Postul vacant: Asistent de proiect

În scopul implementării proiectelor „Educaţie şi Instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii – II” și ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs pentru suplinirea unui post de asistent de proiect.

Perioada de angajare: 12 luni


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Vrei să știi ce înseamnă a fi un antreprenor de succes - șansa ți-o oferă Centrul DACIA

Concurs de selectare 20 de participanţi pentru Cursul de lungă durată cu tematica „Managementul eficient al afacerii proprii”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, anunţă un concurs al ideilor de afaceri pentru selectarea participanţilor la Cursul de Lungă Durată cu tematica „Managementul eficient al afacerii proprii”, care va începe la data de 08 octombrie 2012.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

DACIA promovează noile tehnologii în rândul tinerilor antreprenori

Anunţ de selectare pentru 20 de participanţi la ”Cursul de instruire la calculator”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă selectarea a 20 de tineri, antreprenori care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniul lucrului la calculator. Activitatea este parte a proiectului ”Locuri de muncă pentru tineri”, implementat de Centrul DACIA în perioada aprilie 2012 – noiembrie 2013 în parteneriat cu Winrock Moldova și cu susținerea financiară din partea Fundației Argidius.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Programul CEEPUSÎn atenţia instituţiilor de învăţământ universitar şi studenţilor-aplicanţi ai programul CEEPUS III
Programul CEEPUS este un program regional de mobilitate academică, care deruleaza în Europa Centrală şi de Est din anul 1993. 
Ţările membre la Program sînt: Republica Austria, Republica Bulgaria, Republica Croaţia, Republica Cehă, Republica Ungară, Republica Polonă, România, Republica Slovacă, Republica Slovenia, Republica Moldova. 
Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri

Locuri vacante din şcoli vor fi supliniteLocurile vacante din școli vor fi suplinite cu încă 671 de tineri specialiști

În timp ce absolvenții liceelor și colegiilor aleg o specialitate, tinerii specialiști și-au luat deja repartizarea la locul lor de muncă. Potrivit datelor prezentate de către Direcţiile de învăţămînt în anul de studii 2012-2013, 733 de tineri specialiști se pot angaja în școli.

Nicolae Ghenciu, șef direcție resurse umane, formare continuă și atestare din cadrul Ministerului Educației, a anunțat că locurile vacante au fost repartizate instituţiilor superioare şi colegiilor pedagogice, conform specialităţilor.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

CRT DACIAStudii la Academia Diplomatică a MAE al Federaţiei Ruse

Pentru anul de studii 2012/2013, Academia Diplomatică oferă cetăţenilor Republicii Moldova 10 locuri, cu scutirea taxei de studii. Cazarea în cămin se oferă contra plată. Bursa nu este asigurată.

Oferta este destinată celor care au absolvit deja o facultate (deţinătorilor diplomelor de licenţă cu durata de 4 ani şi ai diplomelor de master);
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Tinerei PromoveazaTinerii promovează schimbarea prin imagini la tema migraţiei şi diversităţii!

Alianţa Civilizaţiilor (Iniţiativa ONU) şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, Organizaţia Naţiunilor Unite în Moldova, OWH Studio şi Şcoala de Fotografie a lui Roman Rybaleov au plăcerea de a invita tinerii din Moldova să participe la Concursul Foto şi Video PLURAL + MOLDOVA 2012, exprimându-se pe marginea subiectelor ce ţin de migraţie şi diversitate.

Al patrulea an la rând PLURAL + MOLDOVA susţine generaţia tânără în eforturile ei de a aborda subiecte precum migraţia, integrarea, identitatea,


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 95 96 97 >>