Gala de lansare a "Capitalei Tineretului 2014" – CRT DACIA

Forța care schimbă și mișcă lumea din loc este forța care vine de la tineri. Entuziasmul lor, energia cu care aceștia fac lucrurile și nivelul de implicare este unul care dezvoltă lucrurile. Tinerii sunt cei care schimbă noțiunea timpului și chiar modul de a percepe lucrurile.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri

Fondul Comun 2014 - Concurs de selectare a proiectelor – CRT DACIAÎn urma implementării cu succes şi a experienţei pozitive a Programului Fondul Comun 2010-2011 și 2012-2013, Parteneriatul European pentru Democraţie (EPD), împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, are plăcerea de a lansa o nouă rundă a Fondului Comun 2014.

Principalul scop al Programului este de a susţine proiecte ce au la bază ideea Parteneriatului UE-Moldova, prin care va fi consolidat nivelul de democraţie, va fi împărtăşită experienţa semnificativă acumulată de alte ţări în procesul de tranziţie spre democraţie şi vor fi dezvoltate noi parteneriate.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Training: Training: "Instruire în domeniul activității antreprenoriale și angajării în cîmpul muncii"

Scopul activității: Dezvoltarea abilităților tinerilor necesare în procesul de planificare a carierei și dezvoltarea competențelor antreprenoriale
Obiective:
• informarea cu privire la elaborarea și utilizarea instrumentelor de bază în pregătirea pentru angajarea în cîmpul muncii;
• informarea despre instrumentele inovaționale și legale de căutarea unui loc de muncă în Republica Moldova;
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

YOUTH PARTY – CRT DACIATinere!!! Eşti aşteptat la YOUTH PARTY.  Sâmbătă, 2 noiembrie, ora 21:00, în incinta discotecii ART HOUSE.

Activitatea este organizată şi finanţată de: Consiliul Raional Soroca şi Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. 

Preţul biletului este de 20 lei. Biletele pot fi procurate de la voulunatrii Centrului DACIA sau direct la intrarea în discotecă. 

Toţi banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi în Fondul pentru Tineri Soroca. 


Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri

Helloween Party – CRT DACIA Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA şi Consiliul Raional Soroca vă invită la Halloween Party cu El RADU, Tanya Roze, CistiyAnne şi Constantin Cobilean. Petrecerea va avea loc  pe data de 30 octombrie 2013, în incinta discotecii ART HOUSE. Evenimentul va începe la ora 21:00. 

În cadrul evenimentului se vor organiza:

  • Parada Măştilor;
  • Concursul Bostanilor;
  • Topul Bancurilor de Groază. 

Preţul biletului este de 20 lei. Biletele pot fi procurate de la voulunatrii Centrului DACIA sau direct la intrarea în discotecă.

Banii colectaţi vor fi donaţi în Fondul pentru Tineri Soroca.


Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri

POPSID

Trupa estoniană POPSID formată din 50 de tineri vor susține pe data de 14 august, un concert indedit în orașul Soroca. Concertul va începe la ora 20:30, și va avea loc la Teatrul de Vară de lîngă Palatul de Cultură a orașului Soroca. Turneul formaţiei POPSID în Republica Moldova este organizat de Ambasada Republicii Moldova în Estonia. Tinerii din Trupa POPSID vor vizita mai multe localități pitorești din Moldova și vor susține concerte în municipiul Chișinău și orașul Soroca. Pentru desfășurarea concertului din orașul Soroca sa implicat și a contribuit Consiliul Raional Soroca și Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, care invită toți doritorii, să vină și să admireze creația neobișnuită a tinerilor estonieni din trupa POPSID. Descarcă: anunțul despre concert. 

Despre POPSID:
Popsid - Austin Powers' Theme: http://www.youtube.com/watch?v=_cVFsRUGZNc 
Popsid - Minnie the Moocher: http://www.youtube.com/watch?v=Vl5JmDlRrQM 
Popsid - tattoo: http://www.youtube.com/watch?v=z496xDkYxyE
 

Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 95 96 97 ... 100 >>