthsoroca.md.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Tinerii profesori de limbă engleză și studenții de la pedagogie, limbi străine sau filologie sunt în curajați să participe la proiectul ”Integrating UN Sustainable Goals in English Language Instruction”, implementat de Academia pentru Inovare și Schimbare prin Educație cu suportul financiar al Ambasadei SUA în Moldova.

Proiectul își propune să pregătească o nouă generație de profesori de limbă engleză și să-i încurajeze să rămână să
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Școala de vară „Istorii din cartierul meu” va aduna la Chișinău tineri din cinci țări, care timp de nouă zile vor învăța despre conceptul de Justiție Spațială, vor avea discuții despre observarea și semnalarea diverselor cazuri de nedreptate socială, vor fi invitați să descopere contextul general de trai și de lucru, să comunice direct cu locuitorii cartierului Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei, iar apoi vor produceun ziar de cartier în baza materialelor colectate.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

POSTUL VACANT: Șofer cu maşină proprie

PERIOADA DE ANGAJARE: iulie-decembrie 2018

CERINȚE MINIME:

  • Posesor permis de conducere (categoria B);
  • Posesor automobil.
  • fără antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat);
  • cunoștințe minime de mecanică auto.
    Citeste mai departe
    Categoria: Anunțuri

Durata anului de studii este de 33 de săptămâni în învăţământul primar și de 35 de săptămâni în învăţământul gimnazial şi liceal, repartizate pe semestre relativ egale. În clasele terminale a IX-a şi a XII-a, durata anului de studii este de 34 de săptămâni, potrivit articolului 22 din Codul Educației.

Anul școlar 2018-2019 are următoarea structură:

semestrul I 3 septembrie – 21 decembrie 2018;
semestrul II 09 ianuarie – 31 mai 2019.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei se organizează program educațional cu genericul „Altfel de școală la muzeu”, adresat elevilor și studenților. Obiectivul principal al programului este învățarea în și prin muzeu, în contextul valorificării patrimoniului cultural-istoric.

Participarea la proiectele educaționale ale muzeului este pe bază de programare, iar înscrierile se pot face de luni până joi, între orele 10.00 – 17.00, la tel. 022240426 sau adresa de e-mail (muzeuldeistorie@gmail.com).
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Admiterea este tot mai aproape pentru toți studenții, atât pentru cei care-și doresc să urmeze un curs de licență, cât și pentru cei care au decis că vor să învețe un program de masterat, doctorat sau rezidențiat. Iată care sunt condițiile de înscriere la universitățile din România.

#LICENȚĂ

a) Cerere-formular de înscriere propriu fiecărei instituții de învățământ superior;
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 2 3 ... 104 >>