Ultima zi de școală, a fost o zi plină de emoții pentru părinți, profesori și în mod special pentru copiii care și-au făcut studiile pe parcursul anului în Gimnaziul din satul Vulcănești raionul Nisporeni.

 În acest an, spre deosebire de anii precedenți, 13 copii romi din Vulcănești sunt admiși la examenele de absolvire și aceasta datorită rezultatelor obținute în cadrul Proiectului ”Promovarea sporită a participării copiilor romi
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Cheiul Râului Nistru, a fost curățat de gunoaie, de tinerii din Consiliul Raional de Tineret și Consiliul Local al Tinerilor.

"A fost o acțiune eficientă, și a rămas în urmă foarte curat", a spus Elena Bița, consilier în Consiliul Raional de Tineret.

 "Nu știm doar să ne distrăm și să ne odihnim, noi știm să facem fapte bune, pentru un oraș mai curat", a menţionat Laurenția Ursache, consilier în Consiliul Raional de Tineret.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La data de 24 mai curent, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Soroca în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a organizat Târgul locurilor de muncă pentru Tineri.

Evenimentul a oferit tinerilor posibilitatea tinerilor de a se familiariza cu posibilitățile de însușire a unei profesii, meserii, de a cunoaşte angajatori din diferite domenii de activitate, de a negocia jobul potrivit, precum și de a se informa despre situația actuală a pieţei muncii.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La  data de 19 mai 2018 în municipiul Soroca s-a desfăşurat Ziua Sportivului şi Mişcării Olimpice.

Primarul municipiului Soroca, Victor Său a deschis oficial evenimentul dat, care a apreciat succesele sportivilor „Ne mândrim cu performanțele sportivilor soroceni care este demonstrată prin locurile de frunte în cadrul  competițiilor sportive, atât naționale cât și internaționale. Este îmbucurător faptul că tinerii din raionul nostru duc un mod sănătos de viață, iar pe lângă aceasta înregistrează și
Citeste mai departe

Categoria: Știri

În perioada 15-19 mai 2018, a avut loc primul trening cu tematica „Bunăstare socială durabilă”, activitate realizată în cadrul proiectului “Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii – FOCUS III”, la care au participat 15 tineri absolvenți ai Colegiului ”Mihai Eminescu” și Colegiul ”Nicolae Botgros” din Soroca.

Training-ul a avut scopul de a forma abilităţile şi competenţele necesare tinerilor în planificarea carierei, cu accent deosebit pe procesul de identificare a unui loc de muncă şi particularitățile
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Consiliul Raional al Tinerilor Soroca este o structură de reprezentare, consultare și de împuternicire a tinerilor pentru asigurarea participării lor la dezvoltarea comunitară, în special în procesul decizional din cadrul Consiliului Raional Soroca și este recunoscut în baza Legii privind transparența în procesul decizional Nr. 239 din 13.11.2008, ca parte interesată, care urmează a fi consultată în procesul decizional.

Consiliul Raional al Tinerilor va avea ca obiectiv
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La data de 14 mai, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, a organizat o masă rotundă cu angajatori și tineri, potențiali angajați cu scopul de prezenta prioritățile Proiectului ”Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii - FOCUS III”.
Ca invitat special și viitor angajator pentru tinerii specialiști, am avut-o pe Seroveț Anastasia, Manager SRL Avan-Const din Soroca. În cadrul acestei mese rotunde
Citeste mai departe

Categoria: Știri


<< 1 2 3 ... 121 >>