Primăria oraşului Soroca în parteneriat cu voluntarii Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, vă invită la concursul “Miss Soroca 2013”, care v-a avea loc la data de 9 Martie, la ora 14:00 în incinta Palatului de Cultură. Acest concurs a devenit un obicei pentru orașul Soroca, fiind organizat în fiecare an de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat cu Primăria oraşului Soroca.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centrul MediaAnunț!

Dacă ești din Soroca, ai între 14 -25 ani și dorești să te implici și să participi la o serie de ateliere media care presupune lansarea unei Campanii naționale de informare a tinerilor despre violența domestică, să lucrezi într-o echipă de tineri din toată țara, să faci schimb de idei și să acumulezi experiență ta de voluntar, trimite un mesaj la 069260925 sau youth.media.moldova@gmail.com cu subiectul “Soroca”.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Centru DACIA, urat și colindat!CRT_DACIA_URAT_SI_COLINDAT

Atmosferă de sărbătoare la Centru de Resurse pentru Tineret DACIA din orașul Soroca! În ajun de an nou, mai mulți elevii de la Colegiul Pedagogic, echipați cu viori, un acordeon, fluier și tobă au venit cu uratul și colindatul. Ei au interpretat un buchet de melodii frumoase, specifice sărbătorilor de iarnă.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Postul vacant: Asistent de proiect

În scopul implementării proiectelor „Educaţie şi Instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii – II” și ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs pentru suplinirea unui post de asistent de proiect.

Perioada de angajare: 12 luni


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Vrei să știi ce înseamnă a fi un antreprenor de succes - șansa ți-o oferă Centrul DACIA

Concurs de selectare 20 de participanţi pentru Cursul de lungă durată cu tematica „Managementul eficient al afacerii proprii”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, anunţă un concurs al ideilor de afaceri pentru selectarea participanţilor la Cursul de Lungă Durată cu tematica „Managementul eficient al afacerii proprii”, care va începe la data de 08 octombrie 2012.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

DACIA promovează noile tehnologii în rândul tinerilor antreprenori

Anunţ de selectare pentru 20 de participanţi la ”Cursul de instruire la calculator”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă selectarea a 20 de tineri, antreprenori care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniul lucrului la calculator. Activitatea este parte a proiectului ”Locuri de muncă pentru tineri”, implementat de Centrul DACIA în perioada aprilie 2012 – noiembrie 2013 în parteneriat cu Winrock Moldova și cu susținerea financiară din partea Fundației Argidius.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Programul CEEPUSÎn atenţia instituţiilor de învăţământ universitar şi studenţilor-aplicanţi ai programul CEEPUS III
Programul CEEPUS este un program regional de mobilitate academică, care deruleaza în Europa Centrală şi de Est din anul 1993. 
Ţările membre la Program sînt: Republica Austria, Republica Bulgaria, Republica Croaţia, Republica Cehă, Republica Ungară, Republica Polonă, România, Republica Slovacă, Republica Slovenia, Republica Moldova. 
Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 95 96 97 >>