La data de 30 mai curent, Consiliul Raional de Tineret Soroca și membrii Fondului pentru Tineri Soroca au organizat o seară de cinema. Activitatea a fost realizată cu scopul de a colecta resurse financiare pentru o acțiune de caritate, pe care tinerii o vor realiza la data de 1 iunie, pentru copii plasați în incinta Centrului Multifuncțional din satul Cosăuți.

Reamintim că Consiliul Raional de Tineret Soroca, format la 3 mai 2018, funcționează după modelul Consiliului Raional Soroca, având în componența sa un birou executiv format dintr-un președinte, un vicepreședinte şi un secretar, precum şi patru comisii de specialitate.

Consiliul funcționează pe baza unui regulament propriu elaborat şi adoptat de consilierii acestuia, în cadrul Planului de Activități în domeniul Tineret din cadrul Raionului Soroca pentru perioada anului 2018, cu suportul financiar exclusiv, din partea Consiliului Raional Soroca.

Activitatea a fost organizată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Fondul pentru Tineri Soroca”, susținut financiar de Fundația Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Consiliul Raional Soroca.