Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA” organizează la data de 18 mai 2016, ultima ședinţă consultativă cu factorii de decizie la nivel național în cadrul Reţelei Naţionale a Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor. Evenimentul se va desfășura în incinta Hotelului „DACIA”din municipiul Chișinău, începând cu ora 10:00.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Femeile lider pregătite special în cadrul cursului de formare a abilităților în domeniul promovării egalității de gender vor realiza vineri, 13 mai, o masă rotundă cu genericul „Școala este viitorul copiilor”. Evenimentul se va desfășura în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Otaci.

Scopul principal al activității este sensibilizarea părinților copiilor romi cu vârstă școlară și preșcolară despre efectele negative asupra viitorului copiilor în cazul abandonului și nefinisării procesului educațional.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Sărbătoarea Învierii Domnului este cea mai mare sărbătoare creștină - miracolul care, an de an, ne întărește credința în nemurirea sufletului omenesc, dar și în puterea Binelui care învinge Răul. Cu această ocazie, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA vă urează „Paște fericit alături de cei dragi!”.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Absolvenții claselor a XII-a sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru examenele de bacalaureat, care se vor desfășura în luna iunie. În încercarea de a facilita munca acestora, #diez a întocmit o lista cu recomandări de lecturi pentru pregătire la examenul de limba și literatura română.

În acest an, absolvenții treptei liceale vor susține proba examenului de bacalaureat la limba de română pe data de 7 iunie. În testele de anii trecuți, în subiectul II al examenului, conform temei de eseu, elevul trebuie să facă referire la cel puțin două texte sau două personaje pe care le-a studiat pe parcursul anilor de liceu. #diez a întrebat mai mulți profesori de Limba și Literatura română, care este lista cărților pentru pregătirea de BAC în 2016, însă aceștia au precizat că nu este vreo listă exactă.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

În perioada 8-9-10 și 16-17 aprilie 2016, a avut loc al treilea trening cu tematica „Bunăstare socială durabilă”, activitate realizată în cadrul proiectului “Serviciul de formare și integrare pe piața muncii a tinerilor”, la care au participat 16 tineri din raionul Soroca. Training-ul a avut scopul de a forma abilităţile şi competenţele necesare tinerilor în planificarea carierei, cu accent deosebit pe procesul de identificare a unui loc de muncă şi particularitățile obţinerii unui job.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

CRT DACIAPROIECTUL: Consolidarea sectorului de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova.

ACTIVITATE: Ședința consultativă cu factorii de decizie la nivel naţional în cadrul Reţelei Naţionale a Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor, 12 aprilie 2016.

LOCUL REALIZĂRII ȘEDINȚEI: Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr 162, MD-2004, mun. Chișinău, etajul I, sala de ședințe.

AGENDA:
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Poza simbolCentrul de Resurse pentru Tineret DACIA vă invită astăzi, 01 aprilie 2016, la evenimentul de inaugurare a două biblioteci stradale, care va avea loc în parcul "Mihai Eminescu", din orașul Soroca, începând cu ora 14.00. Vor susține cuvântări în cadrul evenimentului Președintele raionului Soroca - Mihai Mâțu, Primarul orașului Soroca - Victor Său și liderul proiectului din cadrul Consiliului Local al Tinerilor din orașul Soroca - Alina Burghelea.

Bibliotecile stradale sunt amplasate în două parcuri din orașul Soroca, și anume, parcul "Mihai Eminescu" și parcul "Grigore Vieru". La eveniment sunt invitați să participe toți doritorii. Una din solicitările organizatorilor, este ca fiecare să vină cu câte o carte.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate


<< 1 2 3 ... 11 >>