CRT DACIA_Festivalul Voluntarilor 2012Centrul DACIA în topul organizațiilor ce promovează voluntariatul în Moldova

În premieră, Centrul DACIA a fost menționat cu diplomă de gradul II, ca cel mai activ ONG în promovarea voluntariatului în Republica Moldova. Mențiunea a fost oferită în cadrul Festivalului Voluntarilor 2012, care este la cea de-a zecea ediție, și poartă genericul ”Jos pălăria - în fața voluntarilor”.

Citeste mai departe

Categoria: Știri

Tinerii soroceni în acțiune. Din suflet pentru tine...

Circa 20 de tineri voluntari de la Centru de Resurse pentru Tineret "DACIA” din orașul Soroca au participat la un act de caritate, unde și-au propus să ajute familiile unde cresc copii cu maladii grave. Tinerii s-au împărțit în 6 sectoare ale orașului unde au colectat bani de la soroceni. Cu toate că suma colectată nu a fost una mare, circa 1700 lei, tinerii voluntari speră să aducă totuși un zîmbet pe fața copiilor bolnavi, mai ales acum în pragul sărbătorilor de iarnă.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

36 de profesioniști din domeniul tineret din Republica Moldova au participat recent într-o vizită de studiu în cadrul centrelor de resurse pentru tineret

Obiectivele acestei activități au fost axate pe schimbul de bune practici și experiențe performate din domeniul serviciilor oferite tinerilor de către centrele de tineret, inclusiv rolul acestora în promovarea și susținerea consiliilor de tineret, ca o formă democrată de participare a tinerilor în procesul de luare de decizii și de implicare la nivel local în elaborarea și implementarea politicilor de tineret.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Atelier de lucru pentru organizaţiile neguvernamentale în domeniul prevenirii violenţei şi abuzului domestic

La data de 28 noiembrie 2012, în cadrul Proiectului ”Prevenirea violenţei şi abuzului domestic prin eforturi comunitare noi” (ADVANCE), implementat la nivel naţional de către Winrock Moldova şi la nivel local de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu finanţare din partea Fundației Oak, a avut loc un atelier de lucru pentru organizaţiile neguvernamentale din domeniul prevenirii violenţei şi abuzului domestic.
Citeste mai departe

Categoria: Știri


<< 1 ... 120 121