Cheiul Râului Nistru, a fost curățat de gunoaie, de tinerii din Consiliul Raional de Tineret și Consiliul Local al Tinerilor.

"A fost o acțiune eficientă, și a rămas în urmă foarte curat", a spus Elena Bița, consilier în Consiliul Raional de Tineret.

 "Nu știm doar să ne distrăm și să ne odihnim, noi știm să facem fapte bune, pentru un oraș mai curat", a menţionat Laurenția Ursache, consilier în Consiliul Raional de Tineret.

”Noi tinerii, venim cu un îndemn către toți locuitorii orașului, să aibă grijă de starea mediului ambiant, pentru că astfel sunt responsabili de viața lor și a celor din jur, a menționat Moisei Nicolae, consilier în Consiliul Raional de Tineret.

La acțiunea de salubrizare a cheiului Nistru au participat în jur de 20 de tineri. Acțiunea de salubrizarea a Cheiului Nistru a fost realizată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca, Primăria Municipiului Soroca, Inspecția Ecologică Soroca, Serviciul de Amenajare și Înverzire Soroca.

Evenimentul este mediatizat, astfel ca, orașul să-și cunoască voluntarii și cetățenii activi!!!