Fondul pentru Tineri Soroca lansează o nouă rundă a concursului de granturi din cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri. La concurs pot aplica tinerii din orașul și raionul Soroca, acesta are ca scop încurajarea participării civice a tinerilor la dezvoltarea socială şi economică a comunităţilor în care locuiesc prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor acestora.

Pentru a aplica la această rundă a concursului de granturi, e necesar să:

Formaţi un grup de iniţiativă din cel puţin 3 tineri cu vârsta cuprinsă între 12 - 30 ani.


Trimiteţi formularul de aplicare până la 30 septembrie 2017 la adresa stela.babici@yahoo.com, crt.dacia@gmail.com sau le aduceți personal la sediul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, mun. Soroca, MD 3006, str. Mihail Sadoveanu nr. 21.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri ,CEDA, cu suportul financiar al Fundaţia Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) lansează Programul de Granturi pentru absolvenții Instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Tinerii antreprenori din agricultură, care aplică practici și tehnologii de management durabil al terenurilor, asigurând menţinerea sănătăţii şi productivităţii solului, sunt invitați să aplice la cel de-al șaselea apel al Programului de granturi post – investiționale „Managementul Durabil al Terenurilor”.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Black Sea Trust for Regional Cooperation aparținând de The German Marshall Fund of the United States  anunță o nouă linie de finanțare deschisă societăților civile din România, Armenia, Bulgaria, Georgia, Moldova și Ucraina. Black Sea Trust  (BST) luptă pentru ca societățile civile să joace un rol fundamental în apărarea și promovarea valorilor precum drepturile omului, libertatea, echitatea, statul de drept, egalitatea, prosperitatea, pentru promovarea bunelor guvernări și pentru susținerea presei libere și independente. Safeguarding Democracy


Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă anunță concurs de granturi pentru inițiativele tinerilor. Această inițiativă este parte componentă a proiectului „Mobilizarea Societății Civile întru Susţinerea Integrității Judiciare în Republica Moldova”, finanţat de către Departamentul de Stat al SUA şi implementat de Freedom House în parteneriat cu AGER. Prin intermediul acestui concurs, programul vizează stimularea interesului public faţă de reformele din sectorul justiţiei, participarea mai activă a tinerilor viitori jurişti la promovarea şi monitorizarea reformelor, precum şi identificarea unor soluţii inovative pentru propulsarea reformelor în domeniile dificile.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Chișinău, 25 ianuarie 2017. Proiectele de finanțare destinate tinerilor antreprenori din mediul rural sunt oferite în cadrul Programului Național de Abilitate Economică a Tinerilor (PNAET) și, deja, pot fi accesate la filialele FinComBank, aflate pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Valoarea unui proiect este de până la 300.000 MDL, inclusiv grant neramburasbil de 40% din suma totală a acestuia, fără dobândă.

Pentru accesarea proiectelor PNAET sunt eligibili tineri cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care desfășoară activități antreprenoriale în afara Chișinăului, în orice domenii, inclusiv agricultură, producție sau prestări servicii. Din creditul PNAET pot fi finanțate investiţiile de procurare de echipamente şi utilaje de producere și acordarea de servicii în sectorul rural, pentru întreprinderi micro existențe sau noi înființate. Creditul este oferit până la 5 ani, cu stabilirea perioadei de grație, în funcție de tipul afacerii.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Description: This call for proposals is aimed to encourage applying organizations to help the U.S. Embassy to promote English teaching from all over Moldova to implement different teaching methods and techniques in their classes, thus improving the quality of English teaching.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi


1 2 ... 12 >>