Tinerii din Moldova pot câștiga burse pentru a-și continua studiile de doctorat la o universitate din Singapore. Doctoratul va fi efectuat în limba engleză, iar studenții vor fi supravegheați de cercetători distinși și renumiți în laboratoarele următoarelor instituții de învățământ superior - Universitatea Tehnologică Nanyang, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Ministerul Educației anunță că în cadrul Școlii Diplomatice Estoniene (SDE), este deschisă depunerea dosarelor pentru studiile de masterat pentru funcționarii din Republica Moldova, în cadrul programului de masterat „Relații Internaționale și Integrare Europeană”.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Institutul de Stat pentru Relații Internaționale al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse (MGIMO) oferă cetățenilor Republicii Moldova 3 burse de studii universitare în anul academic 2017 – 2018.

Bursele de studii sunt atribuite pentru studii superioare de licență după cum urmează:
Citeste mai departe

Categoria: Burse

A fost lansat apelul pentru o bursă de stagiu profesional (cu o durată de o lună) în cadrul Centrului de Luptă contra Cancerului din Auvergne, Franța.

Bursa este destinată în exclusivitate rezidenților, vorbitori de limbă franceză, și este finanțată de Agenția Universitară a Francofoniei în cadrul proiectului Licența în Medicină Generală.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Academia Diplomatică a Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse oferă cetățenilor Republicii Moldova burse de studii, pentru anul academic 2017 - 2018, după cum urmează:

Ciclul I, Licență, la specialitatea:

  •  Relații internaționale

Ciclul II, Master, la specialitățile:
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Universitatea Westminster oferă burse complete care acoperă toate taxele de școlarizare pentru persoanele care doresc să-și continuie studiile de master. În cadrul oportunității este disponibil orice program de master, cu excepția MBA.

Doritorii de a aplica trebuie să fi obținut calitatea de viitor student la unul dintre programele de master disponibile ale universității. Ulterior, trebuie să descarce și să completeze formularul de cerere de bursă.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

În scopul eficientizării procesului de pregătire a cadrelor științifice prin doctorat și al motivării încadrării tinerilor în activitatea de cercetare-dezvoltare, mai multor doctoranzi li se va acorda bursa de excelență a Guvernului pentru doctoranzi pe anul 2017 și bursă nominală (pe domenii) pentru doctoranzi pe anul 2017.
Citeste mai departe

Categoria: Burse


1 2 ... 19 >>