Festivalului Internaţional ”CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” A doua ediţie a Festivalului Internaţional ”CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” va reuni, pentru trei zile, la Chişinău oameni, proiecte şi parteneri din Republica Moldova şi Uniunea Europeană într-un dialog civic, schimb de bune practici şi proiecte inovatoare - toate în beneficiul cetăţenilor!

Cea de-a doua ediție a festivalului va avea loc în perioada 24-26 septembrie 2014,
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Schimb Intercultural în Satul Copiilor, Trogen,ElveţiaConsiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), cu suportul Fundaţiei pentru Copii „Pestalozzi" (Elveţia), anunţă concurs de selectare a 40 de tineri pentru Schimbul Intercultural în Satul Copiilor, Trogen,Elveţia. În cadrul Schimbului Intercultural, în perioada 26 octombrie – 15 noiembrie 2014, participanții vor fi implicați în activităţi de educaţie non-formală împreună cu alți tineri din Elveția, Serbia sau Macedonia.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Gala premiilor pentru tineret 2014În scopul consolidării sectorului de tineret, Ministerul Tineretului şi Sportului oferă 3 premii pentru implicare activă în dezvoltarea structurilor de tineret la nivel local şi contribuţia la implicarea tinerilor în procesul decizional. Prin urmare, vor fi premiate următoarele categorii: Specialistul de tineret al anului, Cel mai activ Centru de Tineret şi Cel mai activ Consiliu local al tinerilor.

Specialistul de tineret care pretinde la acest titlu trebuie să dovedească profesionalism
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Curs la calculator_Proiect FOCUS_CRT DACIACentrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului FOCUS susținut de Fundația ”FürstlicherKommerzienrat Guido Feger” din Liechtenstein, anunță înscrierea tinerilor absolvenți ai instituțiilor preuniversitare din orașul Soroca la Cursul de instruire la computer.

Perioada pe desfășurare a cursului va fi 08-26 septembrie 2014. Cursul este gratuit pentru tineri, toate costurile fiind acoperite din cadrul Proiectului Focus.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

 Flash Mob dedicat Zilei Independenţei_CRT DACIA

Primăria oraşului Soroca şi Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA îndeamnă toţi tinerii să participe la organizarea flash mobului dedicat Zilei Independenţei.

Doritorii se pot înregistra la Centrul DACIA, la numărul de telefon: 0230 23619, persoana de contact: Doina Alexei.

Vă aşteptăm! 


Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri

Parada Mireselor 2014_CRT DACIA

Primăria oraşului Soroca şi Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA vă invită să participanţi la Parada Mireselor - 2014. 

Înregistrarea participantelor se va efectua în biroul 403, Primăria Soroca sau la numărul de telefon: 0230 26599, persoana de contact: Natalia Cojocari.

Vă aşteptăm!

 


Citeste mai departe
Categoria: Anunțuri

Proiect ”Diferențele nu sunt Obstacole”Tinerii de origine romă, cu vârsta cuprinsă între 14 -35 ani, locuitori ai orașului Soroca, sunt invitați să participe în perioada 8-30 septembrie 2014, la Cursul ”Informat și Egal în Drepturi”, care va avea loc în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 ... 96 97 98 ... 105 >>