Stundenții de la Facultatea Economie Generală și Drept de la Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) și cei de la Facultatea de Drept de la Universitatea de Stat din Molodva (USM) pot candida pentru bursele de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP 2018.

În cadrul programului vor fi acordate câte 2 burse de merit anuale, în mărime de 200 EURO lunar pentru studenții din fiecare instituție.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Centrul de Informații Universitare și BC „Moldova Agroindbank” anunță finaliștii celei de-a IV-a ediți a Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”. Scopul acestuia este asigurarea unui acces echitabil la studii universitare și susținerea materială în obținerea educației de calitate pentru un viitor sigur – tuturor tinerilor din Republica Moldova.

În ediția din acest an a concursului, vor fi oferite 30 de burse a câte 7000 lei, pentru studenții înmatriculați în anul
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Tinerii din Moldova pot câștiga burse pentru a-și continua studiile de doctorat la o universitate din Singapore. Doctoratul va fi efectuat în limba engleză, iar studenții vor fi supravegheați de cercetători distinși și renumiți în laboratoarele următoarelor instituții de învățământ superior - Universitatea Tehnologică Nanyang, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Ministerul Educației anunță că în cadrul Școlii Diplomatice Estoniene (SDE), este deschisă depunerea dosarelor pentru studiile de masterat pentru funcționarii din Republica Moldova, în cadrul programului de masterat „Relații Internaționale și Integrare Europeană”.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Institutul de Stat pentru Relații Internaționale al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse (MGIMO) oferă cetățenilor Republicii Moldova 3 burse de studii universitare în anul academic 2017 – 2018.

Bursele de studii sunt atribuite pentru studii superioare de licență după cum urmează:
Citeste mai departe

Categoria: Burse

A fost lansat apelul pentru o bursă de stagiu profesional (cu o durată de o lună) în cadrul Centrului de Luptă contra Cancerului din Auvergne, Franța.

Bursa este destinată în exclusivitate rezidenților, vorbitori de limbă franceză, și este finanțată de Agenția Universitară a Francofoniei în cadrul proiectului Licența în Medicină Generală.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Academia Diplomatică a Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse oferă cetățenilor Republicii Moldova burse de studii, pentru anul academic 2017 - 2018, după cum urmează:

Ciclul I, Licență, la specialitatea:

  •  Relații internaționale

Ciclul II, Master, la specialitățile:
Citeste mai departe

Categoria: Burse


1 2 ... 19 >>