La data de 13 iunie curent, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a fost vizitat de Comisia parlamentară "Comisia administrație publică".

Scopul vizitei fiind documentarea serviciilor prestate de Centru la nivel local și raional și a activităților planificate pe perioada 2018.

În cadrul vizitei Președintele Centrului DACIA, Ion Babici a realizat o prezentare a organizației și a proiectelor implementate în această perioadă. Inclusiv a fost făcută o listă cu propuneri de colaborare către Comisia parlamentară pentru inițierea unui parteneriat dintre Centrul DACIA și Parlamentul Republicii Moldova.

Elena Bacalu, vicepreședinta comisie a menționat necesitatea implicării Centrului DACIA, în rezolvarea problemelor sociale la nivel local și raional, în special lucrul cu tinerii în formarea abilităților necesare pentru integrarea cât mai reuşită a lor în societate.

Elena Bodnarenco, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a salutat și apreciat activitatea Centrului, menționând că ”Premiul Cel mai bun Centru de Tineret, este un merit al muncii de 15 ani a Centrului DACIA, atât la nivel local cât și național.”