Forum NaţionalMinisterul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova şi Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA organizează Forumul naţional al organizaţiilor de tineret şi studenţeşti.

Forumul naţional al organizaţiilor de tineret şi studenţeşti este un răspuns la necesitatea de consultare la scară naţională a sectorului ce reprezintă generaţia tânără din Republica Moldova, în vederea realizării acţiunilor şi eforturilor comune de prevenire a răspândirii infecţiei HIV în rândul tinerilor.

Acest Forum este o componentă a Proiectului „Consolidarea capacităţilor organizaţiilor de tineret şi studenţeşti în vederea profilaxiei infecţiei HIV în rândul principalelor grupuri vulnerabile ale populaţiei şi prevenirea discriminării şi stigmatizării persoanelor ce suferă de această maladie”, proiect realizat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului din Republica Moldova, cu asistenţa din partea Comisiei Naţionale pentru UNESCO a Republicii Moldova şi sprijinul financiar din partea Biroului UNESCO din Moscova.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

VotareTinerii din Soroca îşi aleg Primarul Junior

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA Soroca, anunţă că la data de 19 octombrie 2011, la orele 15.00 în incinta Centrului, va avea loc alegerea conducerii Consiliu Local al Tinerilor din oraşul Soroca pentru perioada anilor 2011-2012.

în vederea consolidării cooperării dintre Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, instituţiile de învăţământ şi tinerii, care reprezintă principalul grup de interes pentru aceste instituţii, este important de a intensifica participarea civică a tinerilor în comunitate.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

LeaderSHECOMUNICAT DE PRESĂ
,,Tinerele de azi – Liderii de mâine!
 
La 10 octombrie 2011 a fost lansată perioada de aplicare în cadrul proiectului ,,LeaderSHE – Young Women Leaders’ Academy” –  proiect inovativ orientat spre fetele tinere cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, care doresc să participe la schimbarea comunităţii şi să contribuie la dezvoltarea democraţiei participative în Republica Moldova prin dezvoltarea capacităţilor de lider.
 

Consiliul National al Tinerilor din MoldovaCOMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova organizează marţi, 11 octombrie 2011, dezbaterea publică privind eficienţa şi mecanismul de utilizare a bugetului alocat pentru Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” în baza raportului preliminar elaborat pentru prima jumătate a anului 2011.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Curs de antreprenoriat_CRT DACIAComunicat de presă - 29. 09. 2011

25 de tineri  din oraşul Soroca şi localităţile limitrofe vor beneficia de un curs de lungă durată în antreprenoriat.

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA Soroca, anunţă că la data de 03 octombrie 2011, la orele 10.00 în incinta Centrului, va avea loc lansarea cursului de lungă durată în antreprenoriat, care este desfăşurat în cadrul proiectului “Educaţie şi Instruire în Domeniul Activităţii Antreprenoriale şi Angajării în Câmpul Muncii - II”, finanţat de Winrock Internaţional.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

COMUNICAT DE PRESĂ

Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA” anunţă desfăşurarea “Laboratorului  de formare a abilităţilor de relaţionare cu mass-media”, activitate ce este realizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea oportunităţilor de participare a femeilor la nivel rural”.

Laboratorul de formare a abilităţilor de relaţionare cu mass-media se va desfăşura în perioada 2–3 iulie 2011, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate


<< 1 ... 10 11