CID NATOCID NATO organizează o masă rotundă pentru discuții cu experți în domeniu, în ceea ce privește subiectul miturilor şi stereotipurilor ce există în Moldova legate de NATO.

Pe 30 septembrie sunteți așteptați la o masă rotundă organizată de  Centrul de Informare şi Documentare privind NATO în Republica Moldova (CID NATO). Vor avea loc discuții cu experţi naţionali despre miturile şi stereotipurile ce există în țară în ceea ce priveşte NATO.

În cadrul evenimentului va fi lansată şi o expoziţie de caricaturi.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Promo-LEXPromo-LEX selectează Observatori pe Termen Scurt (OTS) în cadrul Efortului de Monitorizare Promo-LEX pentru Alegerile Parlamentare 2014 din 30 Noiembrie 2014

Misiune:

Asociația Promo-LEX este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, apolitică și are drept scop promovarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice și consolidarea societății civile. Promo-LEX va monitoriza Alegerile Parlamentare din 30 Noiembrie 2014 în cadrul unei misiuni de observare independente pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Tinerii împotriva Traficului de ființe umane în/prin obiectiv_Ministerul Tineretului şi SportuluiMinisterul Tineretului şi Sportului  invită tinerii din Republica Moldova să participe la Concursul Foto cu genericul  „Tinerii împotriva Traficului de ființe umane în/prin obiectiv”, în contextul desfăşurării Campaniei Naţionale « Săptămâna Antitrafic » care îşi va realiza activităţile în perioada 15-20 octombrie 2014.

Scopul concursului: Sensibilizarea tinerilor asupra riscurilor și consecințelor Traficului de ființe umane.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

CEED MoldovaEchipa CEED Moldova formează delegaţia CEED a antreprenorilor autohtoni pentru participarea la conferinţa anuală globală din Maroc, care va avea loc în perioada 22-24 octombrie 2014.

Conferinţa anuală CEED este un eveniment important de networking, care reuneşte membrii reţelei gobale CEED din întreaga lume. Scopul evenimentului este de a prezenta antreprenorii CEED altor antreprenori din reţeaua internaţională,
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Portal informativ_CUBOCUBO este primul portal informativ creat de către elevi şi destinat elevilor. De 2 ani CUBO informează elevii în legătură cu programele de dezvoltare personală şi profesională, oportunităţile de voluntariat, studiile din Moldova şi de peste hotare şi alte metode de petrecere interactivă a timpului liber.

Dacă eşti elev cu vîrsta cuprinsă între 15-19 ani, crezi în puterea cuvîntului,
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Capitala Tineretului_Trendurile 2014 în hairstyling_CRT DACIAPregăteşte-te pentru cel mai creativ şi deosebit eveniment în Capitala Tineretului - "Trendurile 2014 în hairstyling", organizat de către Fondul pentru Tineri Soroca şi Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA! Fie că îţi place stilul mai rebel sau eşti adeptul sau adepta stilului avangardist, în Capitala Tineretului ai ocazia să porţi cele mai îndrăzneţe şi trendy coafuri şi să experimentezi noi stiluri, forme şi culori.

Evenimentul va avea loc la data de 25 septembrie, în sala de festivităţi a Colegiului Pedagogic „Mihai Eminescu”, începând cu ora 20.00. Invitaţii speciali ai show-ului sunt Pasha Parfeny şi Dana Marchitan.

Regula de bază este să îţi aranjezi părul cât mai original şi sofisticat, potrivit cu ultimele coafuri aflate în trend. Premiul mare şi titlul de „Cel mai stilat în Capitala Tineretului”  va fi premiat cu suma de 1000 lei. Următoarele trei locuri vor fi premiate cu 500, 300, şi respectiv, 200 lei.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Sesiunea de Informare - Strategii de implicare Civică pentru rezolvarea problemelor comunitățiiInstitutul de Politici Publice din Chișinău, Republica Moldova organizează Sesiunea de Informare - Strategii de implicare Civică pentru rezolvarea problemelor comunității-dedicată ONG-urilor. Acest eveniment este desfășurat în cadrul proiectului "Implicarea cetățenilor în prioritizarea, elaborarea și implementarea politicilor de dezvoltare locală (SolveNet)," finanțat prin Programul Operațional Comun “Bazinul Mării Negre” 2007-2013.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 95 96 97 ... 105 >>