La data de 23 martie 2018, în incinta Gimnaziului Vulcănești a fost desfășurată o ședință de monitorizare și evaluare a situației privind calitatea procesului educațional a copiilor.

În debutul evenimentului, Gheorghe Adam, Director, Instituția Publică Gimnaziul Vulcănești, împreună cu invitații, a făcut turul școlii pentru vizitarea claselor de studii, sala sportivă, cantina, cabinetul metodic, biblioteca, ludoteca cu scopul monitorizării schimbărilor parvenite în decursul unei luni de activitate a instituției Vulcănești.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

În urma desfășurării Olimpiadei Republicane la Chimie, la care au participat 170 de elevi din clasele a IX-a – a XII-a din toate raioanele și municipiile din țară, au fost desemnați cei mai buni elevi la disciplina de chimie.

Olimpiada Republicană la Chimie s-a desfășurat în perioada 15-18 martie 2018, în incinta Universității de Stat și este la cea de-a 55-a ediție.

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Chimie, au fost acordate diplome și premii bănești pentru
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Astăzi, tinerii consilieri și membrii Fondului pentru tineri, s-au întâlnit în ședință ordinară comună.  Tematica și subiectul principal discutat a fost organizarea Concursului raional umoristic intelectual TVC-2018. Astfel tinerii au discutat data, tematica, probele, componența juriului și alte momente organizatorice a concursului. Desigur membrii Fondului pentru Tineri vor organiza ”Loteria umorului”, pentru toți doritorii. 
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La data de 16 martie 2018, în incinta Liceului Teoretic ”Constantin Stere”, Consiliul Elevilor au fost pregătiți și instruiți despre implicarea elevilor în procesul decizional. Tinerii au lucrat în echipe, stabilind fiecare ce activități le consideră că sunt cele mai prioritare
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Agenția Națională pentru Curriculum şi Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 02-05 martie 2018, în incinta Liceului Teoretic „George Călinescu” din municipiu Chișinău, Olimpiada Republicană la Matematică, ediția a 62-a. La concurs au participat 190 de elevi din clasele a
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La data de 15 martie 2018, în incinta Liceului Teoretic ”Petru Rareș”, Consiliul Elevilor au fost pregătiți și instruiți despre implicarea elevilor în procesul decizional. Tinerii au lucrat în echipe, stabilind fiecare ce activități le consideră că sunt cele mai prioritare pentru planul de activități a unui Consiliului de Elevi. Tematica ședinței fiind axată pe dezvoltarea și susținerea Consiliilor de Elevi. La fel participanții, au prezentat și caracteristicile unui Consiliu al Elevilor ideal în viziunea lor. În această
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Ieri, 13 martie, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a semnat Acorduri de colaborare cu 11 autorități ale administrației publice locale de nivelul II privind dezvoltarea Centrelor de Tineret. Anterior, în data de 14 noiembrie 2017, au fost semnate asemenea acorduri de parteneriat cu primele 9 autorități publice locale.

Acordurile de colaborare au fost semnate de către Monica BABUC, ministrul Educației, Culturii și Cercetării;
Citeste mai departe

Categoria: Știri


<< 1 2 3 ... 118 >>