Universitatea Westminster oferă burse complete care acoperă toate taxele de școlarizare pentru persoanele care doresc să-și continuie studiile de master. În cadrul oportunității este disponibil orice program de master, cu excepția MBA.

Doritorii de a aplica trebuie să fi obținut calitatea de viitor student la unul dintre programele de master disponibile ale universității. Ulterior, trebuie să descarce și să completeze formularul de cerere de bursă.

Formularul completat împreună cu documentele necesare trebuie expediat până la data limită pe adresa University of Westminster/Cavendish House/101 New Cavendish Street/London W1W 6XH/United Kingdom.

Studenții pot opta pentru trei tipuri de burse:

#1. Bursă completă care acoperă toate cheltuielile: zboruri, cazare, taxe de școlarizare și cheltuielile de trai;
#2. Bursă care acoperă doar taxele de școlarizare;
#3. Bursă care acoperă o parte din taxele de școlarizare.

* Notă – Doritorii de a aplica trebuie să dețină o diplomă de studii echivalentă cu un grad din Marea Britanie

Oportunitatea este anuală și are două termene limită: pentru cei care trebuie să-și înceapă studiile în luna septembrie deadline-ul este 4 mai 2017 și 13 octombrie 2017 pentru cei care încep studiile din ianuarie 2018.

Studenții care întâmpină dificultăți în pregătirea dosarului pot apela la Serviciul de Informații și vor primi consilierea necesară. Pentru informații suplimentare accesați pagina universității.