În cadrul Proiectului   ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire avansat de o zi în domeniul  “VÎNZĂRI CONSULTATIVE”.

Cursul are o durată de 7 ore total și este structurat după 9 module:

 • Modulul I – “ Implementarea sistemului de vînzări de succes  „Five Sales Steps” 
 • Modulul II - „Implementarea unui standard comunicaţional de excepţie la telefon pentru a intriga clientul şi a programa o întîlnire cu acesta”.
 • Modulul III –  “ Programarea unei relaţii de încredere cu clientul pentru fidelizarea acestuia şi vînzări repetate”.
 • Modulul IV – ”Introducerea elementelor de argumentare emoţională a produselor pentru o mai mare eficienţă în vînzări”.
 • Modulul V – “Motivarea angajaţilor pentru o implicare profundă şi acceptarea noii metode de lucru cu clienţii”.  
 • Modulul VI – ”Învățarea tehnicilor de vînzări corporative”
 • Modulul VII – ”Standardizarea discursului cu clientela pentru a programa conversaţia în direcţia dorită de companie”
 • Modulul VIII – ”Tips and Tricks în procesul de vânzare”
 • Modulul IX – ”Lucru cu obiecțiile
  Citeste mai departe
  Categoria: Anunțuri

Acum aveți posibilitatea să aplicați și să participați la un training din cadrul Academiei New Media, care va avea loc în orașul Soroca, sâmbătă, 20 aprilie 2013.

În cadrul acestui training veți avea șansa unică să vă familiarizați cu noțiuni din domeniu on-line necunoscute, să învățați lucruri noi despre promovarea on-line,  despre formarea și amplasarea conținutului pe un blog sau website.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Federația ONG pentru Dezvoltare - FOND în parteneriat cu Ministerul român al Afacerilor Externe - MAE a lansat în data de 15 martie  etapa pilot a Fondului de Mobilitate pentru Experți România - Republica Moldova. Aceasta este susținută financiar de către MAE din bugetul de asistență pentru dezvoltare și își propune să faciliteze mobilitatea experților din sectorul neguvernamental din cele doua țări și transferul de expertiză transfrontalieră.

Reamintim că prima rundă pilot este lansată pentru perioada 15 martie - 15 iunie 2013 și este deschisă pentru experții din România și Republica Moldova (inclusiv din regiunea transnistreană).
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ești tânăr, ambițios, ai idei și dorințe de a-ți deschide propria afacere, dar nu știi unde poți apela pentru o consultație sau pentru un suport financiar? Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, prin programele sale te poate ajuta să-ți rezolvi problema în cauză. Doar aici poți găsi răspuns la întrebările:

 • Ce trebuie să cunosc ca să-mi deschid propria afacere?
 • De unde pot lua banii pentru început?
 • Unde trebuie să mă adresez pentru a-mi înregistra afacerea?
 • Și alte multe întrebări legate de sfera antreprenorială din Republica Moldova

Pentru a face primul pas, înscrie-te la cursurile de antreprenoriat, organizate de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Vrei să-ți creezi propriul blog, să-ţi faci cunoscute opiniile, să  te promovezi pe rețelele de socializare și să-ți faci un nume notoriu? Înscrie-te acum  la Atelierul Centrului Media. Vei avea posibilitatea să devii membrul al "Clubului Tinerilor Bloggeri". Centrul Media pentru tineri organizează Atelierul de Blogging, în cadrul căruia vei învăţa să-ţi creezi un blog sau o pagină web personală şi să scrii articole.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Primăria oraşului Soroca în parteneriat cu voluntarii Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, vă invită la concursul “Miss Soroca 2013”, care v-a avea loc la data de 9 Martie, la ora 14:00 în incinta Palatului de Cultură. Acest concurs a devenit un obicei pentru orașul Soroca, fiind organizat în fiecare an de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat cu Primăria oraşului Soroca.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul MediaAnunț!

Dacă ești din Soroca, ai între 14 -25 ani și dorești să te implici și să participi la o serie de ateliere media care presupune lansarea unei Campanii naționale de informare a tinerilor despre violența domestică, să lucrezi într-o echipă de tineri din toată țara, să faci schimb de idei și să acumulezi experiență ta de voluntar, trimite un mesaj la 069260925 sau youth.media.moldova@gmail.com cu subiectul “Soroca”.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 101 102 103 104 >>