Elevii din toate instituţiile de învăţământ din ţară au participat astăzi, la careul solemn dedicat încheierii anului de învăţământ 2015-2016. Cu această ocazie, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA felicită toți elevii și aduce sincere mulțumiri profesorilor pentru munca lor.

Dragi elevi!

Vă dorim o vacanță de neuitat, plină de aventuri și distracții, iar la toamnă să reveniți în sălile de clasă cu o dorință imensă de cunoaștere. Să nu uitați niciodată că VOI sunteți viitorul Republicii Moldova!

Dragi profesori!

Aveți una dintre cele mai importante misiuni în societate. De aptitudinile dumneavoastră de a transmite cunoștințe depinde, calea pe care vor merge tinerii, activitatea lor și bunăstarea întregului popor. Astăzi, când în școlile din Moldova a răsunat ultimul clopoțel, vă mulțumim din suflet pentru dăruirea de care dați dovadă zi de zi în această profesie unică de a forma oameni. Vă urăm multă sănătate, ani lungi, bunăstare și realizări frumoase.

Dragi părinţi!

 Familia trebuie să fie şi să rămînă leagănul copilăriei, al demnităţii umane, al respectului şi al credinţei. Să tratăm şcoala ca un adevărat partener în creşterea şi educarea copiilor. Vă dorim multă răbdare și dragoste nemărginită!

 

 

 

 

 

Cu respect,

Echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA