În cadrul Programului eTwinning Plus al Comisiei Europene, în parteneriat cu Consiliile Americane din Moldova, în perioada 27 mai – 15 iunie 2013 în localităţile Chişinău, Bălţi, Cahul, Edineţ şi Ungheni se organizează cursuri intensive de limbă engleză pentru începători. Cursurile sunt destinate profesorilor preuniversitari. Conţinutul cursurilor este ajustat cerinţelor profesionale ale cadrelor didactice şi vizează facilitarea comunicării între profesorii din Republica Moldova şi cei din UE în cadrul proiectelor educaţionale internaţionale eTwinning Plus.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Concurs CRT DACIA_CNRTSELECTAREA PARTICIPANŢILOR la Stagiul de formare Tinerii Decid!

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA (CRT DACIA) în parteneriat cu Centrul Naţional de Resurse pentru Tineri (CNRT) anunţă începerea procesului de selectare a participanţilor la Stagiul de formare pentru educatorii de la egal la egal Tinerii Decid!

Stagiul de formare Tinerii decid! este parte a proiectului Tinerii decid în privinţa democraţiei! Participarea tinerilor la procesele electorale, finanţat de Comisia Europeană şi implementat de Institutul pentru Dezvoltarea Tinerilor KULT în parteneriat cu CNRT la nivel național și CRT DACIA la nivel local.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Programul Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP), implementat de FHI 360,anunţă selectarea unei persoane pentru un program de stagiu neplătit de 2 luni pentru a oferi suport şi asistență echipei în procesul de desfăşurare a proiectului.

Stagiarul va:

 • câștiga experiență de muncă în cadrul unei organizaţii internaţionale;
 • lucra într-un mediu de lucru flexibil unde îşi va putea pune în valoare calităţile;
 • acumula experienţă de învăţare şi de dezvoltare personală;
 • primi suport şi ghidare din partea echipei;
 • cunoaşte cum funcţionează organizaţiile societăţii civilă din Republica Moldova;
 • afla mai multe despre activitățile FHI 360 în Republica Moldova;
 • la încheierea cu succes a programului, stagiarul va primi un certificat care va confirma participarea şi experienţa acumulată. 
  Citeste mai departe
  Categoria: Anunțuri

În cadrul Proiectului   ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire avansat de o zi în domeniul  “VÎNZĂRI CONSULTATIVE”.

Cursul are o durată de 7 ore total și este structurat după 9 module:

 • Modulul I – “ Implementarea sistemului de vînzări de succes  „Five Sales Steps” 
 • Modulul II - „Implementarea unui standard comunicaţional de excepţie la telefon pentru a intriga clientul şi a programa o întîlnire cu acesta”.
 • Modulul III –  “ Programarea unei relaţii de încredere cu clientul pentru fidelizarea acestuia şi vînzări repetate”.
 • Modulul IV – ”Introducerea elementelor de argumentare emoţională a produselor pentru o mai mare eficienţă în vînzări”.
 • Modulul V – “Motivarea angajaţilor pentru o implicare profundă şi acceptarea noii metode de lucru cu clienţii”.  
 • Modulul VI – ”Învățarea tehnicilor de vînzări corporative”
 • Modulul VII – ”Standardizarea discursului cu clientela pentru a programa conversaţia în direcţia dorită de companie”
 • Modulul VIII – ”Tips and Tricks în procesul de vânzare”
 • Modulul IX – ”Lucru cu obiecțiile
  Citeste mai departe
  Categoria: Anunțuri

Acum aveți posibilitatea să aplicați și să participați la un training din cadrul Academiei New Media, care va avea loc în orașul Soroca, sâmbătă, 20 aprilie 2013.

În cadrul acestui training veți avea șansa unică să vă familiarizați cu noțiuni din domeniu on-line necunoscute, să învățați lucruri noi despre promovarea on-line,  despre formarea și amplasarea conținutului pe un blog sau website.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Federația ONG pentru Dezvoltare - FOND în parteneriat cu Ministerul român al Afacerilor Externe - MAE a lansat în data de 15 martie  etapa pilot a Fondului de Mobilitate pentru Experți România - Republica Moldova. Aceasta este susținută financiar de către MAE din bugetul de asistență pentru dezvoltare și își propune să faciliteze mobilitatea experților din sectorul neguvernamental din cele doua țări și transferul de expertiză transfrontalieră.

Reamintim că prima rundă pilot este lansată pentru perioada 15 martie - 15 iunie 2013 și este deschisă pentru experții din România și Republica Moldova (inclusiv din regiunea transnistreană).
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Ești tânăr, ambițios, ai idei și dorințe de a-ți deschide propria afacere, dar nu știi unde poți apela pentru o consultație sau pentru un suport financiar? Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, prin programele sale te poate ajuta să-ți rezolvi problema în cauză. Doar aici poți găsi răspuns la întrebările:

 • Ce trebuie să cunosc ca să-mi deschid propria afacere?
 • De unde pot lua banii pentru început?
 • Unde trebuie să mă adresez pentru a-mi înregistra afacerea?
 • Și alte multe întrebări legate de sfera antreprenorială din Republica Moldova

Pentru a face primul pas, înscrie-te la cursurile de antreprenoriat, organizate de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 101 102 103 104 >>