Încercați de emoții de bucurie și totodată de melancolie, odată cu încheierea mandatului de activitate 2017-2018, membrii și consilierii Consiliului Local al Tinerilor din Soroca și-au ridicat binemeritatele certificate, azi, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.

Acestea au fost înmânate tinerilor de către echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA şi Primăria municipiului Soroca. Natalia Cojocari, Specialist în problemele Tineretului şi Sportului Primăria municipiului Soroca, le-a urat tinerilor succese în continuare și multe realizări în domeniul de activitate pe care îl vor alege.

Acești tineri au susținut examenele cele mai importante ale vieții. Să poți să comunici liber, să poți să organizezi o activitate, să poți să lucrezi în echipă și multe alte abilități
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La data de 21 iunie 2018, echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA a fost în vizită de lucru în satul Cosăuți, raionul Soroca.

Scopul vizitei, fiind prezentarea serviciilor oferite de Centrul DACIA tinerilor.

La inițiativa consilierului local Boico Valeriu şi a tânărului consilier din Consiliul Raional Soroca Cojocaru Dumitru, în cadrul ședinței Consiliului Local a primăriei Cosăuţi
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Zeci de copii au participat, la data de 17 iunie, la Ziua internațională a tatălui, organizată de Inspectoratul de Poliție Soroca în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și Consiliul Raional Soroca.

La eveniment au participat atât angajații inspectoratului cu copii lor, dar și alți doritori. Participanții s-au întrecut la diferite competiții: fotbal, proba de rezistență, proba bucătarilor .
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La data de 13 iunie curent, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a fost vizitat de Comisia parlamentară "Comisia administrație publică".

Scopul vizitei fiind documentarea serviciilor prestate de Centru la nivel local și raional și a activităților planificate pe perioada 2018.

În cadrul vizitei Președintele Centrului DACIA, Ion Babici a realizat o prezentare a organizației și a proiectelor implementate în această perioadă. Inclusiv a fost făcută o listă cu propuneri de colaborare către Comisia
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Cristina este o tânără absolventă a Școlii Profesionale din Soroca, originară din satul Bulbocii-Vechi. De curând a obținut diploma de studii la specialitatea bucătar, dar deja are succese mari în acest domeniu.

”Nu aveam mari speranțe de a mă angaja, ca tânăr specialist, dar încurajată de echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA am  participat la Cursul Bunăstare Socială Durabilă, realizat în cadrul proiectului ”Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii FOCUS III”. Datorită asistenței din partea echipei am reușit
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Recent, în cadrul lansării Festivalului de Film și Cultură Europeană din municipiul Soroca, Ambasadorul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova Peter Michalko, a avut o întrevedere cu un grup de tineri din cadrul Consiliului Local al Tinerilor din municipiul Soroca și din cadrul Consiliului Raional al Tinerilor, inclusiv cu reprezentanții Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

În fiecare an, în prima zi de vară  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om-copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

Ca tradiție, membrii Fondului pentru Tineri și a Consiliului Raional al Tinerilor Soroca, au organizat în incinta palatului de cultură Soroca Loteria Copilăriei și au vândut popcorn, resursele financiare colectate vor suplini Programul Raional de Granturi ”Fondul pentru Tineri
Citeste mai departe

Categoria: Știri


<< 1 2 3 ... 122 >>