Tinerei PromoveazaTinerii promovează schimbarea prin imagini la tema migraţiei şi diversităţii!

Alianţa Civilizaţiilor (Iniţiativa ONU) şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, Organizaţia Naţiunilor Unite în Moldova, OWH Studio şi Şcoala de Fotografie a lui Roman Rybaleov au plăcerea de a invita tinerii din Moldova să participe la Concursul Foto şi Video PLURAL + MOLDOVA 2012, exprimându-se pe marginea subiectelor ce ţin de migraţie şi diversitate.

Al patrulea an la rând PLURAL + MOLDOVA susţine generaţia tânără în eforturile ei de a aborda subiecte precum migraţia, integrarea, identitatea,


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Miss Soroca 2012Anunț

Primăria oraşului Soroca în parteneriat cu Consiliul Local al Tinerilor din orașul Soroca invită domnişoarele la concursul “Miss Soroca 2012”, care va avea loc la data de 8 Martie, în incinta Palatului de Cultură. Acest concurs a devenit un obicei pentru orașul Soroca, fiind organizat în fiecare an de către Consiliul Local al Tinerilor în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA şi Primăria oraşului Soroca.


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

MTSConcurs de selectare a 10 reprezentanţi ai societăţii civile pentru a fi incluşi în componenţa Comisiei guvernamentale pentru politicile de tineret
În conformitate cu punctul nr.3 al Hotărîrii Guvernului nr.733 din 29.09.2011 Cu privire la crearea Comisiei guvernamentale pentru politicile de tineret, Ministerul Tineretului şi Sportului anunţă concurs de selectare a 10 reprezentanţi ai societăţii civile pentru a fi incluşi în calitate de membri ai comisiei nominalizate.  
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

FLEX

Filiala Consiliilor Americane pentru Învăţământ Internaţional: ACTR/ACCELS anunţă lansarea ediţiei 2012-2013 a „Programului de schimb - FLEX". Programul este finanţat în întregime de către Guvernul SUA şi le oferă elevilor din Republica Moldova posibilitatea de a se afla un an academic în SUA, studiind un liceu american, locuind împreună cu o familie gazdă americană . Beneficiarii burselor FLEX sunt selectaţi în SUA de către o comisie independentă alcătuită din experţi din domeniul învăţământului în baza aptitudinilor raportate în documentele de aplicare.

Solicitanţii eligibili trebuie să se pre-înregistreze la http://americancouncils.md/flex_reg.


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 104 105